iSerial
Beril Pozam și Ersin Arıcı se căsătoresc. Actorii din Golden Boy – Dragoste rebelă au anunțat data exactă

Publicat pe 09.08.2024 la 14:04. Actualizat pe 09.08.2024 la 15:04

Suna și Abidin din serialul fenomen al Turciei și-au găsit iubirea în viața reală. Actorii Beril Pozam și Ersin Arıcı se căsătoresc după ce au anunțat că formează un cuplu.

Beril Pozam și Ersin Arıcı se căsătoresc

Happy Channel

Cei doi actori formează un cuplu de ceva timp după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Suna și Abidin sunt Beril Pozam și Ersin Arıcı în viața reală și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, asta pentru că au făcut un anunț important care i-a bucurat pe fani.

Beril Pozam și Ersin Arici se căsătoresc

După ce au dezvăluit că formează un cuplu dar au ales ră rămână discreți în ceea ce îi privește, Beril Pozam și Ersin Arıcı au anunțat că se căsătoresc. În mediul online nu publică imagini împreună, însă se poate observa foarte ușor bucuria de pe chipurile lor. După ce au devenit prieteni și mai apoi parteneri de viață, au decis că următorul pas este să devină soț și soție.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

View this post on Instagram

A post shared by Beril Pozam (@berilpozam)

Nunta va avea loc pe 19 august la Dalyan Club, arată odatv.com. Cu toate acestea, îndrăgostiții nu vor putea pleca imediat în luna de miere, asta pentru că urmează filmările pentru sezonul trei al seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. În ceea ce o privește pe Beril Pozam, aceasta este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. A călătorit recent în SUA cu partenerul său, acolo unde s-a întâlnit cu colega de platou Afra Saracoglu. Cele două au experimentat cele mai intense momente.

Citește și:

“Sper ca mereu să aveți oameni frumoși în inimile voastre și alături de voi și că voi veți fi oamenii ăia frumoși pentru alți oameni.”, a scris vedeta printre alte impresii pe care le-a trăit la New York. La scurt timp, Afra Saracoglu a fost cea care i-a declarat că s-a bucurat de timpul petrecut împreună pe străzile din Central Park. Beril Pozam și Ersin Arıcı au petrecut încă de anul trecut în Roma, Italia, însă au decis să fie retrași.

Detalii despre Beril Pozam din Golden Boy – Dragoste rebelă

Vedeta care este recunoscută pentru rolul său celebru din serialul turcesc, a mai jucat de-a lungul timpului și în alte producții de succes. A studiat la conservator și a jucat în varii piese de teatru. Serialul Akrep din 2020 a adus-o pe vedetă în fața fanilor și a făcut-o cunoscută.

Citește și:

Povestea de pe insulă – Ada Masali din 2021, a venit în fața fanilor ca o producție de comedie romantică. Și de această dată, Beril Pozam a reușit să impresioneze. În 2022 a urmat proiectul Baba și astfel s-a creat o nouă dimensiune în ceea ce privește talentul actriței. În același an a început super serialul Golden Boy – Dragoste rebelă și astfel a devenit cunoscută în lumea întreagă. În ceea ce îl privește pe Ersin Arici, acesta are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

Ultimele dintre acestea au fost realizate în New York, acolo unde actorul s-a bucurat de momente emoționante alături de cei dragi. Născut pe 7 iulie 1991, a jucat și alături de Dilan Cicek Deniz în Don’t leave me din 2022. De asemenea, este extrem de îndrăgit în mediul online.

În articolul

Beril Pozam și Ersin Arıcı se căsătoresc. Actorii din Golden Boy – Dragoste rebelă au anunțat data exactă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp