Cautare: 172 rezultate dupa tagul "alexandru"

Alina Puscaș: ”La început Alexandru a fost gelos”

acum 1141 zile

Alina Puscaș este o mămică modernă, care nu se neglijează niciodata! Arata intotdeauna impecabil, iar copiii sunt cei care ii dau mereu puterea necesara pentru a depasi orice obstacol.

Cornelia Catanga şi fiul ei, Alexandru, erau în clubul Bamboo în momentul incendiului

acum 1222 zile

Cunoscuta interpreta de muzica de petrecere a trait pe propria piele panica.

Cornelia Catanga şi fiul ei, Alexandru, se aflau în clubul Bamboo în momentul incendiului

acum 1222 zile

Printre cei care au trecut prin clipe de groază sâmbătă noaptea în Bamboo s-au aflat şi Cornelia Catanga şi fiul ei, Alexandru. Au scăpat cu viaţă din flăcări, dar nu fără răni.

Alina Sorescu, secretul unei relații reușite

acum 1258 zile

Relația dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu este, cu siguranță, una care este invidiată, mai ales în lumea showbiz-ului românesc, cei doi părând să se înțeleagă perfect, nefiind implicați în vreun scandal, certuri conjugale sau alte asemenea lucruri.

Alexandru, primul copil al Anei, a cunoscut-o pe Roza, surioara lui mai mică

acum 1316 zile

După emisiunea de ieri, cei doi fraţi, Roza şi Alexandru s-au cunoscut. Băiatul Anei era extrem de ataşat de surioara lui, deşi a fost pentru prima dată când a văzut-o. A mângâiat-o, a ţinut-o în braţe şi a pupat-o neîncetat

Alexandru și David, gemenii care îndură frigul și ploaia!

acum 1320 zile

Îndură frigul și ploaia. Locuiesc între 4 pereți care stau să se dărâme pe ei şi ori de câte ori plouă afară, plouă şi în casă. E viața cumplită pe care gemenii Alexandru și David sunt condamnați s-o trăiască.

Mama lui Alexandru,îngerul din mizerie: "Cum să bat adorm copilul dacă tu mă bați și pe mine și pe el?"

acum 1437 zile

Andreea, mama care își crește mogâldeața de copil într-un focar de infecție, iubitul ei, Ionuț și Valentin au fost ieri puși în fața unor acuzații dure.

Alexandru, îngerul din mizerie, bătut de iubitul mamei

acum 1437 zile

Andreea, mama care își crește mogâldeața de copil într-un focar de infecție, iubitul ei, Ionuț și Valentin au fost ieri puși în fața unor acuzații dure.

Mama lui Alexandru, copilul de 2 ani care trăiește în mizerie: "Beau și eu câte un păhărel"

acum 1438 zile

Ieri am aflat drama lui Alex, copilul de numai 2 ani care trăieşte într-o mizerie cruntă. Acolo, printre grămezile de gunoaie, mama lui, Andreea îl creşte pe băieţel împreună cu doi bărbați, iubitul ei, Ionuț și fratele acestuia, Valentin.

Mama lui Alexandru: "Îmi iubesc copilul! Aș vrea să-l cresc frumos"

acum 1439 zile

Ca și cum acest lucru nu ar fi suficient, cel mic și mama lui locuiesc în aceeași cameră în care mai stau alte două persoane: iubitul mamei și fratele acestuia. Acolo gătesc, mănâncă, dorm şi îl cresc pe cel mic.

Alexandru, un băiețel de 2 ani, trăiește într-un focar de infecție

acum 1439 zile

Trăiește printre gunoaie, într-o garsonieră care e mai degrabă un focar de infecție. Alexandru, un băiețel de doar 2 ani, are parte de o copilărie condamnată la mizerie.

Fanii sunt în delir! Adela Popescu a postat prima FOTOGRAFIE cu bebelușul Alexandru

acum 1440 zile

Sunt doar șase zile de când Adela Popescu și Radu Vâlcan ne dădeau vestea mare că au devenit părinții. Astăzi, Adela își răsplătește fanii care i-au fost alături și le oferă prima poză cu Alexandru!

Eroina de 7 ani a murit de ziua ei! Salvaţi-i fratele!

acum 1458 zile

A fost înmormântată cu păpușica în brațe. Fetiţa de nici 8 anișori, care respira cu ajutorul unui tub de oxigen și visa doar la ziua în care va putea să se joace cu frații ei a fost condusă azi pe ultimul drum. Și mai dureros e însă că boala care a răpus-o pe Mihaela, ar putea...

Tatăl lui Alexandru a reacţionat violent atunci când fiul lui a ajuns acasă!

acum 1479 zile

Aseară după emisiune, Alexandru a plecat cu mătuşa şi cu verişoara acasă la tatăl lui. Când a ajuns, copilul nu a fost bine primit din prima. Iată cum a reacţionat tatăl lui Alexandru!

Alexandru, mesaj către mamă: "De ce m-ai părăsit? Întoarce-te la mine!"

acum 1480 zile

Alexandru, băiatul părăsit de propria mamă la vârsta de 2 ani şi jumătate şi crescut de bunici, nu înțelege de ce a fost abandonat.

Flavia e cocoșul în casă! Iată dovada!

acum 1522 zile

Răzvan a analizat o fotografie în care apar Flavia și iubitul ei, Alexandru Ion, surprinși împreună la Gala Premiilor Gopo. Pozițiile celor doi din fotografie spun totul!

Tatiana i-a dezvăluit lui Alexandru detalii din trecutul ei amoros

acum 1533 zile

Deziluzionați de parcursul lor pe calea iubirii, Tatiana și Alexandru au dezbătut probleme de dragoste și dor. Seria dezvăluirilor a continuat, iar concurenta a vorbit despre trecutul ei amoros.

4 suflete, la mila Domnului: ”Mai bine mor eu decât să-mi moară copiii”

acum 1536 zile

Are doar două luni de viață și tot atât de când trăiește într-o baracă improvizată. Este povestea lui Alexandru, un ghemotoc de copil care s-a născut parcă sub o stea blestemată. La fel ca și surioara lui mai mare, Geanina, care, de când a venit pe lume, trăiște și ea în...

Tatiana intră în casa "Mireasă pentru fiul": ”Îl pac pe Alexandru”

acum 1560 zile

Tatiana este născută în zodia taur și vine la ”Mireasă pentru fiul meu” din Fețești, județul Ialomița.

Alexandru visează la dezmierdările Lilianei!

acum 1567 zile

Alexandru şi-a încercat norocul cu Liliana, la întâlnirea de cinci minute!

1
2
3
4
5
»