iSerial
Mahassine Merabet a publicat ipostaze emoționante de pe platourile de filmare ale seriei Capcana iubirii, sezonul 2. Producția continuă

Publicat pe 09.09.2024 la 15:56. Actualizat pe 09.09.2024 la 16:42

Protagonista seriei Capcana iubirii a decis să încheie sezonul 2 al producției cu amintiri de neuitat. A publicat pe contul personal de socializare mai multe ipostaze de la filmări.

Mahassine Merabet a publicat ipostaze emoționante de pe platourile de filmare ale seriei Capcana iubirii, sezonul 2

Happy Channel

Mahassine Merabet a devenit vedetă odată cu primul său rol pe care l-a primit în serialul Capcana iubirii. Deși a fost o provocare imensă pentru aceasta, a reușit să ducă la bun sfârșit fiecare episod. Ba mai mult, fanii au îndrăgit-o așa mult încât au votat-o rapid pe primele locuri în cele mai bune dintre topuri.

Mahassine Merabet a publicat ipostaze emoționante de pe platourile de filmare ale seriei Capcana iubirii, sezonul 2

La finalul celui de-al doilea sezon, actrița a decis să-și încânte fanii cu momente inedite de la filmări. Cu toate că este discretă în ceea ce privește viața personală, iată atunci când vine vorba despre viața profesională își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă.

View this post on Instagram

A post shared by Mahassine Merabet - محاسن المرابط (@mahassine_merabet)

De data aceasta a fost vorba despre tot ceea ce s-a întâmplat pe platourile de filmare ale seriei Capcana iubiri, în cel de-al doilea sezon. Vedeta are peste 200 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 90 de fotografii și filmulețe.

Citește și:

“Ce a rămas din sezonul 2, Capcana iubirii. Sunteți pregătiți pentru noul sezon?”, a scris vedeta pe pagina sa. La scurtă vreme, fanii s-au grăbit să-i lase comentarii pe pagina personală.

“Fata mea frumoasă”, “Cred că fata asta tocmai mi-a îmbunătățit ziua”, “Ce momente frumoase”, “Îți mulțumim că ai împărtășit cu noi”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Nu este de mirare că vedeta a devenit într-un timp atât de scurt extrem de apreciată. Se datorează faptului că nu și-a dorit să ajungă actriță, însă a muncit o bună perioadă pentru a dovedi că orice provocare nu este prea mare pentru ea.

De asemenea, a câștigat mai multe premii de când a devenit cunoscută. Deși nu este originară din Turcia, și-a dorit să se implice în tot ceea ce ține de această cultură și astfel a ajuns să învețe limba pe care astăzi o îndrăgește.

Capcana iubirii continuă cu cel de-al treilea sezon

Serialul a avut premiera în luna noiembrie a anului 2022. Povestea din Capcana iubirii se învârte în jurul vieții personajelor Orhun și Hira. Cei doi sunt foarte diferiți, însă sunt aduși împreună de diverse contexte. Chiar dacă Hira are figură inocentă, Orhun nu se lasă păcălit de această. În cele din urmă dragostea dintre cei doi iese la iveală, însă se vor îndrăgosti încetul cu încetul până la ultimul episod.

Citește și:

Cele două sezoane care au apărut până acum în Turcia, dar și în țara noastră au reușit să încânte fanii. Aceștia și-au dorit să-i vadă pe cei doi actori în continuare și să se bucure de drama celor doi. Sezonul trei urmează să aibă premiera în luna septembrie a anului 2024. Cele peste 200 de episoade au ajuns să fie savurate la capacitate maximă de telespectatori.

Sezonul trei va continua cu episodul 280, fiind o încununare a ceea ce s-a întâmpla până acum între cele două personaje principale. Este pentru prima oară când o actriță ajunge în rol principal și este îndrăgită astfel de către toți cei care o privesc.

În articolul

Mahassine Merabet a publicat ipostaze emoționante de pe platourile de filmare ale seriei Capcana iubirii, sezonul 2. Producția continuă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp