Cautare: 255 rezultate dupa tagul "amant"

Ce spune fostul socru al amantului

acum 957 zile

Bunicul patern, Ion Sârbu susţine că a fost martor la infidelitatea nurorii, în repetate rânduri. Ar fi încercat să îi spună fiului, dar nu a crezut nicio secundă.

Mama şi vărul-amant, amor interzis în faţa fiului?

acum 957 zile

''Nu încep cu dragă mamă, pentru că nu meriţi'' Sunt cuvinte care taie în carne vie! Cuvinte care, spuse de un copil de doar 14 ani, ar rupe sufletul oricui. Aceste câteva vorbe vin de la un fiu către mama sa şi strâng în spatele lor o dramă sfâşietoare: tragedia unui copil...

Vasile, amantul Alexandrei, mămica de 18 ani: "Verișorul meu nu știe că m-am întâlnit cu soția lui"

acum 965 zile

După despărțirea de tatăl copilui ei, Alexandra a început o relație cu verișorului acestuia. Dar, se pare că vărul Vasile nu a păcălit-o pe Alexandra doar în privința dragostei pe care o simte pentru ea.

O mamă de 18 ani, gravidă cu amantul familist? "Vasile să mă ia de nevastă! Și-a bătut joc de mine"

acum 965 zile

O mamă de doar 18 ani plânge seară de seară din cauza unui bărbat la care are interzis. Verișorul fostului ei soț, nimeni altul decât tatăl copilului ei. Fata tânjeşte după dragostea lui Vasile, deși acesta are familie şi copii acasă.

De ce înșală femeile? Întrebarea milenară care abia ACUM și-a găsit răspunsul!

acum 972 zile

Care sunt motivele care o fac pe femeie sa atenteze la ”fructul oprit!”

În sfârșit! Dani și Flavia sunt soț și soție! Amantul Aurelian Temișan vrea să le strice căsnicia

acum 972 zile

Dani și Flavia sunt soț și soție, iar amantul Aurelian Temișan vrea să le strice casa.

Scrisoarea lui Marcel Toader pentru presupusul amant al Mariei Constantin

acum 973 zile

Marcel Toader a compus o scrisoare pentru presupusul amant al Mariei Constantin, pe care a citit-o chiar în platoul de la Xtra Night Show!

Mama lui Marcel Toader, discuție ascunsă cu presupusul amant al Mariei Constantin. Avocat: ”L-a rugat frumos să nu-l dea în judecată”

acum 978 zile

Mama lui Marcel Toader ar fi avut o discuție ascunsă cu presupusul amant al Mariei Constantin. ”L-a rugat frumos să nu-l dea în judecată”, a spus avocatul familiei Tutilescu.

Avocatul presupusului amant al soţiei lui Marcel Toader: ”Se poate găsi o cale de mijloc”

acum 980 zile

Avocatul presupusului amant al soţiei lui Marcel Toader a vorbit la Xtra Night Show despre cazul de care se ocupă.

Fiica acuzată de tată că ar avea copii cu amantul mamei ei: ”A fost greșeala mea și greșeala lui. Nu vreau să trec în certificat cine este tatăl copilului”

acum 980 zile

Fiica acuzată de tată că ar avea copii cu amantul mamei ei aintervenit telefonic la Acces Direct. ”A fost greșeala mea și greșeala lui. Nu vreau să trec în certificat cine este tatăl copilului”, a afirmat aceasta.

Presupusul amant al încă soţiei lui Marcel Toader i-a dat un ultimatum afaceristului

acum 980 zile

Bărbatul a pus piciorul în prag şi, pentru prima dată de la izbucnirea scandalului, i-a transmis un mesaj dur lui Marcel.

Cum se poate așa ceva?! Mamă şi fiică au făcut copii cu acelaşi bărbat! Tatăl: ”Mihai, nu ti-au fost de ajuns copiii făcuți cu soția? De ce i-ai făcut și fetei?”

acum 981 zile

Mamă şi fiică au făcut copii cu acelaşi bărbat?! Este acuzaţia adusă de tata Vasile. Cu inima făcută zdob, dar şi cu lacrimi în ochi, bărbatul spune sus şi tare că fiica sa, care ar fi fost violată de amantul soţiei, are doi copiii cu acesta şi ar fi din nou. însărcinată. Dar...

Presupusul amant al soţiei lui Marcel Toader a suferit un accident grav de circulaţie!

acum 985 zile

Comisarul-şef al Gărzii de Mediu Mehedinţi a fost implicat într-un grav accident de circulaţie în municipiul Drobeta Turnu Severin. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, soţul cântăreţei de muzică populară Emilia Dorobanţu se afla în maşina de serviciu împreună...

Cătălin Tutilescu, presupusul amant al fostei soții a lui Marcel Toader, a fost implicat într-un accident rutier

acum 985 zile

Presupusul amant al fostei soții a lui Marcel Toader a fost victima unui accident. Cătălin Tutilescu a refuzat să fie dus la spital în urma impactului, deoarece alte trei persoane aveau prioritate.

Soția cu amanți?! Soțul: ”M-ai înșelat sau nu?! Vreau să aflu adevărul!”

acum 992 zile

M-a înșelat sau nu?! Aceasta este întrebarea care nu-i dă pace lui Ionel. Bărbatul de 45 de ani se simte trădat de femeia cu care a fost căsătorit mai bine de 20 de ani.

S-a iubit cu un bărbat însurat timp de 4 ani, iar acum regretă amarnic! Sotul: "Am fost înjunghiat de fostul concubin al soţiei mele"

acum 1000 zile

Relaţia Ninelei s-ar fi transformat într-un coşmar, atunci când cel care-i era partener ar fi început s-o bată cu bestialitate și s-o amenințe cu moartea, acuză femeia. Iar când, în sfârşit, şi-a făcut curaj să se despartă de el şi să înceapă o nouă relaţie, fostul,...

Răsturnare de situaţie în divorţul lui Marcel Toader!

acum 1000 zile

Bărbatul a prezentat documentul de divorţ, în care încă soţia lui susţine că a fost victima violenţei. Dar nu sunt singurele acuzaţii grave pe care blonda i le-a adus.

Mai multe vedete din România au fost hărţuite sexual!

acum 1000 zile

Nici nu știu cu ce sa incep: profesorul de la școală, care ma pipaia la meditatii, muncitorii de pe strada cu gesturile obscene, tipul dubios din autobuz care profita de aglomerație și se lipește de tine făcându-și simțite protuberantele dezgustătoare sau șeful care se propunea de...

Mama Mariana, femeia care a plecat de acasă, triunghi amoros cu soțul și amantul

acum 1006 zile

Mai ceva ca o telenovelă turcească! Așa am putea spune că e triunghiul amoros dintre tata Dumitru, mama Mariana și amantul Mihai! O femeie și doi bărbați! Sau mai bine spus, o femeie prinsă în mrejele iubirii lui Dumitru, fostul iubit, dar și ale lui Mihai, noul iubit.

«
6
7
8
9
10
»