Happy People
Pınar Deniz și Kaan Yıldırım s-au căsătorit. Primele fotografii de nuntă au apărut pe pagina de socializare a vedetei

Publicat pe 19.09.2024 la 13:23. Actualizat pe 19.09.2024 la 13:59

Pınar Deniz și Kaan Yıldırım și-au unit destinele într-o ceremonie inedită. Primele imagini din cadrul evenimentului au apărut pe paginile de socializare ale celor doi actori.

Pınar Deniz și Kaan Yıldırım s-au căsătorit

Instagram

Pınar Deniz și Kaan Yıldırım formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Cei doi au decis să-și unească destinele într-o ceremonie simplă care i-a adus aproape pe toți cei dragi lor. Imaginile din cadrul evenimentului i-au încântat pe internauți.

Pınar Deniz și Kaan Yıldırım s-au căsătorit

Înconjurați de prieteni și familie, cei doi au avut parte de căsnicia mult dorită. Evenimentul a avut loc în Roma, Italia. Au purtat ținute albe, atât mirele cât și mireasa. Pınar Deniz a avut o coafură simplă, un coc ce i-a lăsat la vedere chipul perfect. În ceea ce-l privește pe Kaan Yıldırım, acesta a optat pentru pantaloni închiși la culoare, iar cămașa și sacoul au fost albe.

View this post on Instagram

A post shared by Kaan Yıldırım (@kaanyildirim)

Actrița din Love 101 a purtat o ținută marca Vivienne Westwood și a ținut în mână un buchet de trandafiri albi. Ca și accesoriu, cei doi îndrăgostiți au ținut să poarte ochelari negri, fiecare cu modelul propriu ales. La scurt timp după ceremonie, aceștia au luat parte la o cină înconjurați de prieteni și familie, arată harpersbazaararabia.com.

Pınar Deniz este cunoscută pentru serialul Yargi ( Secrete de familie) care a câștigat un premiu Emmy. S-a îndrăgostit de colegul său actor în vara anului trecut, iar în august s-au logodit. Aceasta are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt colaborări pe care vedeta le are de ceva timp cu un brand important în lume.

Citește și:

În ceea ce-l privește pe Kaan Yıldırım, acesta are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Se număra până acum printre cei mai râvniți burlaci din Turcia. Acum poate fi numit unul dintre cei mai îndrăgiți actori.

Mulți au speculat că motivul pentru care cei doi s-au grăbit să se căsătorească ar fi că actrița este însărcinată. Cu toate acestea, nu au oferit nicio declarație în acest sens la momentul actual.

Află dacă Pınar Deniz este însărcinată

Potrivit celor de la en.haberler.com, se pare că actrița din Askin Kiyameti ( 2022) ar fi însărcinată în 2 luni. Alături de Kaan Yıldırım și-a trăit relația departe de ochii celor curioși. Cei doi s-au aflat în Milano cu câteva zile înainte de data oficială a nunții pentru ultimele pregătiri.

Huri Deniz nu și-a părăsit sora celebră nicio secundă și a ținut să o ajute la fiecare pas pentru ca machiajul și coafura să fie perfecte. Cu doar câteva zile înainte de nuntă, aceasta a vorbit în fața reporterilor despre ziua mult așteptată.

Citește și:

“M-am înroșit. Nu vreau să spun nimic, dar da, ne căsătorim. Suntem foarte fericiți.”, a transmis vedeta în fața fanilor. Se pare că familia faimoasei Pınar Deniz nu a putut lua parte la nuntă din cauza unor probleme de viză. Cei doi nu vor avea o doua ceremonie în Turcia, după cum chiar ei au anunțat.

“Am vrut ca totul să se întâmple în străinătate pentru că nu ne plac ceremoniile atât de mult. Am vrut ca cei dragi să fie alături de noi. Familia mea nu a putut fi alături din cauza unor probleme de viză. Am vrut să facem totul cât mai repede, iar Roma a fost cea mai convenabilă opțiune.”, a transmis actrița din Vatanim Sensin.

În articolul

Pınar Deniz și Kaan Yıldırım s-au căsătorit. Primele fotografii de nuntă au apărut pe pagina de socializare a vedetei

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp