Marele anunț pe care l-a făcut actrița Angelique Boyer, alături de iubitul ei, Sebastian Rulli. Fanii au rămas surprinși

Publicat pe 17.09.2024 la 09:16 Actualizat pe 17.09.2024 la 10:09

Angelique Boyer, celebra actriță de telenovele, a făcut un anunț important pentru fanii ei, alături de iubitul ei, îndrăgitul actor Sebastian Rulli.

Angelique Boyer

Profimedia

Angelique Boyer, cunoscuta actriță de telenovele a decis să facă un anunț pentru fanii ei de pe contul său de Instagram, iar postarea sa a strâns peste 76.000 de aprecieri.

Frumoasa blondină a pus pe jar inimile internauților cu noile sale vești, făcându-i pe toți extrem de curioși.

Ce anunț au făcut actorii Angelique Boyer și Sebastian Rulli

Angelique Boyer este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele, care are peste 16,5 milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Citește și: Angelique Boyer și Sebastián Rulli lucrează din nou împreună. După 8 ani, cei doi revin într-o piesă de teatru cunoscută

Ea și-a început cariera de actriță odată cu rolul ei de debut, un rol secundar în telenovela Rebelde. Apoi blondina a jucat în Corazon Salvaje, Muchachitas Como Tu și multe alte telenovele cu un succes răsunător.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primul rol principal l-a jucat în 2010 atunci când a primit rolul din telenovela Teresa. Pentru acest rol consacrat, vedeta a primit în 2011 premiul Premios TVyNovelas "Cea mai bună actriță a anului".

În 2012, îndrăgita actriță a primit un alt rol principal într-o telenovela, de această dată fiind vorba despre “Abismo de Pasion”. Apoi ea a jucat și în “Lo Que La Vida Me Robo”, alături de iubitul ei, Sebastian Rulli.

Pe lângă cariera de actriță de telenovele, Angelique Boyer mai e renumită și pentru rolurile ei din piese de teatru, dar și pentru cariera de cântăreață. Între anii 2001 și 2002, ea a făcut parte din trupa Rabanitos Verdes și au avut împreună mai multe concerte. După destrămarea trupei, ea nu și-a dorit să continue o carieră muzicală.

Citește și: Angelique Boyer dezvăluie că “s-a gândit” la anumite opțiuni pentru a deveni mămică. Fanii se așteaptă la un bebeluș cu partenerul Sebastian Rulli

În prezent, ea și iubitul ei au anunțat că vor juca împreună într-o nouă piesă de teatru. Este vorba despre “Los Hombres son de Marte y las Mujeres son de Venus”, pe care o pun în scenă după 8 ani. Cei doi actori au anunțat că vor juca piesa în Mexic pentru început, iar apoi probabil vor începe un turneu.

Fanii au reacționat imediat, fiind nerăbdători să vadă noua piesă de teatru în care vor juca cei doi actori celebrii.

Recent, Angelique Boyer a declarat că nu s-ar căsători cu Sebastian Rulli, deși sunt într-o relație de foarte mult timp.

Sebastián Rulli și Angelique Boyer formează unul dintre cele mai emblematice cupluri din showbiz în Mexic. S-au cunoscut pe platourile de filmare Teresa în 2010. Încă de la început s-a putut observa chimia dintre el. Au urmat să împartă alte roluri în Lo que la vida me robo în 2013. Iubirea dintre personajele lor a reușit să cucerească instantaneu publicului.

“Noi nu credem în căsătorie ca și documente, atunci următorul pas este să locuim împreună, dar nu este nicio grabă. Casa lui este casa mea, iar casa mea este casa lui, împărțim totul, absolut totul. Cred că este un pas important pe care îl vom face cu timpul, însă nu este grabă.”, a dezvăluit actrița din Rebelde.

Citește și: Adamari López a lovit-o pe Angelique Boyer în timpul unei emisiuni televizate. Ce s-a întâmplat între cele două dive

În articolul

Marele anunț pe care l-a făcut actrița Angelique Boyer, alături de iubitul ei, Sebastian Rulli. Fanii au rămas surprinși

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 septembrie 2024. Gemenii trebuie să se desprindă de trecut. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alertă la Budapesta după ce Dunărea s-a revărsat. Sâmbătă atinge punctul maxim, iar apoi pericolul se mută în România
a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
HelloTaste.ro
Ruladă cu gem de căpșuni. Un desert simplu, delicios și aspectuos
Catine
Culori de unghii pentru toamna 2024. Ce nuanțe sunt în trend anul acesta
useit.ro
Dispozitivul Neuralink care ar putea reda vederea oamenilor, chiar dacă și-au pierdut ambii ochi. Cum funcționează
as.ro
Cu cât i s-a mărit pensia lui Irinel Columbeanu, după recalculare! Suma pe care o primeşte lunar de la statul român
MediCOOL
Vaccinul antigripal în 2024-2025. Preț, compensare și când se face
Spynews
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
DeParinti
13 lucruri pe care trebuie să le știi despre pielea bebelușului tău
MediCOOL
Ce se întâmplă dacă stai mult timp pe scaun. De ce acest obicei poate deveni dăunător
HelloTaste
Șnițele de porc fragede și delicioase. Ce ingrediente ajută la frăgezirea cărnii
x