Happy People
Un puternic accident i-a afectat chipul fiului lui Eugenio Derbez. Cariera de model a tânărului ar putea avea de suferit

Publicat pe 23.02.2021 la 15:48. Actualizat pe 23.02.2021 la 15:54

Ceea ce a fost o plimbare distractivă s-a transformat într-un moment dureros pentru unul dintre fiii lui Eugenio Derbez, când a fost implicat într-un accident puternic.

Vadhir Derbez și Eugenio Derbez la gala de premieră a serialului 'LOL Last One Laughing', 2018

Getty Images

Eugenio Derbez și Alessandra Rosaldo sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din spectacol, nu numai pentru carisma lor, ci și pentru marele simț al umorului producătorului și comediantului cu cântăreața.

Bărbatul, în vârst de 59 de ani, este deja mândrul tătic a patru copii: Aislinn Derbez, Vadhir Derbez, José Eduardo Derbez, Aitana Derbez. Dintre aceștia, doar Aitana este împreună cu actuala soție, actrița și cântăreața Alessandra Rosaldo.

View this post on Instagram

A post shared by (@vadhird)

În timp ce fiii și fiica sa cea mare sunt acum adulți în toată firea, micuța are numai 6 ani. Foarte probabil, aceasta își dorește un frățior sau o surioară apropiată de vârsta ei, cu care să se joace și să crească împreună, motiv pentru care Eugenio a anunțat că și-ar dori să înfieze un copil în viitorul apropiat.

Accident dureros pentru Vadhir Derbez, fiul lui Eugenio Derbez

Dacă primul sezon din „Într-o călătorie cu Derbez” ne-a învățat ceva, este că unul dintre fiii lui Eugenio Derbez este cu siguranța cel mai extremist și mai rebel dintre toți, Vadhir Derbez, care a suferit un accident într-una dintre excursiile familiei, potrivit tvynovelas.

View this post on Instagram

A post shared by (@vadhird)

Din păcate pentru Vadhir, accidentul i-a afectat chipul, lucru de care acesta este foarte mândru având în vedere fotografiile profesioniste de model de pe contul personal de Instagram.

Totul s-a întâmplat într-o călătorie pe care Vadhir a făcut-o cu sora lui Aislinn și, de asemenea, cu actrița Martha Higareda, în timp ce mergeau pe munte pentru a practica sportul iubit de întreaga familie, chiatul.

În momentul impactului Vadhir nu purta casca de protecție, care ar fi atenuat accidentul de după, motiv pentru care fiul lui Derbez și-a rănit puternic na sul și fruntea. Prin intermediul Instagramului, tânărul a povestit că totul s-a întâmplat când se aflau într-o plimbare pe munte.

View this post on Instagram

A post shared by (@vadhird)

„A fost, în plus, în partea cea mai proastă, într-o parte plană pe care mi-a traversat schiul, m-am dus pe nas, nici măcar nu puteam pune mâinile”, a relatat fiul lui Eugenio Derbez.

„Mă simt foarte prost, a fost ridicol”, a spus el cu fruntea și nasul învinețit.

Vadhir și-a sărbătorit ziua de naștere pe fondul durerii sale din cauza accidentului, deși în dimineața următoare era din nou în zăpadă.

Citește și:
În articolul

Un puternic accident i-a afectat chipul fiului lui Eugenio Derbez. Cariera de model a tânărului ar putea avea de suferit

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp