Cautare: 171 rezultate dupa tagul "alexandru"

Alexandru, candidat la "Cel mai sexy tătic!", în direct , la Neatza cu Răzvan și Dani!

acum 141 zile

Cei mai sexy tătici vor fi descoperiți la Neatza! Emisiunea Neatza lansează prima ediție a concursului “Cel mai sexy tătic”. Vino cu farmecul tău în emisiunea noastră și, dacă poți convinge telespectatoarele, ai șansa să câștigi titlul CEL MAI SEXY TĂTIC!

Randi şi fratele lui, interviu la dublu!

acum 225 zile

Pe Randi îl ştie toată lumea, dar puţini sunt cei care îl cunosc pe fratele său. Aşa că, vă facem, astăzi, cunoştinţă cu Alexandru, cealaltă jumătate a familiei Ropcea.

Simona, Natalia, Alexandru, Iulia și Alberto vor încerca să fie Gazda Perfectă

acum 241 zile

Dăm startul unei noi săptămâni de aventuri culinare. Cei cinci concurenți care nu se cunosc între ei, Simona Zaharia, Natalia Garohovscaia, Alexandru Mihăilescu, Alberto Adir și Iulia Ignat, vor încerca să fie, pe rând, „Gazda Perfectă”. Premiul emisunii este în valoare de 10.000...

Acces Direct. Fosta iubită a bărbatului care amenință cu sinuciderea: Am fost abuzată în toate felurile Şi sexual! M-am trezit la două noaptea dezbrăcată

acum 275 zile

Alexandru spune că iubita lui, alături de care are trei copii, a plecat de acasă din cauză că și-a găsit un amant. ”Am fost abuzată în toate felurile. Şi sexual! M-am trezit la două - trei noaptea dezbrăcată”, a declarat Nicoleta, iubita acestuia.

Dragoste fără secrete, Mădălina s-a întors în competiție, dar gândul ei este tot la fostul iubit, Alexandru!

acum 290 zile

Chiar dacă acum formează un cuplu cu noul său partener, Cristi, gândul şi sufletul Mădălinei, de la "Dragoste fără secrete" a rămas tot la Alexandru. Chiar dacă acesta a rănit-o într-un mod greu închipuit şi acceptat de un suflet, tot el rămâne marele regret, şi totodată...

Dragoste fără secrete. Rozy și Alexandru, discuții despre cine face patul în casă: Nu ți se pare că eu fac patul în fiecare seară și dimineață?

acum 296 zile

Rozy și Alexandru, de la Dragoste fără secrete, au început să aibă discuții despre cine face patul în casă și cine nu. „Nu ți se pare că eu fac patul în fiecare seară și dimineață?”, a întrebat Alex.

Dragoste fără secrete. Nicoleta, gesturi disperate pentru ca Alexandru să nu o părăsească: Mă umilesc în halul ăsta

acum 310 zile

Nicoleta și Alexandru au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la emisiunea Dragoste fără secrete. După ce s-au întors împreună în emisiune și păreau hotărâți să câștige premiul cel mare, aseară lucrurile au luat o turnură neașteptată.

Dragoste fără secrete. Nicoleta și Alexandru, gesturi obscene, în fața camerelor

acum 310 zile

După ce au hotărât să-și dea încă o șansă și să fie din nou împreună, Nicoleta și Alexandru sunt din nou în centrul tuturor. Cei doi nu s-au mai ferit de camere și au făcut câteva gesturi în văzul tuturor.

Dragoste fără secrete. Nicoleta, din nou în lacrimi: Când îți e frică de ceva, frica s-ar putea să câștige

acum 310 zile

Nicoleta, iubita lui Alex, din nou în lacrimi. Bianca Sârbu, prezentatoare emisiunii Dragoste fără secrete, a întrebat-o care este cea mai mare frică a ei, iar ea a izbucnit în plâns. „Când îți e frică de ceva, frica s-ar putea să câștige”, a spus Nico.

Dragoste fără secrete. Alexandru, grijuliu cu Nicoleta în prima lor zi în calitate de cuplu: Nu știi când te trăznește iubirea

acum 311 zile

Alexandru și Nicoleta și-au reluat participarea la emisiune împreună și sunt determinați să câștige marele premiu oferit la final: un apartament într-un complex rezidențial din Capitală.

Dragoste fără secrete. Laurențiu și Oana, comentarii la adresa Nicoletei și lui Alexandru: "Dragostea a triumfat"

acum 311 zile

Relația controversată dintre Nicoleta și Alexandru nu a scăpat de analiza critică a cuplului forma din Oana și Laurențiu. Cei doi au păreri diferite cu privire la parcursul concurenților în emisiune.

Dragoste fără secrete. Nicoleta și Alexandru mimează o partidă de sex!: Hai, hainele jos, steagul sus!

acum 314 zile

Nicoleta și Alexandru de la Dragoste fără secrete mimează o partidă de sex. ”Hai, hainele jos, steagul sus!”, a strigat unul dintre concurenți.

Dragoste fără secrete. Alexandru și Nicoleta, gesturi intime pe timpul pauzei de publicitate: Vreau să dansăm provocator

acum 315 zile

Alexandru încă oscilează între cele două femei din casa Drogoste fără secrete, Nicoleta și Mădălina. Pe timpul unei pauze publicitare, bărbatul i-a făcut o propunere lui Flori. „Vreau să dansăm provocator”, a spus acesta.

Dragoste fără secrete. Mădălina și Alexandru își doresc să părăsească competiția: Nu mai rezist aici

acum 315 zile

Mădălina și iubitul ei, Alexandru, și-au făcut deja bagajele. Cei doi își doresc să părăsească competiția pentru că nu își mai găsesc locul în casa Dragoste fără secrete. „Nu mai rezist aici”, a spus Mădălina.

Dragoste fără secrete. Mădălina și Alexandru, discuții despre cum va fi viața lor în afara competiție: Mie îmi este rușine să ies pe drum

acum 316 zile

Seara i-a prins pe Mădălina și Alexandru în pline discuții. Cei doi vorbesc despre cum va fi viața lor în afara competiție. „Mie îmi este rușine să ies pe drum”, a spus Mădălina.

Dragoste fără secrete. Cum arată viața Mădălinei și a lui Alexandru în afara competiției

acum 317 zile

Mădălinei și iubitul ei,Alexandru, au fost filmați o zi în afara competiției. Iată ce fac ei în viața de zi cu zi.

Alexandru de la Dragoste fără secrete nu crede că bebeluşul Mădălinei este al lui

acum 318 zile

Mădălina de la "Dragoste fără secrete" a anunţat că este însărcinată cu Alexandru, băiatul alături de care a intrat în competiţie, însă acesta nu prea acceptă că este copilul lui.

Șoc la Dragoste fără Secrete. Mădălina nu vrea să păstreze copilul: Prefer să iau decizia acum

acum 318 zile

Mădălina a mers la un control ginecologic pentru a vedea dacă bebeluşul este bine. "Merg să fac un control să văd dacă totul este în regulă", a spus Mădălina înainte de control. "Denis o să-l cheme dacă este băiat şi Raisa dacă este fată", a spus aceasta.

Mădălina de la Dragoste fără Secrete, mărturie șocantă: Îmi place Andrei!

acum 318 zile

Alexandru și Mădălina, într-unul dintre rarele și scurtele momente de liniște și pace. Mădălina a luat jocul "Adevăr sau Provocare" în serios. Și spare să spună adevărul și numai adevărul.

Dragoste fără secrete! Alexandru își vede fetița: Este cea mai importantă ființă din viața mea

acum 318 zile

Alexandru, partenerul Nicoletei de la Dragoste fără secrete, are ocazia să-și vadă fetița, într-un clip filmat de mama copilului.

1
2
3
4
5
»