Happy People
Rolul pe care Anahi regretă că l-a interpretat într-o telenovelă. Dezvăluirea surprinzătoare făcută de vedetă

Publicat pe 28.09.2020 la 12:00. Actualizat pe 28.09.2020 la 11:59

Actrița și cântăreața Anahí a dezvăluit că o telenovelă înregistrată în 2011 a fost cel mai rău proiect al ei de la televizor și îi pare rău.

Anahi

Hepta

Deși a participat la telenovele de succes precum Mujeres delgado, Primer amor și Rebelde, actrița și cântăreața Anahí a dezvăluit într-o discuție cu Daniel Habif că exista un proiect care nu-i plăcea deloc și că regretă că l-a făcut.

Este vorba despre Two Homes, telenovela pe care RBD ar dori să o șteargă din programa sa, deoarece, potrivit ei, a fost o greșeală din toate punctele de vedere. „Nu este vina producătorului, a companiei sau a altcuiva. Cred că regretăm cu toții ", a spus Anahi.

Anahí a mai spus că îl iubește și îl adoră pe Emilio Larrosa, producătorul telenovelei Two Homes, și acesta a fost motivul pentru care a acceptat propunerea de a juca alături de Sergio Goyri, fiind considerată de public una dintre cele mai proaste cupluri de pe ecran.

Anahi a dezvăluit că a trecut prin momente grele în perioada când făcea parte din RBD: "Mă simțeam foarte singură"

„Am făcut lucruri incredibile cu Emilio Larrosa, dar s-a întâmplat ceva foarte ciudat. Istoria nu m-a fermecat niciodată. Poate am făcut-o și pentru Larrosa, căruia i-am fost mereu atât de recunoscătoare, dar nu mai voiam să fiu acolo.″, a mărturisit actrița.

„Trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am jucat cu Sergio Goyri, cu Carlos Ponce, cu actori incredibili pe care îi voi purta mereu în inima mea”, a spus artista care a părăsit televiziunea pentru a se dedica rolului ei de soție și mamă.

În articolul

Rolul pe care Anahi regretă că l-a interpretat într-o telenovelă. Dezvăluirea surprinzătoare

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp