Cautare: 669 rezultate dupa tagul "animale"

Câinii și pisicile pot fi prieteni? Specialistul are răspunsul

acum 571 zile

Câinii si pisicile pot fi prieteni? Specialistul vorbește despre acest subiect controversat. Cele două animale se pot înțelege sub anumite condiții.

Andreea Marin are casa plină de necuvântătoare drăgălașe

acum 577 zile

Andreea Marin are casa plină de necuvântătoare drăgălașe. Vedeta este mereu înconjurată de peștișori, păsări și cățelușa Lady.

Cine stă mereu lângă Andreea Marin atunci când iubitul e plecat

acum 577 zile

Sunteţi curioşi cine îi ţine de urât Andreei Marin când iubi e plecat de acasă? Ei bine, vă spunem noi. Mare iubitoare de animale, vedeta deţine o armată de necuvântătoare! Mai exact, pe căţeluşa Lady care îşi păzeşte stăpâna la orice pas şi care nu se mişcă din pragul...

Vedetele şi animalele lor de companie

acum 581 zile

Foarte multe dintre vedele noastre au animale de companie, unele obişnuite, altele mai puţin obşinuite! Mike Tyson a făcut o pasiune pentru tigrii, în timp ce Adelina Pestriţu creşte un raton!

Pleci în concediu şi nu are cine să aibă grijă de animalul de companie? Du-l la hotel!

acum 581 zile

Marian Duță, în direct, dintr-un hotel de animale de companie din București, a aflat cum și-au petrecut sărbătorile Pascale animăluțele.

Mâncăruri de Paște interzise animalelor de companie: ”Ouăle fierte nu sunt tolerate de către carnivore”

acum 585 zile

Veterinarul vorbește despre motivele pentru care animalele nu au voie anumite preparate de Paște. Acestea nu au toleranța pe care o au oamenii.

Oana Roman: „Pentru mine, a avea un câine a fost o salvare”

acum 592 zile

Oana Roman este o mare iubitoare de animale. Vedeta spune că, pentru ea, a avea un câine a fost o salvare”

Dorian Popa, despre prietenii cu patru picioare: ”Daca iubești animalele, trebuie să ai grija și timp de ele”

acum 599 zile

Dorian Popa vorbește despre pisici și căței. Artistul declară faptul că este un mare iubitor de animale și consideră că acestea au nevoie de spațiu pentru a se juca.

Incendiu la o fermă de animale din localitatea Stăuceni, Botoşani. Zeci de animale au fost arse de vii

acum 645 zile

Incendiu devastator la o fermă de animale din localitatea Stăuceni, Botoşani. Zeci de tone de furaje au fost mistuite de flăcări şi mai multe animale au pierit arse de vii în flăcările care au cuprins incinta. Trei echipaje de pompieri cu 10 militari şi pompierii voluntari din comună...

Carmen Tănase nu se poate da jos din pat. Iată motivul pentru care actrița nu se poate mișca

acum 678 zile

Carmen Tanase, ambasadoarea postului Happy Channel, are o.. ”problema”.

Noaptea dintre ani, cea mai periculoasă pentru câini. Dresorul preferat al vedetelor te învață cum să previi aceste situații

acum 684 zile

Dresorul preferat al vedetelor vorbește despre motivele pentru care noaptea dintre ani este periculoasă pentru câini, dar și despre cum aceștia pot sa fie protejați de pericole.

Brigitte Sfăt, despre comportamentul animalelor: "Toți caii se întorc cu spatele la Vârciu"

acum 694 zile

Cei cinci participanți ai acestei ediții au parte, ca de fiecare dată, de o mulțime de provocări, cea mai importantă dintre ele fiind aceea de a aduce bucuria pe chipurile micuților ce provin din medii defavorizate.

Celebritățile vor cu orice preț să iasă din tipare. Vip-urile plimbă ratonul în lesă sau dorm cu șarpele în pat

acum 704 zile

Celebritățile vor cu orice preț să iasă din tipare și ne uimesc pe zi ce trece cu noile lor animale de companie. Mai nou, vip-urile plimbă ratonul în lesă sau dorm cu șarpele în pat.

Târg de pomină în București! Cele mai fiţoase şi extravagante animăluţe

acum 705 zile

Târgul cu cele fiţoase şi extravagante animăluţe și-a deschis porțile în București.

Mai vedem animale la circ? Marian Duță, în direct, la Circ & Variete Globus

acum 707 zile

Marian Duță, reporterul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a aflat dacă mai putem să vedem animale la Circ & Variete Globus.

Dani Oțil, despre nuferi și animale: "Am văzut multe broscuțe cu gura mare la viața mea"

acum 713 zile

Dani Oțil și Răzvan Simion vorbesc despre nuferi și broaște, chiar le și imită, spre amuzamentul tuturor.

Smiley News! O păsărică fură banii unei cliente din magazinul de animale

acum 716 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la Neatza cu un filmuleț amuzant despre o vrăbiuță care fură banii unei cliente din magazin

Luni (6 noiembrie), de la ora 23.00, la "Happy Night". Cum a reușit Carmen Tănase să-și împace cele două mari pasiuni: “Într-un fel am și această profesie"

acum 736 zile

Telespectatorii o pot urmari in ultimele episoade din "Pacatul" (cea de-a doua mini-serie din "O gramada de caramele"), luni si marti, de la ora 23.00, la postul de televiziune Happy Channel.

Flavia le plânge de milă: ”Animalele nu au fost omorâte pentru geanta mea, au fost omorâte pentru altceva și le-a rămas...”

acum 743 zile

Flavia este împotriva tăierii animalelor pentru carne. ”Animalele nu au fost omorâte pentru geanta mea, au fost omorâte pentru altceva și le-a rămas...”, a răspuns vedeta când a fost luată la întrebări de Răzvan.

1
2
3
4
5
»