Ultimele declarații ale faimoasei Afra Saraçoğlu despre Mert Ramazan Demir au reușit să-i surprindă pe fani. Ce se întâmplă între cei doi la momentul actual

Publicat pe 20.12.2023 la 09:29 Actualizat pe 20.12.2023 la 10:30

Afra Saraçoğlu a ținut să lase în urmă toate speculațiile și a vorbit pentru ultima oară despre Mert Ramazan Demir. Ce a declarat vedeta din Golden Boy - Dragoste rebelă.

actori stau față în față

Ultimele declarații ale faimoasei Afra Saraçoğlu despre Mert Ramazan Demir au reușit să-i surprindă pe fani.

Happy Channel

Afra Saraçoğlu, protagonista din Golden Boy – Dragoste rebelă, a fost surprinsă de către jurnaliști în Bebek, un district din Beșiktaș, Turcia. A vorbit despre viața personală și cum se găsește în acest moment, astfel că a închis orice urmă a speculațiilor.

Ultimele declarații ale faimoasei Afra Saraçoğlu despre Mert Ramazan Demir

Protagonista din Golden Boy – Dragoste rebelă este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Speculațiile legate de o posibilă relație cu Mert Ramazan Demir au apărut la scurtă vreme după ce au fost surprinși de către paparazzi în timp ce se sărutau în mare. Ulterior, niciunul nu a dorit să vorbească despre această situație.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astăzi, cei doi susțin că sunt doar colegi de platou. Ba mai mult, Mert Ramazan Demir nu a luat parte la petrecerea organizată de Afra Saraçoğlu cu ocazia zilei sale de naștere. Se pare că actorul a fost prezent în cadrul unei alte invitații.

Citește și: Marea greșeală realizată în Golden Boy – Dragoste rebelă a fost descoperită. De ce povestea se schimbă din nou

Suspiciunile legate de o posibilă relație au continuat, însă a fost protagonista seriei cea care a dorit să oprească veștile false să se răspândească în mediul online. Are peste 8 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul colaborării cu una dintre publicațiile importante din țara natală. Surprinsă recent de către jurnaliști, a recunoscut că în acest moment nu formează un cuplu, ba mai mult, se bucură de momentele de singurătate.

“Mă plimb cu câinele meu Nagi. Este din Fenerbahçe și nu a văzut niciodată vreun campionat. Deși eram și eu aproape să nu-l prind. Sper că anul acesta.”, a declarat vedeta, arată akdenizgercek.com.tr. În viața reală, vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă are o prezență simplă și răspundă de fiecare dată într-o manieră sinceră tuturor întrebărilor.

“Nu este nimeni în viața mea. Sunt foarte fericită. Este nevoie de acest lucru? Sunt foarte fericită și împăcată cu mine.”, a fost răspunsul vedetei. Cu aceste cuvinte a confirmat că nu formează un cuplu cu Mert Ramazan Demir.

Care sunt prioritățile din viața actriței în acest moment

Afra Saraçoğlu a punctat că este concentrată asupra vieții profesionale, lăsând viața personală în urmă. A evidențiat importanța muncii astfel: “Lucrez, tot focusul meu este pe muncă. Viața mea este împărțită pe platourile de filmare. 2023 a fost un an grozav. Dorința mea pentru anul următor este muncă, muncă, muncă. O să muncim.”

Citește și: Afra Saraçoğlu apare mai îndrăzneață ca oricând în paginile unei reviste celebre din Turcia. Ce a declarat vedeta despre viața personală

Cu toate acestea, a fost surprinsă în luna noiembrie alături de Mert Ramazan Demir în Kadıköy. Părea să se distreze, însă au evitat răspunsurile legate de subiectul relației. Au părăsit locul împânzit de jurnaliști și au evitat orice interacțiune cu aceștia.

În ceea ce privește reacția lansată cu ocazia zilei sale de naștere, Afra Saraçoğlu a fost mai mult decât vehementă în ceea ce privește starea sa actuală în viața personală.

“Vreau să pun un final acestei probleme pentru că nu vreau să mă mai confrunt cu ea. Suntem doar colegi, nu avem o relație specială.”, a spus vedeta.

În articolul

Ultimele declarații ale faimoasei Afra Saraçoğlu despre Mert Ramazan Demir au reușit să-i surprindă pe fani. Ce se întâmplă între cei doi la momentul actual

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x