iSerial
Sila Turkoglu a intrat în trend. Actrița din "Moștenirea" poartă o rochie albastră cu decolteu. Cum arată

Publicat pe 12.08.2024 la 10:49. Actualizat pe 12.08.2024 la 12:27

Actrița Sıla Türkoğlu a atras atenția urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare după ce a postat o fotografie într-o rochie superbă, cu spatele gol.

Frumoasa actriță e conștientă de atuurile sale fizice și nu ezită să își pună în evidență formele și trăsăturile.

Happy Channel

Frumoasa actriță e conștientă de atuurile sale fizice și nu ezită să își pună în evidență formele și trăsăturile.

Sıla Türkoğlu a furat inimile tuturor celor care au văzut-o jucând în seriale turcești, cu talentul ei actoricesc, ochii ei verzi superbi și carisma pe care o are.

Sila Türkoğlu, apariție răvășitoare într-o rochie decoltată

Sila este una dintre cele mai de succes actrițe ale momentului din seriale turcești, care și-a creat deja un renume datorită talentului, pasiunii și dedicării ei atunci când vine vorba de rolurile sale.

Citește și:

Actrița s-a născut în 1999 în Izmi, Turcia și și-a început cariera de actriță în 2018 când a primit un rol în serialul Ağlama Anne. După succesul pe care l-a avut cu acel serial, actrița a devenit rapid preferata telespectatorilor care îndrăgesc serialele turcești și și-a creat rapid o bază de fani.

De atunci, ea a mai jucat în seriale precum Yemin, Emanet și Kızılcık Şerbeti și are în continuare mai multe proiecte în desfășurare.

Dincolo de talentul ei actoricesc, Sıla Türkoğlu a reușit să cucerească și să își impresioneze fanii cu frumusețea ei naturală. Ea postează adesea pe contul ei de Instagram imagini în cele mai superbe cadre, atrăgând atenția celor care o urmăresc.

Postările ei strâng peste 100K și are deja 2.6 milioane de fani. La 24 ani, Sila Türkoğlu este un exemplu de feminitate și discreție.

Citește și:

Printre ultimele ei postări se află și câteva poze într-o rochie albastră strălucitoare care nu a putut trece neobservată.

View this post on Instagram

A post shared by Sıla Türkoğlu (@silaaturkoglu)

Rochia cu strasuri albastre, decolteu adânc și spatele gol i-a pus în valoare silueta de fotomodel. Cu părul ondulat, un machiaj simplu și un zâmbet larg pe chip, Sila i-a impresionat pe fanii ei.

Postarea ei a strâsn peste 179K, iar în secțiunea de comentarii urmăritorii ei au felicitate-o pentru bunul ei gust, dar au și complimentat-o pentru frumusețea ei.

"Șerbet de afine" este serialul care a adus-o pe vedetă încă o dată în fața fanilor în rolul de protagonistă. Noul sezon este aproape de cei care îndrăgesc proiectul.

Citește și:

Cele mai recente dintre acestea sunt campanii pe care le-a realizat alături de mai multe branduri a cărora figură centrală este în prezent. Pe lângă vacanța alături de familie pe care nu o ratează niciodată, Sıla Türkoğlu s-a bucurat și de clipe de neuitat în Bodrum, Turcia, stațiunea aleasă de faimoși pentru a-și petrece vara.

În articolul

Sila Turkoglu a intrat în trend. Actrița din "Moștenirea" poartă o rochie albastră cu decolteu. Cum arată

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp