Happy People
Trupa RBD a confirmat dacă Anahi va participa sau nu la turneu după ce a avut timpanul perforat

Publicat pe 01.07.2023 la 10:46. Actualizat pe 01.07.2023 la 12:09

Trupa Rebelde a fost greu încercată după ce Anahi a suferit o perforare a timpanului în timpul repetițiilor pentru turneul care va începe în luna august.

Anahi

Gettyimages.com

Revenirea a fost anunțată iar pe plan mondial sau creat reacții și adevărate mișcări de susținere pentru membrii trupei RBD.

Citește și:

Va participa sau nu Anahi la turneul mondial? Ce au anunțat membrii trupei

Recent, vestea că Anahi a avut de suferit o perforare a timpanului și a trebuit să ajungă la spital având nevoie de intervenția medicilor, a dat peste cap comunitățile de fani ,care abia așteaptă turneul, care va începe din a treia lună de vară.

Lucrurile nu au fost simple, însă după ce vedetă a avut parte de ajutor specializat s-a putut întoarce pe platoul unde se făceau repetițiile doar asistând la ceea ce colegii săi făceau. În vreme ce presa internațională a lansat ipoteza că Anahi ar putea să renunțe la turneu din cauza problemelor de ordin medical, trupa a anunțat printr-o fotografie că acest lucru nu se va întâmpla.

Membrii trupei au postat o fotografie cu mâinile tuturor ținând în mână un microfon, iar fanii au înțeles că aceasta este o confirmare a faptului că și Anahi va face parte din turneul mondial Rebelde, mult așteptat pe tot mapamondul de către cei care au crescut alături de acești adolescenți văzându-i în în telenovela cu același nume.

"Începem o nouă etapă cu toată inima și cu iluzia că va fi o experiență unică și de neuitat pentru toată generația Rebel!", a scris Dulce Maria.

View this post on Instagram

A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria)

În articolul

Trupa RBD a confirmat dacă Anahi va participa sau nu la turneu după ce a avut timpanul perforat

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp