Happy People
Sebastian Rulli și-a sărbătorit fiul. Santiago a împlinit 13 ani și a fost felicitat atât de Angelique Boyer cât și de tatăl acesteia

Publicat pe 17.01.2023 la 10:24. Actualizat pe 17.01.2023 la 13:05

Sebastian Rulli și-a sărbătorit fiul. Santiago a împlinit 13 ani și a fost felicitat atât de Angelique Boyer cât și de tatăl acesteia.

Sebastian Rulli și-a sărbătorit fiul printr-o postare emoționantă în mediul online

Profimedia Images

Sebastian Rulli și Angelique Boyer formează un cuplu încă din 2014, însă niciodată nu s-au căsătorit. Cu toate acestea, relația lor a continuat întotdeauna într-o manieră aparte. Dovezile au fost întotdeauna prezentat în mediul online, la fel ca cea mai recentă dintre acestea.

Sebastian Rulli și-a sărbătorit fiul și i-a dedicat un mesaj emoționant în mediul online

Angelique Boyer a ținut să-i dedice un mesaj lui Santiago, fiul lui Sebastian Rulli, cu ocazia sărbătoririi a 13 ani de viață. De asemenea, tatăl actriței i-a scris acestuia câteva cuvinte. Actorul în vârstă de 47 de ani a publicat pe contul personal de Instagram un videoclip în care arată mai multe fotografii cu tânărul. Acesta nu a uitat să îl felicite și să îi transmită toate cele bune. Santiago, fiul lui Sebastian Rulli și al Ceciliei Galliano a împlinit 13 ani pe 15 ianuarie, iar mesajele nu au întârziat să apară.

View this post on Instagram

A post shared by Sebastian Rulli (@sebastianrulli)

“La mulți ani fericiți, fiul meu! Nu există cuvinte să-ți spun ce simt pentru tine și câtă fericire îți doresc. Să fie ca acest an să visezi la înălțime și să începi a-ți duce la îndeplinire toate planurile. Te iubesc așa cum o face toată familia!”, a scris Sebastian Rulli pe pagina sa. La scurt timp, Angelique Boyer a fost cea care a notat “La mulți ani fericiți! 13 este cu noroc. Toate visele tale să devină realitate, campionule!”. Patrick Boyer, tatăl vedetei din “Rebelde”, a fost cel care a transmis câteva rânduri pentru Santiago.

Citește și:

“La mulți ani, Santi! Îți doresc tot ce-i mai bun, îți transmit o îmbrățișare afectuoasă”, a spus. În cadrul Instastory, Sebastian Rulli a ținut să lase mărturie mai multe imagini din cadrul petrecerii pe care a organizat-o în cinstea fiului său. Cecilia Galliano, mama tânărului Santiago, a postat două fotografii însoțite de un mesaj plin de iubire și emoție.

View this post on Instagram

A post shared by Cecilia Galliano (@ceci_galliano)

“Astăzi, de ziua ta, mi-au venit în minte 13 ani de momente incredibile, amintiri, râsete, aventuri, călătorii și milioane de pași pe care i-am făcut împreună. Abia mi te-au pus în brațe când te-ai născut și am zis că ești un înger și susțin în continuare acest lucru. Sufletul tău să rămână liber pentru a simți orice emoție pe pielea ta. Ești persoana care ne-a lipsit întotdeauna pentru a fi fericiți, alături de sora ta formăm o echipă impenetrabilă. Am trăit împreună momente frumoasă și formăm o familie puternică. Te iubesc micule gigant. La mulți ani și îți mulțumesc că m-ai lăsat să fiu mama ta.”, a scris actrița.

Santiago Rulli a împlinit 13 ani și a fost felicitat de toată lumea

Sebastian Rulli a ținut să-i îndeplinească toate visele fiului său odată cu ocazia sărbătoririi a 13 ani de viață a acestuia. Santiago a primit un tort cu tematică de baschet, sportul său preferat.

Citește și:

“E un copil bun, sănătos, foarte fericit. Îi place baschetul, așa că au fost detalii legate de acest sport.”, a spus actorul în fața microfonului de la Despierta America, arată Univision.com. Sebastian Rulli a mărturisit că fiul său “are multă dragoste, este înconjurată de aceasta din toate părțile și el o arată mereu”.

În articolul

Sebastian Rulli și-a sărbătorit fiul. Santiago a împlinit 13 ani și a fost felicitat atât de Angelique Boyer cât și de tatăl acesteia

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp