Cenk Torun a refuzat rolul din producția Valley of the Wolves în 2003. Ce s-a întâmplat atunci cu celebrul actor

Publicat pe 25.01.2024 la 11:46 Actualizat pe 25.01.2024 la 12:20

Cenk Torun joacă rolul principal în serialul Capcana iubirii - Esaret, însă în trecut a refuzat un personaj inedit în producția Valley of the woles. Care a fost motivul deciziei sale.

actor poartă costum și se află într-un grajd pentru cai

Cenk Torun a refuzat rolul din producția Valley of the Wolves în 2003

Happy Channel

Cenk Torun este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia la momentul actual și joacă rolul principal în serialul Capcana iubirii – Esaret. În trecut a refuzat un rol important într-o producție turcească. Ce s-a întâmplat de fapt.

Cenk Torun a refuzat rolul din producția Valley of the Wolves în 2003

După 21 de ani s-a aflat care a fost motivul pentru care Cenk Torun a refuzat rolul din Valley of the wolves, dar și cine l-a înlocuit pe atunci. Această informație a venit ca o adevărată surpriză pentru fanii producției celebre.

Urmărește Capcana iubirii - Esaret, joi și vineri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel, rolul lui Polat Alemdar îl joacă Necati Şaşmaz, însă nu acesta trebuia să fie actorul care să apară pe micile ecrane. Cenk Torun din Capcana iubirii – Esaret trebuia să fie de fapt cel care să-i impresioneze pe fani, așa cum o face de altfel și în prezent. A refuzat însă rolul, înainte de a se înrola în aramtă.

Citește și: Lucruri pe care nu le știai despre Cenk Torun din Capcana iubirii – Esaret. Ce a declarat despre serialul turcesc

“Când proiectul a venit la mine atunci nici măcar nu am menționat numele lui Plat Alemdar. Proiectul Valley of the wolves a venit la mine și ei m-au luat în considerare. Am fost un dezertor pe atunci. Nu exista serviciu militar plătit în acele vremuri. Eram nou în școală, totul era nou. Proiectul a luat sfârșit pentru mine.”, a povestit actorul, arată takvim.com.tr.

Cenk Torun recunoaște că a urmărit întregul proiect în timp ce se afla în armată. De asemenea, atunci când i s-a oferit șansa de a juca în acel serial, nu a știut care dintre personaje va urma să joace.

“Când este o situație ca asta ce este de făcut? Ei spuneau că dacă începi proiectele ca un dezertor, vin și te iau obligat de pe platourile de filmare. Am spus că nu merită riscul și am fost în cadrul armatei. Serialul a început în timp ce eram în armată și l-am urmărit. Apoi, bineînțeles, am fost supărat, dar nu știam ce personaj urma să interpretez. Mi s-a prezentat proiectul.”, a spus actorul.

Întrebat care rol i s-ar fi potrivit în Valley of the Wolves din 2003, actorul a recunoscut că toți colegii săi actori au realizat o treabă excelentă și ar fi nedrept să-și imagineze altfel proiectul respectiv.

Mahassine Merabet și Cenk Torun formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe micile ecrane

Orhun Demirhanli este un om de afaceri bogat, frumos, admirat de femeie, dar cu o inimă recee ca a mamei sale, Afife. În contrast cu acesta o avem pe Hira, o tânără frumoasă. Atunci când ajunge pe mâna lui Orhun, aceasta devine captivă în istanbul. Este o serie unică, fiind apreciată de fanii din toată lumea.

Citește și: Cine este Melahat Abbasova din Capcana iubirii – Esaret. Află detalii despre îndrăgita vedeta

Cenk Torun este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual, cu peste 200 de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram. Acolo a publicat peste 60 de fotografii și filmulețe la momentul actual. În cea mai recentă postare le-a mulțumit tuturor pentru sprijinul pe care i l-au acordat ani de-a rândul.

“Vă mulțumesc foarte mult pentru interesul acordat și pentru suport. Vă iubesc pe toți.”, a scris acesta.

În articolul

Cenk Torun a refuzat rolul din producția Valley of the Wolves în 2003. Ce s-a întâmplat atunci cu celebrul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x