Happy People
Roberto Miguel, fiul lui Eduardo Santamarina, își dorește o carieră de fotbalist profesionist

Publicat pe 29.01.2021 la 13:07. Actualizat pe 29.01.2021 la 13:13

Unul dintre gemenii lui Eduardo Santamarina, Roberto Miguel, luptă pentru visul său. Tânărul se antrenează intens pentru o carieră profesionită în fotbal.

Eduardo Santamarina este un tată mândru. Fiul său, Roberto Miguel, luptă pentru visul lui de a deveni fotbalist profesionist

Profimedia

Roberto Miguel este rodul iubirii dintre Itatí Cantoral și Eduardo Santamarina. Cuplul de actori a fost căsătorit timp de cinci ani, perioadă în care s-au născut cei doi gemeni, Eduardo și Roberto. Și, deși mulți au crezut că amândoi vor urma urmele părinților lor, nu au făcut-o. Eduardo este cel înclinat spre actorie, urmând cursuri în acest domeniu, pe când Roberto este un împătimit al sportului.

View this post on Instagram

A post shared by Itatí Cantoral (@itatic_oficial)

La vârsta de 20 de ani, a părăsit Mexico City pentru a se stabili în Guadalajara, Jalisco, unde luptă pentru visul său de a deveni fotbalist profesionist. În prezent Roberto joacă pentru echipa Leones Negros a Universității din Guadalajara, potrivit tvynovelas.

Drumul lui Roberto Miguel în fotbal

Într-un interviu pentru tvynovelas, Roberto a devăluit mai multe detalii despre cariera lui în fotbal și lucrurile pe care a fost nevoit să le facă pentru a-și urmări visul.

Inițial tânărul Roberto a jucat la o echipă din devizia a treia în Mexic, după care a fost invitat la un meci din Guadalajara. După vizita lui, echipa de fotbal a decis să-l păstreze pe tânăr, motiv pentru care fiul actorului a fost nevoit să se mute acolo de unul singur. Roberto mărturisește că a avut oameni amabili în jurul lui, care l-au ajutat să se adapteze. Nu i-a fost ușor la început, dar a învățat să fie responsabil și să aibă grijă de el.

Atât mama lui, Itatí Cantoral, cât și Eduardo Santamarina au fost foarte încurajatori. L-au susținut necondiționat pe tânăr și au fost de acord să-i permită acestuia să se mute de acasă pentru a-și îndeplini visul.

View this post on Instagram

A post shared by Roberto Hernandez ‍ (@rober_hernandez9)

Amândoi m-au susținut întotdeauna foarte mult. Am luat decizia de a urma această carieră împreună cu ei și de atunci totul a devenit un vis frumos, spune Roberto.

Fiul lui Eduardo Santamarina a povestit de unde a plecat pasiunea lui și cine au fost oamenii care l-au influențat:

„A fost întotdeauna în familia mea, dar la nivel de hobby; Unchii mei au iubit-o dintotdeauna și cred că totul a început de la bunica mea. Ea era din Argentina și a fost un super fan al lui Diego Armando Maradona și ne-a insuflat întotdeauna să practicăm ascest sport e mici.”

De asemenea, Roberto a mărturisit că nu a spus „nu” din prima actoriei. Mama lui l-a susținut foarte mult, cum îl susține și pe fratele acestuia, de altfel. După proiectul „José José”, tânărul sportiv și-a dat seama că locului lui este în altă parte.

Sportivul este pregătit să facă orice este necesar pentru a-și împlini visul. Are susținerea tuturor oamenilor dn jurul lui, motiv pentru care va continua să lupte până va obține ceea ce-și dorește.

Ca orice lucru, fotbalul are competiția sa! Ce mi-au spus profesorii este că e o chestiune de a continua să am încredere în mine și să nu-mi fac griji pentru tot ce se întâmplă cu ceilalți colegi de clasă sau dacă m-au pus sau nu să joc; trebuie să-ți dai toată voința pentru ca ei să-și dea seama că ai talentul ... Disponibilitatea este întotdeauna de partea mea și dacă mă simt pregătit. Acesta este visul meu, îl trăiesc în fiecare zi și văd foarte aproape de a ajunge în Prima Divizie.

Citește și:
În articolul

Roberto Miguel, fiul lui Eduardo Santamarina, își dorește o carieră de fotbalist profesionist

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp