Happy People
Serenay Sarıkaya publică un text emoționant în mediul online. Actrița vorbește despre frumusețile Turciei

Publicat pe 24.05.2024 la 13:38. Actualizat pe 24.05.2024 la 14:21

Serenay Sarıkaya își surprinde fanii din mediul online cu un text emoționant legat de frumusețile Turciei. Ce a declarat vedeta despre țara natală.

Serenay Sarıkaya publică un text emoționant în mediul online

Profimedia Images

Serenay Sarıkaya și-a reînceput viața activă în mediul online. Actrița își continuă proiectele profesionale și se bucură de succes la orice pas. Cel mai recent serial în care joacă rolul de protagonistă a devenit deja un fenomen pe platformele de streaming. Este vorba despre Kimler Geldi Kimler Geçti, o poveste care a avut premiera pe 9 mai 2024.

Serenay Sarıkaya publică un text emoționant în mediul online

La 31 de ani a reușit să cucerească țara natală și acum este pregătită să se aventureze în toată lumea pentru a-și dovedi talentul. Producțiile în care a jucat rolul de protagonistă au fost difuzate pe una dintre cele mai cunoscute platforme de streaming și astfel succesul său nu a mai avut nevoie de niciun nume. Într-o postare recentă pe pagina personală de instagram, Serenay Sarıkaya a publicat un text emoționant legat de țara natală, iar comentariile fanilor nu au întârziat să apară.

View this post on Instagram

A post shared by Serenay Sarıkaya (@serenayss)

“Mardin este realmente special și frumos cu natura și oamenii săi. Mereu am auzit asta de la draga mea Serpil, dar niciodată n-am văzut. Atunci când a venit momentul, am realizat că această iubire nu a fost în van. Totuși, nu știu încă felul în care aș putea să-mi exprim emoțiile și sentimentele. Am impresia că toate cuvintele sunt de prisos pentru a descrie orașul Mardin.

Citește și:

Ceea ce m-a impresionat foarte mult este că oamenii sunt extrem de buni povestitori. Este o cale extrem de important pentru a transmite și a menține cultura între generații.”, a scris colega de platou a lui Burak Deniz. Motivul pentru care Serenay Sarıkaya a ținut să publice acest text a fost cea de-a 6-a ediție a bienalei de la Mardin ( Turcia). Artiști au venit să expună în locul pe care vedeta l-a descris ca fiind unul dintre cele mai frumoase orașe din țara sa natală.

Serialul care o aduce pe Serenay Sarıkaya în rol principal a reușit să se claseze pe primul loc

Joacă alături de Metin Akdülger, Hakan Kurtaş și Boran Kuzum în cel mai recent proiect profesional. Actrița a reușit să depășească toate așteptările încă o dată. Serialul spune povestea avocatei Leyla care se reîntoarce în lumea întâlnirilor după o despărțire care a rănit-o profund.

Citește și:

Reușește să revină la o viață normală mulțumită lui Șeyyaz. Își apără clientul împotriva criminalului Cem Murathan în cel mai intens caz de divorț pe care l-a avut până în prezent. Interesul pe care Leyla îl are pentru Cem a devenit fără doar și poate subiectul principal al primului sezon.

A ajuns în top 10 producții preferate în cadrul platformei de streaming în doar 4 zile de la lansare. De asemenea, se află pe locul 3 în topul serialelor care nu au formatul original în limba engleză. A avut 5 milioane de vizualizări în doar două săptămâni, ceea ce înseamnă că efortul depus de echipa producătoare, dar și actorii care fac parte din distribuție nu a rămas nerăsplătit. Aceasta s-a născut pe 1 iulie 1992 în Ankara și a ținut de mică să-și demonstreze talentul pentru actorie.

În articolul

Serenay Sarıkaya publică un text emoționant în mediul online. Actrița vorbește despre frumusețile Turciei

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp