iSerial
Cum arată acum Leticia Calderon, actrița din Esmeralda, la vârsta de 56 ani. Cu ce se ocupă în prezent

Publicat pe 20.08.2024 la 08:07. Actualizat pe 26.08.2024 la 10:42

Leticia Calderon, actrița care făcea furori cu frumusețea ei în telenovela Esmeralda, în 1997, are acum 56 ani.

leticia calderon

Instagram

Leticia Calderon a cucerit o lume întreagă cu rolul ei din telenovela Esmeralda, iar apoi a primit roluri în multe alte telenovela de succes.

Cum arată Leticia Calderon din Esmeralda la 56 ani

Telenovela a fost lansată în urmă cu 27 ani, iar de atunci succesul actriței Leticia Calderon a continuat și continuă și în prezent, având în continuare multe proiecte la care lucrează.

Citește și:

Chiar dacă acum are 56 ani, Leticia este o femeie superbă și atrage în continuare privirile tuturor cu trăsăturile ei unice. Actrița de origine mexicană a știut mereu cum să-și păstreze silueta suplă și chipul veșnic tânăr.

View this post on Instagram

A post shared by Lety Calderón (@letycalderon79)

Vedeta a ales să îmbătrânească frumos și nu a apelat la ajutorul intervențiilor estetice. Ea a fost căsătorită de două ori, prima oară cu Marco Lopez, din 1997 până în 1999 când cei doi au pus capăt relației lor.

În cea de-a doua căsnicie, Leticia a fost partenera lui Juan Collado din 2022 până în 2010. Din cea de-a doua căsnicie, Leticia are doi fii, pe Luciano Collado și pe Carlo Collado.

Frumoasa actriță a primit primul său rol într-o telenovelă la vârsta de 14 ani, iar apoi a jucat în mai multe telenovele de succes. Primele sale roluri au fost în Bianca Vidal, Amalia Batista, Principessa și El ángel caído.

Citește și:

Pe lângă celebrul ei rol Esmeralda, din telenovela cu același nume care a apărut în 1997, Leticia a jucat și în Yo compro esa mujer, Valeria y Maximiliano, Entre la vida y la muerte, La antorcha encendida, Laberintos de pasión, Amor Real , Heridas de amor, En nombre del amor și Amor bravío.

View this post on Instagram

A post shared by Lety Calderón (@letycalderon79)

Între anii 2000 și 2008 actrița a luat o pauză de la actorie pentu a le dedica mai mult timp fiilor ei. Din nefericire, unul dintre ei a fost diagnosticat cu Sindromul Down, iar Leticia îi acordă grijă specială, fiind mereu alături de el.

În prezent, actrița în vârstă de 56 ani este foarte prezentă pe rețelele de socializare și postează adesea imagini cu actrivitățile ei zilnice. Recent Leticia Calderon a postat o fotografie de familie alături de cei doi băieții ai ei.

Pe contul ei de Instagram, Leticia are peste 500K de urmăritori și se bucură în continuare de aprecierea publicului. Ea a mai avut câteva roluri episodice în telenovela recente, iar cel mai nou proiect al ei este filmul El roomie.

În 2020 a jucat în Soltero con hijas, în 2021 în Imperio de mentiras, în 2023 a primit un rol în El amor invencible, iar în 2024 a primit rolul Gretei în Mi amor sin tiempo, semn că încă își continuă cariera de actriță.

Citește și:
În articolul

Cum arată acum Leticia Calderon, actrița din Esmeralda, la vârsta de 56 ani. Cu ce se ocupă în prezent

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp