iSerial
Planurile faimoasei actriței Seray Kaya pentru prima lună de vară. Ce își propune să realizeze protagonista din Micuța rază de soare

Publicat pe 02.06.2023 la 13:42. Actualizat pe 02.06.2023 la 14:26

Filmările pentru serialul Micuța rază de soare au luat sfârșit în Turcia. Acum, Seray Kaya este pregătită să petreacă un început de vară relaxant.

Seray Kaya și-a făcut deja planurile pentru prima lună de vară, după o lungă perioadă petrecută pe platourile de filmare

Happy Channel

Unul dintre cele mai apreciate seriale din Turcia la momentul actual este Micuța rază de soare. A reușit imediat să capteze atenția datorită poveștii emoționante, dar și a protagoniștilor care au adus un nou cuplu inedit pe micile ecrane. Seray Kaya și Berk Oktay au reușit să-și combine talentele spre a oferi publicului un rezultat excepțional.

Planurile faimoasei actriței Seray Kaya pentru prima lună de vară

Cu toate că au fost observate mici modificări în ceea ce privește audiența, dorința de a urmări povestea până la final a rămas întotdeauna acolo. Primul sezon a luat sfârșit în Turcia, iar oboseala și-a spus cuvântul în ceea ce o privește pe Seray Kaya. Aceasta și-a făcut deja planurile pentru prima lună de vară, spunând că ține să se relaxeze.

View this post on Instagram

A post shared by Seray Kaya (@seraykaya)

“Cred că n-o să fac mare lucru în iunie, o să-mi iau niște timp pentru mine.”, a declarat vedeta care a jucat și rolul de antagonistă în celebra “Femeie în înfruntarea destinului” cu Özge Özpirinçci în rol principal. A explicat că va continua să se odihnească în cele trei luni de vară și a făcut o retrospectivă a primul sezon din Micuța rază de soare ce tocmai s-a încheiat.

Citește și:

“A fost un sezon obositor, dar și distractiv. Știi, este puțin dificil să aduci totul laolaltă într-o perioadă ca aceasta. Suntem foarte bucuroși pentru asta.”, a declarat Seray Kaya, potrivit seriesturkish.com. S-a arătat bucuroasă că a putut face parte dintr-un proiect atât de îndrăgit și este pregătită să analizeze noi oferte odată ce perioada de odihnă se va fi încheiat. Cu toate acestea, nu a oferit niciun detaliu legat de o altă colaborare pe viitor.

“Am terminat, lăsați-mă să-mi iau o vacanță, managerul meu se ocupă de tot. O să încep să mă uit de alte proiecte.”, a conchis vedeta. Pe platourile de filmare a legat o prietenie frumoasă cu Esra Dermancıoğlu. Actrița a invitat-o în casa sa din Franța.

Cu cel de-al 36-lea episod, Micuța rază de soare a luat sfârșit în Turcia

Este timpul ca serialul ce a reușit să o aducă pe Seray Kaya în rolul de protagonistă să ajungă la final. În Turcia, fanii au fost părtași la 36 de episoade ale poveștii. A reușit încă de la început să câștige inimile a milioane de fani din toate țările în care a fost distribuit.

Esra Dermancıoğlu ca Ümran, Tuğçe Açıkgöz ca Dila și Şeyma Korkmaz ca Sude au avut o prestație magnifică. Cele trei vedete de succes au interpretat roluri care au ținut fanii încordați. De asemenea, trebuie menționată și Azra Aksu care a reușit să facă magie cu rolul său, Güneş. Cu toate acestea, la scurtă vreme, a avut loc un mic decalaj între cifre. Episodul 36 va fi transmis în Turcia pe 5 iunie.

Citește și:

Pe rețelele sociale, fanii au început să distribuie deja frânturi din ce va avea să fie finalul poveștii. Cei care au îndrăgit-o, spun că aceasta poate continua.

“E trist că această serie se termină, când sunt altele care ar trebui să fie finalizate.”, s-a arătat un comentariu. Pe Happy Channel, episoadele din Micuța rază de soare pot fi urmărite luni și marți de la 20:00.

În articolul

Planurile faimoasei actriței Seray Kaya pentru prima lună de vară. Ce își propune să realizeze protagonista din Micuța rază de soare

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp