Cautare: 652 rezultate dupa tagul "animale"

Sunt ADORABILI, iar ei știu asta! 10 imagini, în care câinii au invadat spațiul personal al stăpânilor săi

acum 1055 zile

Sunt adorabili și nu poți să le refuzi nimic! La concluzia asta vei ajunge și tu, după ce vei urmări imaginile din acest material.

VIDEO: Relație bizară în lumea necuvântătoarelor! Rămâi MASCĂ după ce o să vezi ce legătura poate exista între un cal și o pisică

acum 1059 zile

Prietenia nu cunoaște limite sau diferențe de orice gen. Asta este concluzia la care vei ajunge și tu când vei urmări filmulețul din acest material. Imaginile surprind o pisică și un cal, care au ajuns să fie de nedespărțit.

FOTO: Top 10 câini URIAȘI, mai mari decât stâpânii lor

acum 1067 zile

WOW! Așa vei exclama și tu, după ce vei urmări galeria foto de alături. Imaginile surprind zece animale de companie, care au reușit cu brio să-și depășească stăpânii la capitolul dimensiune.

FOTO: La acest ZOO, oamenii plătesc să fie închiși în cuști, iar animalele sălbatice să fie libere

acum 1073 zile

S-a întors lumea cu susul în jos! La o grădină zoologică din China, oamenii au ajuns să plătească pentru a fi închiși în cuști, iar animalele sălbatice să se plimbe nestingherite pe lângă ei.

VIDEO: Cum sună "We will rock you" a legendarei trupe Queen, cântată de cele mai simpatice animăluțe

acum 1073 zile

De-a lungul timpului, s-au făcut tot felul de cover-uri după celebre melodii, care au intrat în istorie. A venit însă timpul ca și necuvântătoarele să-și arate talentul artistic. Ce a ieșit vedeți mai jos.

FOTO: Cine a zis că nu pot fi prieteni? 10 IMAGINI în care pisicile și câinii se înțeleg de minune

acum 1084 zile

Cine a zis că pisicile și câinii nu pot lega o relație strânsă de prietenie? Într-adevăr, de regulă, ei sunt la cuțite, însă nu și de această dată.

Marius Coșofreț, imitatorul de animale vine pe scena iUmor

acum 1085 zile

Marius Coșofreț, imitatorul de animale nu impresionează juriul iUmor, drept pentru care nu trece în etapa următoare.

AŞA arată la câteva luni, dar trebuie să vezi cum se SCHIMBĂ fizionomia lor. 10 imaginI cu câini care te vor lăsa fără cuvinte

acum 1089 zile

Cei mai buni prieteni ai omului reuşesc să te surprindă cu transformarea lor fizică. La doar câteva luni, patrupezii sunt micuţi şi adorabili, când cresc însă,ei trec prin schimbări radicale.

Imagini senzaționale! Cum arată IUBIREA în lumea necuvântătoarelor. Ele și-au găsit SUFLETUL PERECHE

acum 1103 zile

Iubirea în lumea necuvântătoarelor se trăiește la superlativ! Asta o demonstrează galeria foto alăturată, care cuprinde imagini desprinse parcă din povești. Gesturile lor te vor cuceri și pe tine!

15 animale pe care nu le-ai văzut NICIODATĂ pui! Sunt ADORABILE!

acum 1122 zile

Nici măcar în poze, cu atât mai mult în carne și oase, nu ai văzut aceste animăluțe cum arată ca pui!

Ferma animalelor îi așteaptă în vizită pe cei mici

acum 1130 zile

Tot mai mulți copii din ziua de azi au impresia că brânza crește în magazin, că văcuța e mov sau că porumbul este un fruct exotic. Din fericire există ferme unde copiii pot vedea cum este viața la țară.

În lumea necuvântătoarelor, IUBIREA chiar durează până la adânci bătrâneţi. 10 imagini cu ANIMALE care îți vor ajunge direct la suflet

acum 1132 zile

„Până când moartea ne va despărți”, așa sună declarația solemnă de dragoste pe care o spunem atunci când ajungem să iubim cu adevărat pe cineva.

VIDEO: Reacția incredibilă a unui urangutan, când vede că un pui de pasăre e gata să se înece

acum 1144 zile

Un urangutan nu mai uşor de 100 de kilograme a fost surprins în timp ce salva de la înec un pui de pasăre, care căzuse într-o mlaștină.

PISICILE sunt la putere! 10 imagini INCREDIBILE care arată că felinele dețin controlul asupra câinilor

acum 1144 zile

De regulă, pisicilor le este frică de câini și se feresc pe tot posibilul să le iasă în cale acestora. Sunt însă și anumite excepții, în care se demonstrează contrariul.

IMAGINI ADORABILE! Top 10 cele mai haioase animale gestante

acum 1145 zile

Femelele din regnul animal trec prin nişte transformări inedite în timpul gestaţiei. Dacă ai avut vreodată curiozitatea să vezi cum arată un porc de guineea sau un căluţ de mare gestant, acum ai ocazia.

Expoziția Felină Internațională de Primăvară ”SofistiCAT” 2016

acum 1157 zile

Peste 250 de pisici din toate colțurile lumii vor fi admirate la Expoziția Internațională Felină de Primăvară – SofistiCAT, care va avea loc în zilele de 19-20 martie 2016, la Pavilionul C 1 din complexul Romexpo, București.

Fotografii care îți vor atinge inima. Imaginile care au EMOȚIONAT o lume întreagă

acum 1163 zile

O fotografie poate spune mai mult decât o mie de cuvinte. Imaginile vorbesc de la sine, iar atunci când surprind momente reale din viață, imortalizate pe neașteptate, reușesc să transmită și mai multă emoție.

Şapte motive pentru care Carmen Tănase iubeşte animalele mai mult decât oamenii

acum 1171 zile

Carmen Tănase, una dintre ambasadoarele fericirii de la "Happy Channel", este mereu înconjurată de animale, în special de câini. Actriţa a dezvăluit într-un interviu mai vechi motivele pentru care iubeşte animalele mai mult decât oamenii.

Carmen Tănase, prietena necuvântătoarelor. S-a luptat mereu să le ofere o viață mai bună animalelor

acum 1178 zile

Una dintre ambasadoarele fericirii de la Happy Channel este o adevărată iubitoare de animale. De fiecare dată când a avut ocazia, Carmen Tănase nu a dat înapoi și a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a ajuta necuvântătoarele să ducă o viață mai bună.

Carmen Tanase si-a transformat catelul in star TV

acum 1191 zile

Zilele acestea, actrița Carmen Tanase a filmat pentru noile promo-uri de prezentare Happy Channel, fostul canal tv Euforia, ce se va relansa pe 8 martie. Alaturi de ea, la aceasta filmare, a fost si cainele ei, deja celebrul Moshu. Rolul lui – star TV!

«
6
7
8
9
10
»