iSerial
Kerem Bürsin își continuă incursiunea în Spania. Cu ce actor american renumit s-a întâlnit vedeta din “Dragostea plutește în aer”

Publicat pe 22.07.2022 la 10:52. Actualizat pe 22.07.2022 la 11:32

Kerem Bürsin continuă să petreacă timp în Spania, țară ce l-a primit cu brațele deschise. Vedeta din "Dragostea plutește în aer" se pregătește pentru noi roluri în cariera sa.

Kerem Bürsin în cadrul Festivalului de Film din Malaga. 20 martie 2022

Getty Images

Kerem Bürsin nu mai are nevoie de nicio prezentare la momentul actual. A devenit cunoscut pretutindeni odată cu rolul său din “Dragostea plutește în aer” și de atunci continuă să aibă o ascensiune fulminantă în lumea celebrităților. De ceva timp, vedeta se pregătește pentru noi roluri ce le va îmbrățișa în Spania, țară ce l-a primit cu brațele deschise încă de la început.

Kerem Bürsin își continuă incursiunea în Spania și își surprinde fanii cu o întâlnire surprinzătoare

La momentul actual, cea de-a doua casă a lui Kerem Bürsin este Spania. Vedeta a ținut să-și arate talentul și aici, țară ce i-a îmbrățișat sosirea încă de la început. Actorul din “Dragostea plutește în aer” se pregătește pentru noi proiecte profesionale și este gata să-și surprindă încă o dată audiența. Se zvonește chiar că acesta își va muta reședința odată ce proiectele profesionale se vor fi definitivat. În luna iunie a anului 2022, Kerem Bürsin spunea că la următoarea vizită va petrece mult mai mult timp în Spania.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Seriesturkish.com arată faptul că protagonistul din “Dragostea plutește în aer” s-a îndrăgostit atât de mult de țara lui Antonio Banderas încât dorește să-și achiziționeze o casă în Madrid.

View this post on Instagram

A post shared by Matt McGorry (@mattmcgorry)

“Mă gândeam să mă mut în Madrid pentru o vreme. Va fi bine să locuiesc în Spania.”, a spus vedeta, potrivit aceleiași surse. La fel ca și colegul său de breaslă, Can Yaman a luat decizia de a-și muta reședința în Italia pentru o vreme. Acum, vedeta din “Vis de iubire” s-a întors în țara sa natală. Cât despre Kerem Bürsin, acesta a declarat că se află în proces de învățare a limbii spaniole. Acesta poate fi un semn legat de proiectele profesionale ce urmează să le desfășoare.

Citește și:

O altă știre așteptată de cei care îl îndrăgesc este aceea că actorul s-a întâlnit în tren cu nimeni altul decât Matt McGorry cunoscut pentru seria “How to Get Away with Murder”. Cel din urmă a postat o imagine edificatoare pe pagina personală de socializare și a dezvăluit că îl cunoaște pe protagonistul din “Dragostea plutește în aer de multă vreme.

Kerem Bürsin a fost desemnat cel mai frumos actor în 2022

“Madrid spre Barcelona! Această poză m-a făcut să râd atât de mult. Nu l-am mai văzut pe băiatul meu Kerem Bürsin de câțiva ani. O nebunie că ne cunoaștem de 17 ani și asta este aproape jumate din viața noastră. Te iubesc, prietene!”, a scris Matt McGorry pe internet. Se pare că după succesul pe care l-a avut cu “Dragostea plutește în aer”, popularitatea lui Kerem Bürsin a crescut în țările din America Latină. În Spania, numele lui este pe buzele tuturor.

Citește și:

Deși nu mai formează un cuplu cu Hande Erçel, protagonistul din “Dragostea plutește în aer” se află alături de fosta sa colegă de platou în cele mai importante topuri din lume. În UK ocupă primul loc pe lista celor mai frumoși actori din 2022. Acest clasament a fost alcătuit de Nubia Magazin, arată aceeași sursă menționată mai sus. Cu toate că iubirea celor doi s-a sfârșit, ecoul relației lor se aude și astăzi datorită serialului în care au jucat împreună.

În articolul

Kerem Bürsin își continuă incursiunea în Spania. Cu ce actor american renumit s-a întâlnit vedeta din “Dragostea plutește în aer”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp