Happy People
Un videoclip în care Eric del Castillo pare să nu-și recunoască pentru o clipă fiica, Kate, a generat controverse. Ce spune acesta celor care l-au acuzat că are demență

Publicat pe 11.12.2022 la 12:52. Actualizat pe 11.12.2022 la 12:52

Un video în care Eric del Castillo pare a nu-și recunoaște fiica Kate a generat în rândul fanilor polemică și îngrijorare cu privire la sănătatea actorului în vârstă de 88 de ani.

Eric del Castillo și familia

Getty

Acestuia i s-a adus la cunoștință rumoarea și răspunde artiștilor și fanilor de pretutindeni, care susțin că memoria lui este afectată.

La sfârșitul lunii noiembrie, a circulat un video pe rețelele sociale în care apare Eric del Castillo împreună cu soția sa într-un restaurant din Mexic. Imaginile surprind și momentul în care fiica lor, Kate, apare din senin.

"Cine ești?", a întrebat actorul de 88 de ani după ce aparent nu a recunoscut-o pe actriță. Clipul a creat îngrijorare în rândul colegilor de breaslă, dar și a fanilor. Au existat persoane care au afirmat că este un semn al demenței.

Unii fani, dar și presa au început să speculeze că don Eric del Castillo începe să-și piardă memoria și chiar au existat persoane care au îndrăznit să spună că suferă de o afecțiune cerebrală sau demență senilă.

Eric del Castillo răspunde celor care susțin că îi este afectată memoria

După ce actorul a fost nedumerit de prezența persoanei feminine la masa lor, soția lui i-a spus că este Kate. În acel moment, actorul se apropie de fiica sa și o salută. Totula decurs ulteiror natural, însă odată ce imaginile au fost făcute publice, un val de critici s-au îndreptat către actor.

Eric del Castillo pune capăt speculațiilor care au apărut în legătură cu sănătatea sa mintală, după ce a circulat acel video, potrivit univision.com.

"Uneori nu văd prea bine. Am crezut că e nepoată sau ceva de genul ăsta, pentru că am văzut-o foarte puțin. Soția mea însăși a fost surprinsă", a spus el râzând, într-un interviu pentru Hoy, pe 6 decembrie.

Citește și:

„În acel moment mă așteptam la orice, în afară de a-mi vedea fiica”, a recunoscut el, deoarece Kate del Castillo locuiește în prezent în Los Angeles. „De câte ori mergem la acel hotel, îmi amintesc mereu de fiica mea, dar am fost distras”, a spus el.

Eric del Castillo le transmite un mesaj celor care îi spun că are demență senilă. În ceea ce s-a spus despre sănătatea sa mintală, actorul de la Que Te Perdone Dios, a spus clar și răspicat: "Mi-au spus deja că sunt bolnav, că am probleme mentale, o, Doamne! Nu merită, ce câștigă!?".

Citește și:
În articolul

Un videoclip în care Eric del Castillo pare să nu-și recunoască pentru o clipă fiica, Kate, a generat controverse. Ce spune acesta celor care l-au acuzat că are demență

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp