Happy People
William Levy a publicat un mesaj către fiica sa. Ce i-a transmis actorul fetiței sale

Publicat pe 08.03.2021 la 11:30. Actualizat pe 08.03.2021 la 11:39

William Levy, celebrul actor al telenovelelor mexicane, a topit rețelele de socializare prin intermediul unui mesaj emoționant către fiica sa. Ce i-a dedicat actorul fetiței sale

William Levy la Resident Evil Photo Call, New York, 2016

Getty Images

William Levy, talentatul și frumosul actor, s-a născut la 29 august 1980 în Havana, Cuba. Actorul este cunoscut de publicul Happy Channel prin intermediul telenovelei “Triumful dragostei”, care a fost difuzat de programul TV.

Cariera sa de actor a înflorit după ce acesta a studiat actoria în Los Angeles, Miami și Mexic. Primul rol într-o telenovelă l-a primit în 2005 când a debutat în „Olvidarte Jamás". În 2006, a jucat în „Mi vida eres tú”. Acesta a jucat în primul său film în 2008, în pelicula "Retazos de vida", filmările având loc în

Guayaquil, Ecuador. În 2010, William a primit un rol în telenovela “Triumful dragostei”, unde a jucat alături de Maite Perroni. William mai jucat alături de frumoasa actriță și în telenovela “Iubire cu chip rebel”.

În 2012, actorul a ajuns la Hollywood după ce a jucat în serialul “Single Ladies”. Datorită talentului său, el a căștigat numeroase premii: în 2008 - Premiul Bravo pentru actor - Revelația anului, în 2009 - Premiul Juventud, în 2010 - Premiul Bravo pentru cel mai bun protagonist, în 2011 - Premiul Casandra - Revelația internațională a anului.

Mesajul lui William Levy pentru fiica sa

View this post on Instagram

A post shared by William Levy / Actor Producer (@willevy)

William Levy și-a topit toți fanii cu un mesaj de dragoste către o tânără care i-a furat inima de prima dată când a pus ochii pe ea: fiica sa mică, care a împlinit pe 6 martie unsprezece ani, potrivit peopleenespanol.

"Nimeni nu poate iubi o tânără fată la fel de mult ca tatăl ei ... Te iubesc, prințesă. Mulțumesc că ai fost fiica mea. Mulțumesc pentru dragostea pe care mi-o dai în fiecare zi. La mulți ani, Kailey " , a scris actorul pe rețelele de socializare.

View this post on Instagram

A post shared by William Levy / Actor Producer (@willevy)

William Levy și fiica sa se adoră reciproc. Cei doi au o relație foarte apropiată, iar imaginile pe care actorul le distribuie frecvent pe rețelele de socializare atestă acest lucru. Kailey, fiica actorului, este de o frumusețe izbitoare, dovada faptului că a moștenit trăsăturile tatălui său.

Fanii actorului, imrpesionați până la lacrimi de relația dintre cei doi, nu au întârziat să reacționeze la postarea lui William. Aceștia i-au urat, la rândul lor, cele mai calde și sincere gânduri frumoasei fetițe.

View this post on Instagram

A post shared by William Levy / Actor Producer (@willevy)

Citește și:
În articolul

William Levy a publicat un mesaj către fiica sa. Ce i-a transmis actorul fetiței sale

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp