Cautare: 371 rezultate dupa tagul "acuzatii"

Laura: "Domnule Damaschin, voi atinge multa lume"

acum 3673 zile

Laura l-a amenintat pe Dinu Damaschin ca nu se va opri aici si va "atinge" mai multe nume mari!

Crima in familie: barbat ucis de fiu si sotie

acum 3673 zile

Gheorghe Vlasa, un barbat din comuna Dumbrava, judetul Mures, a murit in conditii inca neelucidate, dar se zvoneste ca fiul este ucigasul, in complicitate cu mama sa. Sotia victimei, Maria Vlasa, se apara in fata acuzatiilor violente venite din partea surorilor barbatului. Surorile vorbesc...

In direct prin telefon fostul sot Catalin

acum 3681 zile

In direct prin telefon fostul sot Catalin se apara de acuzatiile aduse de fosta sotie.

Mariana Zavoranu si-a injurat fiica grosolan

acum 3699 zile

Urmare a declaratiilor Oanei, Mariana Zavoranu nu s-a mai putut controla si a aruncat asupra fiicei sale o serie de invective.

Bruneta lui Bote: prostituata sau model?

acum 3709 zile

Angela Negoita este un manechin participant la prezentarea colectiilor lui Catalin Botezatu, dar zvonurile legate de o relatie intre cei doi nu au intarziat sa apara. Acuzatiile ca ar fi fost dama de companie in cluburile de noapte din Turcia vin din partea unor asa-zis "prietene", dar sunt...

Ce au de impartit doua printese de Dorobanti?

acum 3715 zile

Scandalul dintre Bianca Rus si Emmy ia amploare, iar acuzatiile continua. Invitate in platoul de la Acces Direct, cele doua fete se persifleaza reciproc, ironiile curg, iar detaliile picante ale uneia despre viata celeilalte sunt oferite cu ostentatie.

Ion Dolanescu - presupus turnator la Securitate

acum 3722 zile

Regele cafelei, Gheorghe Ilie Florescu, fost coleg puscarie cu apropiati ai marelui artist, afirma ca Ion Dolanescu era un mare turnator, iar tot ceea ce se vorbea pe la nunti, dezvaluia Securitatii. Pentru serviciile aduse, Securitatea trecea cu vederea averile fabuloase pe care le strangea de...

Adelina Varciu: "Nu imi fac publicitate cu ceva ce imi putea aduce moartea"

acum 3736 zile

Adelina Varciu a negat ca ar dori sa isi faca publicitate de pe urma despartirii de Liviu si a sarcinei extrauterine. "Nu pot sa imi fac reclama cu ceva ce imi putea aduce moartea in orice moment", a spus Adelina.

Acuzatii neprobate si confuzii in scandalul Zavorancelor

acum 3762 zile

Invitat la Acces Direct, profesorul in parapsihologie Lucian Iordanescu explica de ce nu putem inca sti cu certitudine care dintre acuzatiile Oanei referitoare la mama ei sunt corecte, intrucat nimic nu a fost probat.

Doru Iuga: "Nu am nicio legatura cu mutilarea lui Naomi"

acum 3769 zile

Doru Iuga a declarat in direct prin telefon la emisiunea Acces Direct ca nu are nicio legatura cu ceea ce i s-a intamplat travestitului Naomi in urma cu un an, cand a fost batut si tuns.

Mama Oanei Zavoranu il acuza pe Pepe ca i-a vandut cadourile

acum 3770 zile

Mama Oanei Zavoranu il acuza pe Pepe ca i-a vandut cadourile. Sotul Oanei se apara si spune ca soacra sa "e cu capul".

«
16
17
18
19