Celebrul actor Fernando Colunga revine pe marele ecran după o pauză de aproape 4 ani

Publicat pe 18.10.2020 la 03:10 Actualizat pe 18.10.2020 la 03:15

Fernando Colunga este unul dintre cei mai mari și mai de succes actori ai Mexicului și ai cinematografiei Americii Latine. Fernando s-a născut pe data de 3 martie 1966, Mexico City, Mexic.

Profimedia

De-a lungul carierei lui a interpretat nenumărare roluri principale în unele dintre cele mai faimoase producții latine.

Fernando Colunga, actorul care l-a interpretat pe Chico în telenovela “Maria Mercedes”, este considerat unul dintre cei mai buni actori mexicani. Acesta a făcut parte din distribuția telenovelelor “Sărmana Maria”, „Esmeralda”, „Amor Real”, „Uzurpadoarea”, “Pasiune și putere” și multe altele. În tinerețe, acesta nu și-ar fi imaginat că va ajunge actor. Însă a debutat ca dublura lui Eduardo Yanez, în 1989.

A post shared by Fernando Colunga (@ferfercolunga) on

Deși deține un talent incontestabil în domeniul actoriei, actorul nu a fost dintotdeauna sigur pe ceea ce vrea să facă din punct de vedere profesional. După ce și-a terminat studiile, a obținut calificarea de inginer constructor. Probabil acesta este unul dintre motivele pentru care nu se visa ca actor. În prezent, el câștigă și din afacerile imobiliare pe care le deține.

A post shared by Fernando Colunga (@ferfercolunga) on

Chiar dacă îi place să își țină viața privată departe de ochii presei, multe dintre colegele sale din telenovele i-au devenit iubite. El și Thalia au devenit iubiți în timp ce filmau pentru “Sărmana Maria”. O altă frumoasă actriță, Gabriela Spanic, a format un cuplu cu frumosul actor. De asemenea, Fernando a fost într-o relație și cu Aracely Arambula, partenera sa din „Îmbrăţişări pătimaşe”.

După o perioadă de aproape 4 ani, celebrul actor Fernando Colunga revine în lumina reflectoarelor, conform Hola. Vestea bună pentru milioanele de fani ai lui Fernando a venit prin intermediul paginii oficiale a rețelei hispanice Telemundo. Aceștia au anunțat nouă colaboare cu artistul, publicând mai multe fotografii cu Marco Santana, președintele Telemundo Global Studios, și Colunga.

Într-un interviu oficial al rețelei, Fernando va fi protagonistul mai multor producții marca Telemundo, precum Malverde: El Santo Patrón .

Prin intermediul rețelelor de socializare, actorul a împărtășit cu publicul lui câteva cuvinte despre noua sa etapă din viață:

Îi sunt foarte recunoscător rețelei Telemundo pentru încrederea lor în mine în cariera mea de actor și de profesionist. Pentru mine va fi o mare provocare să joc în acest nou serial și să ofer publicului un nou gen, nemaivăzut până acum la televiziunea în limba spaniolă.

Președintele Telemundo și-a exprimat la rândul său încântarea pentru noul proiect.

Este o onoare pentru noi să-l primim pe Fernando în familia Telemundo și să ne bazăm pe participarea sa la aceste noi proiecte pe care le vom dezvolta.

Citește și: Mila Subtil, nepoțica celebrei actrițe Barbara Mori, va deveni cântăreața la vâsta de doar 3 ani Vera Fisher, Yvette din Clona, la 68 de ani. Cât de bine arată actrița

În articolul

Celebrul actor Fernando Colunga revine pe marele ecran după o pauză de aproape 4 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Cuisine • ieri la 18:01
Mousse aromat cu ciocolată și biscuiți
Happy People • ieri la 15:23
Celebrul cântăreț, David Bisbal, a devenit tătic pentru a 3-a oară
Happy People • ieri la 12:16
Herson Capri, Aziz din “Orfanii unei Națiuni”, este fericitul tată a 5 copii la vârsta de 68 de ani
Happy People • ieri la 11:17
Așa mamă, așa fiu. Gabriela Spanic are de ce să fie mândră de Gabriel
Happy People • ieri la 10:58
Cum arată Natalia Oreiro nemachiată
Happy People • pe 23.10 la 18:37
Gokberk Demirci, frumosul actor din “Jurământul”, știe cum să pozeze pentru fanele lui