iSerial
Afra Saraçoğlu a strălucit pe covorul roșu în cadrul Elle Style Award Turcia 2023. Vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă a îmbrăcat o rochie albă, lungă

Publicat pe 15.06.2023 la 12:41. Actualizat pe 15.06.2023 la 13:26

Protagonista din Golden Boy - Dragoste rebelă s-a numărat printre vedetele care au participat în cadrul Elle Style Award Turcia 2023. Rochia pe care a îmbrăcat-o Afra Saraçoğlu a reușit să-i surprindă pe privitori.

Afra Saraçoğlu a strălucit pe covorul roșu în cadrul Elle Style Award Turcia

Happy Channel

Afra Saraçoğlu, una dintre cele mai apreciate actrițe ale acestui sezon, se află în atenția publicului și în mediul online. Recent, aceasta a participat în cadrul Elle Style Award 2023 alături de alte vedete cunoscute.

Afra Saraçoğlu a strălucit pe covorul roșu în cadrul Elle Style Award Turcia

Interpretează rolul Seyran în producția celebră, fiind unul dintre personajele îndrăgite ale seriei. Cu toate că sezonul s-a finalizat în Turcia, ecourile sale rămân în mediul online. Afra Saraçoğlu a participat recent în cadrul Elle Style Award, acolo unde a avut un moment neplăcut în fața camerelor. Jurnaliștii au fost curioși să afle care a fost motivul pentru care Mert Ramazan Demir nu s-a aflat alături de faimoasa vedetă.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

View this post on Instagram

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

“Nu ieșim de obicei împreună. Am venit singură.”, a declarat aceasta. A urmat apoi o suspiciune în legătură cu orientarea sexuală a protagonistului din Golden Boy – Dragoste rebelă, moment în care actrița a ținut să oprească interviul, arată sondakika.com. Având o influență asupra milioanelor de telespectatori, serialul a reușit să marcheze un sezon excelent din punct de vedere al cifrelor înregistrate.

Citește și:

“A fost un sezon foarte bun, am lucrat fericiți, toată echipa. A fost un sezon neașteptat pentru toți. Bineînțeles, suntem foarte obosiți pentru că am lucrat din greu. Sunt foarte fericită să primesc premiul pentru această muncă.”, a declarat Afra Saraçoğlu. Cea mai impresionantă parte a poveștii Golden Boy – Dragoste rebelă este realismul care reușește să fie transmis pe micile ecrane. De asemenea, armonia care se simte prezentă între actori este de un real ajutor.

Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din serialele turcești, reușind să impresioneze o audiență largă.

“Am dori să mulțumim tuturor celor care urmăesc serialul, ne iubesc și ne urmăesc. Ce bine că există, nu ne-au părăsit niciodată pe parcursul întregului sezon.”, a mai spus vedeta, potrivit seriesturkish.com.

Afra Saraçoğlu pleacă în vacanță după o perioadă aglomerată pe platourile de filmare

A reușit să devină una dintre cele mai importante figuri din mediul online și a filmat pentru mai multe reclame la scurtă vreme de la finalizarea proiectului Golden Boy – Dragoste rebelă.

Citește și:

“Acum este timpul pentru vacanță.”, a spus vedeta. Într-un top realizat de cei de la Adba TV, se află pe primul loc la categoria “cea mai populară actriță. Acest lucru atestă impactul pe care vedeta îl are în mediul online. Sıla Türkoğlu se află pe locul doi, urmată de Su Burcu Yazgı Coşkun.

Pentru Elle Style Award, vedeta din Turcia a optat pentru o rochie albă, lungă, fără mâneci. Pantofii de aceeași culoare au întregit ținuta. Coafura a fost una simplă, optând pentru o coadă de cal. Machiaul de seară i-a scos în evidență trăsăturile feței. Accesoriile au fost simple, cercei lungi, subțiri și o brățară subțire. Printre vedetele care au participat în cadrul evenimentului se numără Serenay Sarıkaya, Damla Sönmez, İrem Helvacıoğlu, Esra Bilgiç, Çağlar Ertuğrul, Beren Saat, Serkan Çayoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Hazar Ergüçlü, Boran Kuzum, printre mulți alții. Nu este pentru prima oară când vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă reușește să-i uimească pe fani.

În articolul

Afra Saraçoğlu a strălucit pe covorul roșu în cadrul Elle Style Award Turcia 2023. Vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă a îmbrăcat o rochie albă, lungă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp