iSerial
Moment istoric pentru fanii RBD. A existat o scurtă reuniune chiar în ziua nunții faimoasei Maite Perroni

Publicat pe 13.10.2022 la 13:44. Actualizat pe 13.10.2022 la 14:48

Moment istoric pentru fanii RBD. A existat o scurtă reuniune chiar în ziua nunții faimoasei Maite Perroni, iar melodiile interpretate au ajuns rapid virale pe internet. Despre ce este vorba.

RBD pe scena Madison Square Garden 2 nov. 2006

Profimedia Images

Trupa RBD a reprezentant pentru generații întregi motivul pentru care s-au ridicat din pat în fiecare dimineață. Cu ajutorul pieselor interpretate de cei șase membri, fanii au reușit să rămână mai aproape de artiști și să-i venereze pe zi ce trece. Deși formația s-a destrămat, iar artiștii au luat-o pe căi separate în viața profesională, a existat un moment unic în viața integranților care de acum va rămâne mărturie pentru totdeauna.

Moment istoric pentru fanii RBD la nunta faimoasei Maite Perroni

O scurtă reuniune RBD a avut loc în cadrul nunții faimoasei Maite Perroni. Alături de artistă au fost Anahí, Christian Chávez, și Christopher von Uckermann. Cu toate acestea, Alfonso Herrera și Dulce María au lipsit din cadrul evenimentului. Vedeta s-a căsătorit cu Andrés Tovar în Valle de Bravo și au existat doar invitați de lux. Cele mai multe dintre imagini au fost postate pe paginile de socializare ale celor patru vedete.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14:30, doar la Happy Channel

“Am făcut-o! Facem primii pași în viața pe care dorim să o construim împreună. Înconjurați de familie și de mână cu Dumnezeu, astăzi am primit binecuvântarea. Sunt fericită că pot să fac pași spre noua viață și noul destin alături de tine.”, a scris Maite Perroni pe pagina sa personală de Instagram. Deși au existat multe momente emoționante în cadrul evenimentului, cel mai viral a fost cadrul în care cei patru artiști au interpretat două dintre piesele celebre ale formației RBD.

“Eu eram din era Rebelde Way, dar văzând câțiva dintre integranți cântând melodia Rebelde împreună și îmbrățișați la nunta lui Maite Perroni, mi se pare ceva minunat.”, a scris una dintre fane pe Twitter. Ulterior, melodia “Salvame” a fost interpretată de Anahí pe loc, iar efectul a fost unul inedit. Videoclipurile filmate cu tot mai multe telefoane au fost lansat în spațiul public. Ulterior, interpreta “Miei Colucci” a postat pe pagina personală de Instagram o fotografie alături de Maite Perroni, Chávez, și Von Uckermann.

Citește și:

“Ce nostalige! Vă iubesc, frați de suflet. Ce bucurie pentru suflet să ne îmbrățișăm într-un moment atât de important. Ne e dor de ceilalți doi membri.”, a scris vedeta. Alfonso Herrera a ținut să le transmită tuturor o îmbrățișare virtuală.

Mesajele primite de Maite Perroni pe internet

Unul dintre cele mai discutate evenimente de la sfârșitul anului 2022 a fost cu siguranță nunta faimoasei Maite Perroni. La doar o lună de la logodnă, aceasta s-a căsătorit cu producătorul Andrés Tovar.

Citește și:

“Cât de mult mă bucur pentru fericirea ta! Nici nu știi cât mi-ai umplut inima de bucurie astăzi. Să te văd fericită, mă face și pe mine să fiu fericită. Meriți toată fericirea din lume! Și te iubesc atât de mult și mă bucur că timpul doar unește și mai mult legăturile dintre noi. Mă bucur că am fost parte dintr-o zi așa de specială.”, a scris Anahí pe rețelele sociale. Cei șase membri au stat la aceeași masă în timpul evenimentului și s-au îmbrățișat în repetate rânduri. Printre invitați s-a aflat și Angelique Boyer, cea care a jucat rolul “Vico” în telenovela “Rebelde”.

În articolul

Moment istoric pentru fanii RBD. A existat o scurtă reuniune chiar în ziua nunții faimoasei Maite Perroni

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp