Eric del Castillo își continuă cariera profesională la 88 de ani. Ce a declarat marele actor în cel mai recent interviu

Publicat pe 25.07.2022 la 10:44 Actualizat pe 25.07.2022 la 11:20

Eric del Castillo își continuă cariera profesională la 88 de ani și spune că este gata să revină în pielea personajelor care l-au consacrat, Ce a declarat marele actor.

Eric del Castillo poartă un costum negru și o cămașă albă

Eric del Castillo pe scenă în cadrul piesei de teatru "'Terapia Divina'' acolo unde a fost protagonist

Profimedia Images

După ce Eric del Castillo și-a rugat fiica să renunțe la actorie pentru a avea o viață mult liniștită, marele actor a declarat că nu își dorește să părăsească platourile de filmare pentru un simplu motiv. Acesta spune că va avea un impact negativ asupra vieții sale și își dorește să revină pe micile ecrane în curând.

Eric del Castillo își continuă cariera profesională la 88 de ani

La 88 de ani, Eric del Castillo se încadrează în topul celor mai longevivi actori din Mexic la momentul actual. Cariera sa de mai bine de 70 de ani a reușit să-i aducă bucurii, reușite și planuri mărețe indiferent de situație. După o viață petrecută pe platourile de filmare, marele actor spune că retragerea nu este singura opțiune. A lipsit cinci ani de pe micile ecrane, momente dificile pentru Eric del Castillo. Cu toate acestea, a revenit în telenovela “Mi secreto” și a demonstrat încă o dată că vârsta este doar un număr.

Deși s-a gândit de cele mai multe ori să renunțe o dată pentru totdeauna la meseria care l-a făcut celebru, Eric del Castillo continuă în același ritm.

Citește și: Daniela, sora geamănă a faimoasei Gabriela Spanic, trăiește un coșmar din pricina fostului soț. Care este situația actuală

“M-am gândit să renunț pentru a mă dedica familiei. Să merg să o vizitez pe Kate, să fiu cu ea, să călătoresc un pic.”, a transmis Eric del Castillo, conform Univision.com. Cu toate acestea, retragerea de pe platourile de filmare nu este cea mai bună opțiune, în special după o carieră continuă de mai bine de 60 de ani. Eric del Castillo spune că a trăit deja experiența de a nu juca pe micile ecrane odată cu pandemia de COVID-19. Acesta a fost departe de meseria sa timp de trei ani de zile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Acum cu pandemia să fii închis în casă nu este ceva tocmai ușor.”, a subliniat marele actor. Acesta spune că în timpul pandemiei nu a reușit să se concentreze asupra proiectelor profesionale.

“E normal să fii deprimat, nu îți mai intră bani. Am fost obligați să schimbăm casa pentru că oricum era prea mare pentru noi doi.”, a continuat Eric del Castillo. Acesta spune că nu a discutat cu fiica sa, Kate del Castillo, despre problema banilor în familie. Actrița nu a vorbit niciodată despre ajutorul financiar pe care l-ar acorda părinților săi.

“De asta n-am vorbit niciodată. Din contră, eu i-am zis să aibă grijă și cu banii pentru că viața trece repede.”, a spus Eric del Castillo.

Eric del Castillo și-a dorit să se însoare cu regretata actriță Susana Dosamantes

După moartea regretatei actrițe Susana Dosamantes noi detalii despre viața sa ies acum la iveală. Se pare că Eric del Castillo, marele actor, și-a dorit încă de când a cunoscut-o să aibă o relație de iubire cu aceasta. Cu toate acestea, declarațiile nu au fost înfăptuite niciodată.

Susana Dosamantes a încetat din viață pe data de 2 iulie 2022 la vârsta de 74 de ani în urma unui diagnostic de cancer pancreatic. Anunțul a fost făcut chiar de fiica sa, Paulina Rubio. Pe 14 iulie, “La chica dorada” i-a îndeplinit ultima dorință și i-a dus cenușa în Mexic. Într-un interviu acordat publicației “Hoy”, Eric del Castillo a dezvăluit că în tinerețe a încercat să o cucerească pe regretata actriță.

Citește și: Imagini surprinzătoare cu Fiona Palomo, fiica lui Eduardo Palomo. Cât de mult seamănă tânăra actriță cu celebrul ei tată

“Era o candidată cu care să mă însor acum multă vreme, dar n-am avut niciodată curaj să-i spun pentru că ea era deja o vedetă.”, a dezvăluit Eric del Castillo, conform aceleiași publicații menționate mai sus.

În articolul

Eric del Castillo își continuă cariera profesională la 88 de ani. Ce a declarat marele actor în cel mai recent interviu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x