Happy People
Sherlyn Gonzalez, imagini din copilărie. Iată cum arăta una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele la vârsta incocenței

Publicat pe 02.06.2021 la 07:45. Actualizat pe 02.06.2021 la 11:30

Sherlyn Montserrat González Díaz, născută la 14 octombrie 1984 în Guadalajara, Jalisco, cunoscută sub numele de Sherlyn, este o actriță și cântăreață mexicană extrem de îndrăgită la nivel mondial, mai ales pentru rolurile de succes pe care le-a jucat în telenovele.

Sherlyn Gonzalez, imagini din copilărie. Iată cum arăta una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele la vârsta incocenței

Profimedia

Prima dragoste a lui Sherlyn a fost muzica, aceasta a arătat o pasiune pentru domeniul muzical încă de la o vârstă fragedă. După ce a câștigat un concurs local numit Vamos a jugar y cantar, s-a alăturat unui grup orientat spre copii numit K.I.D.S., alături de colegii cântăreți mexicani Dulce María și Fuzz. K.I.D.S. ' al doilea album, En el principio, a fost lansat și au participat la un album tribut adus Papei Ioan Paul al II-lea, intitulat El pescador.

View this post on Instagram

A post shared by Sherlyn (@sherlyny)

Mai târziu, Sherlyn a început să joace în telenovele. A acționat ca piojito sau Sofía în Marisol. A jucat în Clase 406 cu Alfonso Herrera, Anahí și Christian Chávez și mai târziu a jucat în Alborada, alături de Lucero.

View this post on Instagram

A post shared by Sherlyn (@sherlyny)

Sherlyn a jucat în acelați film cu fostul iubit

A fost distribuită ca Sandy în versiunea mexicană a lui Vaselina (Grease), alături de fostul ei iubit, Aarón Díaz. Ea a fost una dintre candidatele la rolul de Nessarose în versiunea mexicană a Wicked, dar a pierdut rolul în fața Danielei Lujan.

În 2008, a început să joace ca Rocio în Cuidado con el ángel, alături de William Levy, Maite Perroni și Laura Zapata. La 27 iulie 2009, telenovela Camaleones a avut premiera în Mexic, în care joacă cu Irvin "Pee Wee" Salinas, Belinda și Alfonso Herrera. Apoi a făcut parte din trupa cu același nume în timp ce novela era în aer. În 2010, a făcut parte din piesa de teatru Agosto, a lucrat ca prezentatoare la emisiunea TV Hoy Sábado și a interpretat-o ​​pe Ana López în Una familia con suerte.

Acesta a devenit de curând mamă și trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale.

View this post on Instagram

A post shared by Sherlyn (@sherlyny)

De asemenea, a jucat în seria Telehit Hoy soy nadie (2012) și a jucat în novela Amores Verdaderos (2013). S-a întors la televizor în 2015, jucând Magos în Antes muerta que Lichita.

În articolul

Sherlyn Gonzalez, imagini din copilărie. Iată cum arăta una dintre cele mai iubite actrițe

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp