Happy People
Veste incredibilă despre cariera Cristina Ciobănașu! Actrița a făcut anunțul care a bucurat pe toată lumea. Despre ce e vorba

Publicat pe 08.07.2022 la 19:18. Actualizat pe 08.07.2022 la 19:16

Cristina Ciobănașu a făcut un anunț important despre cariera sa profesională. Actrița a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare ce reușită a bifat.

Cristina Ciobănașu

TV Happy

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, care a devenit celebră în urmă cu 10 ani, moment în care a adus la viață unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serialul „Pariu cu viața”. Acolo l-a cunoscut și pe Vlad Gherman, cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste care s-a terminat la începutul acestui an.

Parcursul său profesional este unul plin de culoare, ea fiind cunoscută încă de mică în calitate de actriță. Ea s-a făcut remarcată prin intermediul serialul TV și a continuat să fie un star în ochii oamenilor de acasă. Deși părea că profesional a atins cele mai mari înălțimi, iată că ea a mai bifat o reușită pe care a ținut să o împărtășească fanilor săi.

Cristina Ciobănașu a susținut ultima probă pentru absolvirea studiilor superioare

Actrița a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare, că după o perioadă dificilă a reușit să încheie și ultimul stadiu în pregătirea profesională, ea a reușit să susțină ultima probă pentru absolvirea studiilor superioare.

“Oficial am susținut și ultima probă a procesului de obținere a diplomei de absolvire a studiilor superioare. Yeeey! Mi-a luat ceva, dar, hei, niciodată nu e prea târziu, nu? Da, a fost o perioadă încărcată, cu de toate”, a spus actrița.

Pe Cristina Ciobănașu o știm din serialul Adela, Sacrificiul și Fructul oprit de la Antena 1, dar și din multe alte producții la care a participat, fiind o actriță excelentă. Aceasta a vorbit în rarele momente despre clipa care i-a schimbat viața și a ajuns să fie o figură îndrăgită pe micile ecrane.

Criss este fără doar și poate o prezență fantastică și plină de energie molipsitoare, fapt simțit și de numeroșii telespectatori care au urmărit-o ani la rând pe micile ecrane în producții spectaculoase.

Cristina Ciobănașu s-a născut în comuna Vorona din județul Botoșani. Primii ani din viață și i-a petrecut în satul natal, Vorona Mare alături de fratele său mai mic, Tudor și bunica din partea tatălui, alături de care locuia într-o casă cu o singură cameră, fără baie sau bucătărie.

Cea din urmă a introdus-o în lumea artistică, învățând-o, încă de la o vârstă fragedă, secretele mai multor instrumente muzicale (vioară, nai, fluier, caval și ocarină).

Criss a dovedit de-a lungul anilor că destinul a făcut cea mai bună alegere, ea fiind un exemplu pentru oamenii de pretutindeni: talentată, ambițioasă și muncitoare. Și-a urmărit cu îndârjire visul și a luptat să fie mereu pe măsura așteptărilor, iar ei i-a ieșit mai sus decât oricine își imagina.

În articolul

Veste incredibilă despre cariera Cristina Ciobănașu! Actrița a făcut anunțul care a bucurat pe toată lumea. Despre ce e vorba

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp