iSerial
Afra Saraçoğlu și-a schimbat coafura. Cum arată vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă cu breton

Publicat pe 11.06.2024 la 13:42. Actualizat pe 11.06.2024 la 14:31

Echipa din cadrul seriei Golden Boy - Dragoste rebelă a sărbătorit finalul ultimului episod nu cu multă vreme în urmă. Afra Saraçoğlu și-a schimbat coafura, iar fanii au rămas cu adevărat surprinși.

Afra Saraçoğlu și-a schimbat coafura

Happy Channel

Echipa din Golden Boy – Dragoste rebelă ( Yalı Çapkını) a sărbătorit finalul sezonului doi nu cu multă vreme în urmă. Pe 9 iunie a avut premiera ultimului episod, iar întreaga distribuție s-a alăturat unei petrecerei de neuitat. A fost Afra Saraçoğlu cea care s-a lăsat surprinsă cu o nouă coafură, cântând la tobe.

Afra Saraçoğlu din Golden Boy și-a schimbat coafura

Producția se află deja la sezonul doi și a reușit să-i ia prin surprindere pe fani încă de la început. Povestea a ajuns să fie sărbătorită în lumea întreagă, fiind unul dintre cele mai îndrăgite seriale din Turcia la momentul actual. La final, actorii din distribuție s-au reunit pentru a sărbători și a fi împreună încă o dată.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

View this post on Instagram

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

Afra Saraçoğlu i-a luat prin surprindere pe internauți cu noul look. Vedeta are breton și este de nerecunoscut. Într-un videoclip recent, vedeta apare bătând la tobe ca o adevărată artistă. Aceasta a devenit încă o dată subiectul central al conversațiilor de pe rețelele sociale.

Citește și:

Imaginile care au apărut cu Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir în mediul online au făcut înconjurul lumii. Cei doi s-au distrat fără doar și poate la petrecerea de rămas-bun a proiectului Golden Boy – Dragoste rebelă. Actrița s-a aflat în atenția publicului încă de la începutul sezonului 1 al seriei. Inițial, s-a zvonit că aceasta ar forma un cuplu cu Mert Ramazan Demir și ulterior s-a confirmat acest fapt. Actrița are peste 9 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe.

În cele mai recente dintre acestea, apare vedeta îmbrăcată într-o ținută casual formată din pantaloni albi scurți, un tricou galben cu verde. Cu toate că a devenit subiectul mai multor ținte răutăcioase, aceasta a ținut întotdeauna să fie în topul vedetelor sincere din industria actoriei.

Afra Saraçoğlu se află în fața unor noi proiecte profesionale

În ultimul episod al sezonului doi s-a zvonit faptul că vedeta ar părăsi proiectul Golden Boy. Dat fiind faptul că personajul său are o traiectorie interesantă, mulți se întreabă acum dacă Afra Saraçoğlu va continua să joace în serialul fenomen. În prezent formează un cuplu cu colegul de platou Mert Ramazan Demir, după ce o lungă perioadă de timp amândoi au negat acest fapt.

Citește și:

Pe rețelele sociale nu au publicat nicio imagine împreună, însă atunci când sunt surprinși la diverse evenimente se poate observa interacțiunea dintre ei. A devenit celebră datorită mamei sale și în prezent se bucură de ceea ce îi poate oferi perspectiva de actriță.

S-a născut 1997 în Istanbul și apoi a jucat alături de Nurgül Yeşilçay , Özcan Deniz și Füsun Erbulak în producția “A doua șansă”. În Golden Boy – Dragoste rebelă a reușit să-și găsească cu adevărat pasiunea și să se muleze pe rolul acordat. Printre rolurile sale inedite pe care le-a jucat în trecut se numără și cel din Bad Boy în 2017, dar și Ikinci Șans în 2016. S-a bucurat de timpul liber pe care l-a petrecut recent pe o barcă, la începutul verii.

În articolul

Afra Saraçoğlu și-a schimbat coafura. Cum arată vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă cu breton

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp