Cautare: 372 rezultate dupa tagul "acuzatii"

Catalin ii pune la zid pe Marioara si Adrian

acum 3129 zile

Catalin isi continua acuzatiile la adresa lui Adrian si Marioara

Acuzatii de plagiat in lumea modei

acum 3135 zile

In lumea modei a izbucnit un nou scandal! Iulia Albu si creatorul George Hojbota sunt la cutite dupa Bucharest Fashion Week. La festival designerul si-a prezentat noua colectie de pantofi si haine, iar Iulia Albu l-a acuzat de plagiat!

Marioara Zavoranu: Un copil care nu mai e in toate mintile lui

acum 3161 zile

Marioara Zavoranu spune despre fata ei, dupa ultimele acuzatii pe care aceasta i le-a adus, ca nu mai este in toate mintile.

Vezi ultimele acuzatii aduse de Oana Zavoranu mamei sale

acum 3161 zile

Vezi ultimele acuzatii pe care i le aduce Oana Zavoranu mamei sale!

17 familii au suferit din cauza lui Nelu Banicioiu

acum 3168 zile

Un fost coleg de-al lui Nelu Banicioiu spune ca acesta s-a imbogatit din delapidare si cand a intrat in inchisoare, a tras dupa el oameni nevinovati.

Roxana Marinescu a fost acuzata ca are celulita

acum 3184 zile

Roxana este suparata pe jurnalistii care au acuzat-o ca este plina de celulita

Costin Marculescu vrea sa o distruga pe Carmen Plesea

acum 3197 zile

Costin Marculescu tine cu orice pret sa o faca pe Carmen Plesea sa plateasca pentru acuzatiile nefondate. A dat-o in judecata!

Reactia Danei Nalbaru la acuzatiile formulate de Veronica Cara

acum 3288 zile

Solista trupei HI-Q a dat publicitatii un mesaj in care prezinta pozitia sa referitor la declaratiile pe care creierul trupei le-a spus in platoul de la Un Show Pacatos

Dragos Bucur a jignit-o pe Veronica Cara

acum 3291 zile

Persoana care are grija de imaginea trupei HI-Q de 6 ani il acuza pe Dragos Bucur ca a jignit-o si a acuzat-o ca isi bate joc de trupa

Marioara Zavoranu are amant?!

acum 3308 zile

O vrajiroare faimoasa acuza! Mariana Zavoranu o hartuieste si o ameninta! Mama Oanei se teme ca tamaduitoarea ar putea arata lumii fotografia cu presupusul ei amant!

Oana spune ca mama sa i-a facut imagine negativa

acum 3331 zile

Oana isi acuza mama de acuzatii mincinoase la adresa sa, aceasta din urma declarand in trecut pe toate caile ca fiica sa este o persoana care nu este demna de incredere si respect.

Dansatoarea Jasmine rupe tacerea!

acum 3394 zile

Dansatoarea Jasmine a venit la Acces Direct sa vorbeasca despre acuzatiile facute de Leo de la Strehaia

Oana Zavoranu il acuza pe Pepe de furt

acum 3396 zile

Oana Zavoranu are acte asupra casei, dar nu si asupra firmei pe care o detine in asociatie cu Pepe.

Mariana Moculescu i-a declarat razboi fostului iubit

acum 3403 zile

Mariana Moculescu i-a declarat razboi fostului ei iubit. Fosta sotie a compozitorului il acuza pe faimosul Cristi ca ar fi furat inelul fiicei sale ca sa-l amaneteze. Si acuzatiile Marianei nu se opresc aici! Mariana sustine ca fostul iubit pastreaza lucrurile fostelor sale iubite, pe care refuza...

Walter a povestit cum a fost batut de Leonard Doroftei

acum 3415 zile

Walter, fostul angajat al lui Leonard Doroftei, care sustine ca a fost batut de fostul boxer, a intervenit video la Acces Direct si a vorbit despre conflictul pe care il are cu "Mosul".

DJ Harra - sarcina extrauterina

acum 3437 zile

Dana Neacsu, cunoscuta si ca DJ Harra, a primit o veste foarte proasta. Ea a aflat ca trebuie sa faca avort dupa ce la ultimul control medicii au informat-o ca are o sarcina extrauterina. De suparare, Dana le ataca si pe fostele iubite ale lui Liviu Varciu, barbatul care a lasat-o insarcinata....

Mariana Moculescu: "Marian Niculescu facea sex cu un baiat de 18 ani"

acum 3442 zile

Mariana Moculescu a vorbit despre fostul sau sot, Marian Niculescu, despre care a declarat ca facea dragoste cu un baiat.

Brigitte: "Fostul sot m-a inregistrat si a mixat cuvintele"

acum 3443 zile

Intr-o inregistrare telefonica dintre Brigitte Sfat si fostul ei sot, Ovidiu Torj, apar acuzatii dure pe care aceasta le face la adresa surorii ei, Cristina, intr-o maniera vulgara si triviala, in contrast cu declaratiile celor doua femei referitoare la minunata relatie dintre ele. Brigitte si-a...

Un "comisar" acuza: "Nu-l pot ierta pe Szoby Cseh, a fost un turnator"

acum 3444 zile

Lumea filmului romanesc este zguduita de un scandal de proportii. Celebrul regizor Sergiu Nicolaescu il pune la zid pe cel mai mare cascador al Romaniei, Szoby Cseh, pentru faptul ca a mers de bunavoie la Securitate pentru a-si turna colegii de platou. Initial, cand a fost acuzat, el i-a luat...

Procurorul si judecatorul - confruntare din cauza orgoliilor profesionale

acum 3449 zile

Procurorul Marian Capota, procuror in cazul mortii Mihaelei Runceanu, nu recunoaste tratamentul dur la care a fost supus Daniel Stefanescu in perioada anchetei. De asemenea, el intra in polemici cu judecatorul pe motiv ca acesta crede versiunea criminalului, dar si datorita orgoliilor profesionale.

«
16
17
18
19