Happy People
Povestea de dragoste apusă dintre frumosul actor Fernando Colunga și celebra Thalia

Publicat pe 25.01.2021 la 15:44. Actualizat pe 25.01.2021 la 15:56

Unul dintre cei mai doriți actori ai timpurilor, Fernando Colung, și frumoasa Thalia au trăit o poveste de dragoste în trecut. Deși cei doi sunt angajați în complet alte relații, în tinerețe au împărtășit o mare iubire.

Povestea de dragoste interzisă dintre Fernando Colunga și Thalia

Profimedia

Conform tvynovelas, cei doi actori au trăit o adevărată poveste de dragoste pe vremea filmărilor pentru producției Televisa „La Maldita Lisiada”. Actrița Yulianna Peniche a asigurat că a existat ceva mai mult decât o prietenie între Thalía și Fernando Colunga, când erau María și Luis Fernando în telenovela de succes Televisa.

View this post on Instagram

A post shared by Thalia (@thalia)

Dragostea dintre aceste personaje din telenovela “Mariei la del Barrio”, din 1995, a trecut de micul ecran și a fost reală. Yulianna Peniche, care avea doar 14 ani, a spus că în timpul înregistrărilor poveștii, dragostea a înflorit.

Actrița, care s-a logodit recent cu José Luis „Parejita” López, a făcut mărturisirile în timpul difuzării în direct pe YouTube a canalului Tlnovelas, „când înregistra”.

View this post on Instagram

A post shared by Fernando Colunga (@ferfercolunga)

Pe atunci, Fernando Colunga era iubitul lui Thalía, adică le-a spus aici printre noi bârfele a ceea ce îmi amintesc; Se întâlneau și erau foarte fericiți, foarte, foarte; Păreau foarte fericiți, foarte îndrăgostiți, a spus Peniche.

Dar se pare că nu totul era fericire la acea vreme, pentru că în alte dezvăluiri ale actriței care a interpretat-o ​​pe „Alicia”, se presupunea că familia Thaliei nu era de acord cu relație celor doi. În ciuda acestui lui Fernando și Thalia s-au bucurat de ceea ce putem numi o „dragoste tânără și pasională”.

Nepotul Thalíei a însoțit-o mult timp pe platourile de filmare, Federico, care este și actor, iar Fede ne spunea mamei mele și mie că bunica lui nu-l iubea pe Fernando Colunga”, a comentat Yulianna și a concluzionat ulterior că aceste lucruri se întâmplă de obicei.

Citește și:
În articolul

Povestea de dragoste apusă dintre frumosul actor Fernando Colunga și celebra Thalia

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp