iSerial
Decizia radicală pe care a luat-o Mert Ramazan Demir. Actorul face schimbări în viața personală

Publicat pe 26.03.2024 la 14:08. Actualizat pe 26.03.2024 la 15:25

Mert Ramazan Demir a făcut o schimbare radicală în viața personală. Actor și-a mutat reședința într-o zonă mult mai bogată din punct de vedere al vegetației, tot în Turcia. Despre ce este vorba.

Decizia radicală pe care a luat-o Mert Ramazan Demir.

Profimedia Images

Protagonistul din Golden Boy – Dragoste rebelă își continuă relația de iubire cu colega de platou din celebrul serial, Afra Saraçoğlu. După ce au ajuns să locuiască împreună, se pare că o altă veste i-a luat prin surprindere pe fani. Mert Ramazan Demir și-a schimbat reședința. Vezi în articolul de mai jos ce se spune.

Decizia radicală pe care a luat-o Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă

După lungi perioade în care s-a speculat că actorul dorește să-și schimbe reședința din Cihangir, iată că totul a devenit realitate. Mert Ramazan Demir și-a achiziționat o casă în Sarıyer, unul dintre cele mai bogate districte din Turcia, datorită vegetației răspândite pretutindeni. Zvonurile de cuplu i-au ținut pe internauți cu sufletul la gură, arată milliyet.com.tr.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

View this post on Instagram

A post shared by Mert Ramazan Demir (@mertramazandemir)

După ce Mert Ramazan Demi locuia aproximativ 4 din 7 zile pe săptămână alături de partenera sa după ce aceasta a fost jefuită, iată că schimbările au venit mai repede decât se aștepta toată lumea. Ideea i-a plăcut foarte mult și actriței din Golden Boy – Dragoste rebelă, așa că a fost de acord cu decizia luată de partenerul său, arată publicațiile din Turcia.

Citește și:

În ceea ce privește serialul Golden Boy – Dragoste rebelă, acesta continuă să apară pe micile ecrane și să fascineze fanii din lumea întreagă. Chiar dacă între primul și cel de-al doilea sezon există o diferență colosală, proiectul nu este abandonat. A reușit să-și depășească competitorii la începuturi și să devină unul dintre cele mai îndrăgite proiecte din țara natală. Cuplul format din Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu a reprezentat elementul cheie, asta datorită energie și armoniei prezente pe micile ecrane.

În primul sezon, serialul a reușit să atragă milioane de fani din lumea întreagă. Faptul că a fost desemnată cea mai de succes producție în 2023 a reușit de asemenea să atragă detalii importante.

Diferența dintre sezonul 1 din Golden Boy – Dragoste rebelă și sezonul 2 este uriașă. Ce spun publicațiile din Turcia

Serialul a reușit să atragă atenția încă de la început cu numele valoroase care au făcut parte din distribuție. Unii dintre actori s-au îndreptat către alte proiecte profesionale, pe când cei mai mulți au rămas în continuare pentru a spune povestea fanilor din lumea întreagă.

Citește și:

Cifrele au început să scadă treptat, dat fiind scenariul care s-a modificat în cel de-al doilea sezon. Fanii au specificat că nu mai pot recunoaște multe dintre pesonajele prezente pe micile ecrane. Această modificare pare că s-a produs imediat și pe rețelele sociale, ceea ce a atras un comportament negativ față de actori. A fost actorul Emre Altuğ, cel care joacă rolul Orhan Korhan în serial, care a publicat o fotografie de pe platourile de filmare.

“Chiar și la ora asta, dacă suntem într-o dispoziție bună o să filmăm un episod minunat.”, a transmis actorul, arată ntv.com.tr. În Turcia a apărut deja episodul 62 pe data de 15 martie. Povestea lui Seyran și a lui Ferit este urmărită în continuare într-un număr foarte mare, atât în țara de origine cât și în România. Nu este de mirare că actorii au tot mai mulți prieteni virtuali.

În articolul

Decizia radicală pe care a luat-o Mert Ramazan Demir. Actorul face schimbări în viața personală

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp