Happy People
Vitoria Strada, protagonista serialului E timpul să iubești, impresionează prin abdomenul ei bine lucrat

Publicat pe 24.04.2021 la 12:29. Actualizat pe 24.04.2021 la 00:39

Vitoria Strada este un celebru model și o actriță de origine braziliană. Actrița și-a impresionat fanii de pe rețelele de socializare cu un abdomen bine lucrat și un stil de viață sănătos.

Vitoria Strada în rolul Mariei Vitoria în serialul E timpul să iubești

TV Happy

Vitoria Strada poate fi urmărită în producția marca Globo „E timpul să iubești”, de luni până vineri, de la ora 18:00, pe Happy Channel!

Vitoria Strada s-a născut pe data de 12 octombrie 1996, în Porto Alegre, Brazilia. Aceasta este o actriță și un respectabil model al Braziliei.

Frumoasa Victoria Strada a făcut cunoștință cu lumina reflectoarelor în anul 2008 prin intermediul carierei de model. Din dorința de a-și extinde orizonturile, artista s-a mutat din orașul ei natal în Rio de Janeiro pentru a-și trăi visul de a fi actriță.

În anul 2015 Vitoria a debutat pe micul ecran prin intermediul filmului „Real Beleza”, potrivit famousbirthdays. Doi ani mai târziu cariera tinerei debutante a început să prindă aripi, participând în 2017 la programul de televiziune „Werner și morții”.

Actrița a declarat pentru portalul de divertisment al Globo că prima dată când a fost la Globo, avea 12 ani și primul regizor pe care l-a văzut a fost Jayme Monjardim „M-am gândit:„ Vreau să lucrez cu el într-o zi ”. Când mi-au cerut să vin la un casting, a fost o fericire imensă, un vis împlinit ”. Aceasta a fost deja numită Catherine Zeta-Jones, datorită asemănării izbitoare, iar în 2014 a concurat pentru Miss Mundo Brasil, conform breaktudo.

Corpul de invidiat al Vitoriei Strada

Cariera de model i-a influențat cu siguranță stilul de viață Vitoriei, motiv pentru care aceasta este atentă la alimentația sa și are grijă să practice mereu sport. Frumoasa braziliancă, cunoscută pentru rolul său din E timpul să iubești, are un corp cum multe vedete și-ar dori. Talia minusculă a Vitoriei a stârnit mii de reacții de uimire printre fanii acesteia.

View this post on Instagram

A post shared by ⠀Vitória Strada (@vitoriastrada_)

De curând actrița s-a afișat în costum de baie pe rețelele de socializare. Vitoria a lăsat la vedere toată munca pe care o depune pentru un trup perfect și bine îngrijit. Abdomenul actriței dezvăluie un pachet de pătrățele și o dietă echilibrată.

View this post on Instagram

A post shared by ⠀Vitória Strada (@vitoriastrada_)

Pe lângă cele două pasiune bine cunoscute, modelingul și actoria, Vitoria este și o foarte bună dansatoare. Un alt motiv pentru care actrița nu își face griji pentru kilograme în plus, având în vedere activitatea fizică debusă.

View this post on Instagram

A post shared by ⠀Vitória Strada (@vitoriastrada_)

Vitoria Strada se simte cu siguranță sigură de corpul ei și de faptul că deține o conformație de invidiat, motiv pentru care nu se sfiește din a posta pe contul personal de Instagram imagini în ipostaze cât mai sexy. Lucru care a pus pe jar inimile milioanelor de bărbați din întreaga lume.

Citește și:
În articolul

Vitoria Strada, protagonista serialului E timpul să iubești, impresionează prin abdomenul ei bine lucrat

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp