Happy People
Sebastián Rulli a avut o întâlnire neașteptată cu Cecilia Galliano. Relația cu Angelique Boyer, pe muchie de cuțit

Publicat pe 20.09.2024 la 10:18. Actualizat pe 20.09.2024 la 10:48

Actorul a fost surprins alături de fosta sa soție și asta a ridicat bănuieli. Cei doi nu au avut o relație prea bună după divorț.

Sebastián Rulli a avut o întâlnire neașteptată cu Cecilia Galliano

Profimedia Images

După 13 ani de la divorțul care a reușit să-i zguduie pe fani, iată că Sebastián Rulli și Cecilia Galliano au reușit să ajungă la un acord. Cei doi au început să se acomodeze unul cu celălalt, dar mai ales să-și înțeleagă unul altuia nevoile. Cei doi s-au întâlnit recent, dat fiind faptul că fiul lor a avut nevoie de prezența ambilor părinți.

Sebastián Rulli a avut o întâlnire neașteptată cu Cecilia Galliano

S-au căsătorit în 2007 și au divorțat în 2011, iar din relația lor a rezultat un fiu. Tânărul Santiago este iubit de ambii părinți și cei doi îi doresc binele întotdeauna. Chiar dacă nu au funcționat ca și cuplu, au ținut mereu să aducă în viața băiatului toate beneficiile. Recent, acesta a fost responsabil de a-i aduce pe părinții săi împreună după o perioadă în care nu s-au mai văzut, arată tvynovelas.com.

View this post on Instagram

A post shared by Sebastian Rulli (@sebastianrulli)

A fost în 2011 când cei doi au luat decizia de a divorța, după doar patru ani de căsnicie și la puțin timp după nașterea fiului lor Santiago. Lucrul acesta i-a luat prin surprindere pe fani, dat fiind faptul că formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea telenovelelor.

Din 2014 până în prezent, Sebastián Rulli formează un cuplu cu Angelique Boyer, actrița de origine franceză. Cu toate acestea, cei doi au declarat că nu se vor căsători și nu vor face copii niciodată. În ceea ce o privește pe Cecilia Galliano, aceasta se concentrează asupra proiectelor profesionale și nu formează un cuplu la momentul actual.

Citește și:

În prezent, cei doi foști parteneri au trebuit să se reîntâlnească dat fiind faptul că fiul lor s-a mutat în alt oraș pentru a-și continua studiile. Faimoșii și-au luat rămas-bun de la fiul lor pe aeroportul din Mexic, acolo unde au avut parte de un moment cu adevărat emoționant.

Sebastián Rulli dezvăluie care este relația actuală cu Cecilia Galliano

La 10 ani de când s-au separat, actorul din Rubi spune că are o relație bună cu fosta s-a soție. Totul se întâmplă pentru binele fiului lor Santiago. Actorul își continuă traiectoria pe platourile de filmare, dar și în mediul online. Are peste 13 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe.

“Bineînțeles, comunicăm și continuăm să ne vedem. Doar că noi nu publicăm asta. Trebuie să fim foarte inteligenți, să facem priorități și să punem iubirea în față.”, a spus actorul într-un interviu recent.

Citește și:

Cei doi l-au condus pe Santiago la aeroport, asta pentru că tânărul își continuă studiile departe de căminul familial. Acesta are aproape 15 ani și este pregătit să înfrunte o nouă etapă în viața sa personală.

“Să-l văd cum crește și cum își îndeplinește visele este un vis. Să plece să studieze în străinătate este complicat, dar bine, e un vis pe care el îl are.”, a mai spus actorul argentinian. În repetate rânduri, cei doi și-au exprimat mândria față de fiul lor.

În articolul

Sebastián Rulli a avut o întâlnire neașteptată cu Cecilia Galliano. Relația cu Angelique Boyer, pe muchie de cuțit

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp