Cautare: 172 rezultate dupa tagul "alexandru"

Alexandru a fost eliminat din competiție!

acum 1625 zile

Alexandru și Mihaela au fost în pericol de eliminare la ”Mireasă pentru fiul meu”! Numai unul dintre ai a fost votat să rămână în continuare în competiție!

Loredana şi Emilia, discuţii aprinse: Ce şi-au reproşat concurentele

acum 1659 zile

O nouă zi, o nouă ceartă în casă. Loredana şi Emilia au avut un alt schimb de replici, după ce a izbucnit un scandal între Alexandru şi Emanuel. Cele două concurente s-au acuzat reciproc că vorbesc cu lavalierele închise, iar Eduard şi-a exprimat dorinţa ca acestea să fie pedepsite.

Alexandru, veşnicul vânător al iubirii, îşi urmăreşte prada!

acum 1661 zile

Alexandru este un concurent care a intrat în casă "Mireasă pentru fiul meu" pentru a-şi găsi jumătatea. Tânărul are o poveste de viaţă impresionantă.

Alexandru, luat în colimator de ceilalţi băieţi pentru că nu păstrează curăţenia!

acum 1672 zile

Lipsa curăţeniei a stârnit reacţii numeroase în tabăra băieţilor! Alexandru a fost luat în vizor pentru că nu păstrează ordine în casă!

Mărturisirile lui Alex Plângu despre noaptea infernului îţi dau fiori

acum 1678 zile

Alexandru Plangu a fost concurent la X Factor! Dar nu despre activitatea lui muzicală trebuie să vorbim acum! Din păcate, Alex a fost în acel club. Din fericire însă tânărul artist a scăpat cu viaţă! Este încă în spital cu arsuri de gradul 2, dar se simte norocos. Mărturisirile lui...

Alexandru, refuzat fără drept de apel de Cristina

acum 1688 zile

Cristina i-a căzut cu tronc lui Alexandru, dar ea nu-i dă nicio șansă. ”Nu simt nimic pentru tine”, îi spune direct concurenta de la ”Mireasă pentru fiul meu”.

Alexandru vs. Emanuel: rivalii se duelează crâncen!

acum 1689 zile

Tensiunea a atins cote maxime între Alexandru şi Emanuel, iar acesta din urmă l-a ameninţat crâncen. Deranjat de acuzaţiile care i s-au adus, Emanuel i-a transmis concurentului că nu va avea viaţă uşoară în competiţie.

Andreea și Alexandru formeaza primul cuplu!

acum 1691 zile

Dragostea plutește în aer pentru Andreea și Alexadru! După ce ea a spus despre el că îl vede mai degrabă ca pe un prieten, iar el era de părere că Andreea este instabilă emoțional, se pare că cei doi au ajuns, într-un final, la un numitor comun și formează un cuplu.

Alexandru a venit special să o cunoască pe Carmen

acum 1691 zile

Carmen este "bântuită" încă de amintirea fostului iubit, dar vrea să dea o șansă dragostei din nou. După ce data trecută bruneta l-a refuzat pe Ciprian, a venit acum rândul lui Alexandru să își încerce norocul.

Poate a treia oara va fi cu noroc! Alexandru Moise, eliminat din nou de la X Factor!

acum 1694 zile

Din păcate pentru Alexandru, jurații nu au aruncat în el cu bani și l-au trimis acasă. Ce-i drept, mult mai bine decât în primul sezon. Delia a zis DA, Ștefan s-a oprit la NU, iar Horia a făcut 2-1 pentru DA-uri. Insuficient pentru a merge în etapa următoare, dar suficient pentru o...

Dan Bittman - "Şi îngerii au demonii lor ". Vezi interpretarea lui Alexandru Moise, la X Factor!

acum 1694 zile

În a şasea ediție din sezonul 5 "X Factor", Alexandru Moise a cântat melodia interpretată de Dan Bittman - "Şi îngerii au demonii lor ".

Alexandru "nu fi prost" Moise a revenit pe scena de la X Factor

acum 1694 zile

Vine an de an și continuă să ne surprindă, deși abordarea pieselor rămâne ”solo, pe valoare”. Și îngerii au MANEAUA looooorrrrr, ar putea suna titlul versiunii pe care ”Barosanul Barosanilor” o interpretează pe scena de la X Factor.

Simpaticul Alexandru a ajuns la paravan! Oare ea este CEA pe care o aștepta?

acum 1695 zile

A fost refuzat de două ori în emisiune, dar Alexandru nu renunță!

Aurel şi Alexandru şi-au pierdut controlul!

acum 1697 zile

La petrecerea îndrăgostiţilor, Alexandru şi-a pierdut cumpătul!

Raluca Macovei: "Ucigașul lui Alexandru m-a sunat din pușcărie. Mi-a fost frică!"

acum 1710 zile

În urmă cu aproximativ un an, presupusul asasin al băieţelului de la Iaşi, a intrat prin efracţie în apartamentul Ralucăi Macovei, apartament situat în zona luxoasă de Nord a Capitalei!

Moartea lui Alexandru zguduie România! Vasile Miron, principalul suspect, lăsat liber să ucidă din nou!

acum 1710 zile

Un criminal extrem de periculos care îşi execută victimele cu sânge rece trăieşte bine mersi în libertate. Ba mai mult, în urmă cu un an, a fost eliberat din puşcărie pentru bună purtare.

Alexandru, fermecat de frumuseţea Emiliei!

acum 1716 zile

Alexandru a fost fermecat de Emilia, dar Emanuel nu o place deloc!

Băieţii fac glume pe seama lui Alexandru!

acum 1718 zile

Deşi Alexandru este afectat de glumele băieţilor, ei continuă ironiile la adresa lui!

Alexandru, un tânăr care a ajuns în pragul morții din cauza drogurilor legale!

acum 1813 zile

Drogurile legale l-au adus în pragul morții. Alexandru, un tânăr de 24 de ani a trecut prin cea mai dramatică experiență din cauza unor substanțe care, în combinație pot fi letale. A stat în comă, însă după ce și-a revenit a fost legumă.

«
6
7
8
9