Happy People
Thalía a ajuns la Harvard și i-a dedicat un mesaj special regretatului său tată. Artista a suferit o mare pierdere la vârsta de 6 ani

Publicat pe 26.08.2023 la 20:01. Actualizat pe 20.08.2023 la 14:11

Este una dintre vedetele care ține foarte mult la legăturile familiale. Thalía și-a amintit vorbele pe care tatăl său i le-a spus în copilărie, atunci când visa ca fiica sa să studieze la Harvard. Artista i-a dedicat astfel un moment special.

Thalía, în cadrul People En Espanol. 18 oct. 2015

Getty Images

Thalía a demonstrate că încă își ține anumite amintiri la loc de cinste. Printre acestea se numără și memoria tatălui său care a încetat din viață pe când vedeta avea doar 6 ani. A ținut un discurs în fața studenților de la Harvard, acolo unde participat în calitate de impresar și femeie de afaceri.

Thalía a ajuns la Harvard și i-a dedicat un mesaj special regretatului său tată

Interpreta piesei “Amor a la mexicana” a ținut un discurs în fața studenților de la Harvard, una dintre cele mai prestigioase instituții din lume. Potrivit People en Español, în cadrul Latin American Bussiness Conference, vedeta și-a prezentat cariera de-a lungul timpului, dar a dezvăluit și care au fost piesele ce au influențat-o până în prezent. A povestit cum a fost să intre pe o piață internațională cu un produs propriu, dar a vorbit și despre influența mediilor de comunicație și despre puterea pe care femeile din lumea latino o au în carierele pe care și le propun la nivel global.

View this post on Instagram

A post shared by Thalia (@thalia)

Cu câteva ore înainte de a se prezenta la eveniment, organizat de Harvard Bussiness School și MIT Sloan School of Management, Thalía a vorbit pe contul personal de Instagram despre invitația primită. Cu câteva fotografii postate din cadrul prestigioasei academii, vedeta a dezvăluit că regretatul său tată și-a dorit să studieze la Harvard.

Citește și:

“Tatăl meu a murit când eu aveam șase ani, îmi amintesc foarte puține despre el, dar îmi aduc aminte că petreceam ore în laboratorul lui vorbind despre biologie. El îmi spunea: Într-o zi o să fii o bioloagă faimoasă, vei merge la Harvard pentru a studia.” Nu sunt bioloagă, dar sunt faimoasă și m-am dus la Harvard în calitate de impresar. Îți dedic asta, tată! Ce onoare să fiu invitată ca și Speaker în cadrul conferinței Latin American Business Conference 2023. Să pot să-mi împărtășesc experiența, traiectoria mea și să vorbesc cu minți foarte mari despre afacerile mele, mă umple de bucurie și mândrie.”, a scris artista.

Thalía a rămas afectată de moartea tatălui său

Din 1993, vedeta a reușit să-și construiască un adevărat imperiu. De la proiectele pe care le are cu linia de îmbrăcăminte, până la afacerile cu parfumuri. Postarea din mediul online a fost apreciată de tot mai multe vedete, printre care soțul său Tommy Mottola, nepoata sa, Camila Sodi, dar și Anahí sau Itatí Cantoral.

Citește și:

În octombrie 2020, Thalía a vorbit despre moartea tatălui său ce a reușit să aducă un gol imens în viața sa, dar care a învățat-o multe lucruri importante în viață.

“Era bolnav, în fiecare zi mai bolnav. Ultima oară când l-am văzut era în camera lui conectat la multe mașini și mama mi-a zis să-mi iau rămas bun, dar eu nu știam. A murit și eu am crescut că dragostea mea, faptul că l-am pupat pe obraz, l-a omorât. Asta înseamnă foarte mult pentru o fetiță de 6 ani. Și de atunci am început cu boala obsesiv compulsivă.”, a dezvăluit vedeta. Potrivit Laurei Zapata, sora vitregă a artistei, Ernesto Sodi și-a pierdut viața în urma unei ciroze hepatice.

În articolul

Thalía a ajuns la Harvard și i-a dedicat un mesaj special regretatului său tată. Artista a suferit o mare pierdere la vârsta de 6 ani

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp