Cautare: 658 rezultate dupa tagul "animale"

Cele mai haioase animale în hăinuţe. Iată cum arată un melc îmbrăcat!

acum 1004 zile

Dani Oțil prezintă la Neatza câteva poze cu animale îmbrăcate.

Râzi cu lacrimi! Iată cele mai fotogenice animale din lume! Camera le iubeşte, dar şi ele pe ea!

acum 1088 zile

Chanel Cartell şi Stevo Dimberger sunt cuplu care a renunţat la joburile lor pentru a putea străbate lumea-n lung şi-n lat, filmând tot ce le iese în cale.

FOTO: Seamănă atât de bine, încât zici că au aceeași mamă! 10 animale ADORABILE, care te vor cuceri pe loc

acum 1095 zile

Nu fac parte din aceeași specie, însă cu toate astea, asemănarea lor este izbitoare! După ce vei vedea și tu galeria foto din acest material, vei rămâne surprins de trăsăturile fizice, pe care le au în comun aceste animale.

FOTO: ACEȘTI câini sunt atât de frumoși, încât zici că sunt IREALI! 10 imagini incredibile cu cei mai buni prieteni ai omului

acum 1110 zile

Cei mai buni prieteni ai omului au fără, îndoială, un farmec aparte, reușind să cucerească pe oricine pe loc. Indiferent că ești sau nu iubitor de animale, aceste imagini vor fi, cu siguranță, și pe placul tău!

FOTO: Iubirea chiar face minuni! Când REGELE și REGINA animalelor se întâlnesc, se produce magia

acum 1117 zile

Sheila și Kahn sau, altfel spus, regele și regina animalelor au o poveste impresionantă, care va reuși, cu siguranță, să te emoționeze și pe tine. Cei doi lei s-au întâlnit la un centru de adăpost, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Sunt ADORABILI, iar ei știu asta! 10 imagini, în care câinii au invadat spațiul personal al stăpânilor săi

acum 1118 zile

Sunt adorabili și nu poți să le refuzi nimic! La concluzia asta vei ajunge și tu, după ce vei urmări imaginile din acest material.

VIDEO: Relație bizară în lumea necuvântătoarelor! Rămâi MASCĂ după ce o să vezi ce legătura poate exista între un cal și o pisică

acum 1122 zile

Prietenia nu cunoaște limite sau diferențe de orice gen. Asta este concluzia la care vei ajunge și tu când vei urmări filmulețul din acest material. Imaginile surprind o pisică și un cal, care au ajuns să fie de nedespărțit.

FOTO: Top 10 câini URIAȘI, mai mari decât stâpânii lor

acum 1130 zile

WOW! Așa vei exclama și tu, după ce vei urmări galeria foto de alături. Imaginile surprind zece animale de companie, care au reușit cu brio să-și depășească stăpânii la capitolul dimensiune.

FOTO: La acest ZOO, oamenii plătesc să fie închiși în cuști, iar animalele sălbatice să fie libere

acum 1136 zile

S-a întors lumea cu susul în jos! La o grădină zoologică din China, oamenii au ajuns să plătească pentru a fi închiși în cuști, iar animalele sălbatice să se plimbe nestingherite pe lângă ei.

VIDEO: Cum sună "We will rock you" a legendarei trupe Queen, cântată de cele mai simpatice animăluțe

acum 1136 zile

De-a lungul timpului, s-au făcut tot felul de cover-uri după celebre melodii, care au intrat în istorie. A venit însă timpul ca și necuvântătoarele să-și arate talentul artistic. Ce a ieșit vedeți mai jos.

FOTO: Cine a zis că nu pot fi prieteni? 10 IMAGINI în care pisicile și câinii se înțeleg de minune

acum 1148 zile

Cine a zis că pisicile și câinii nu pot lega o relație strânsă de prietenie? Într-adevăr, de regulă, ei sunt la cuțite, însă nu și de această dată.

Marius Coșofreț, imitatorul de animale vine pe scena iUmor

acum 1149 zile

Marius Coșofreț, imitatorul de animale nu impresionează juriul iUmor, drept pentru care nu trece în etapa următoare.

AŞA arată la câteva luni, dar trebuie să vezi cum se SCHIMBĂ fizionomia lor. 10 imaginI cu câini care te vor lăsa fără cuvinte

acum 1152 zile

Cei mai buni prieteni ai omului reuşesc să te surprindă cu transformarea lor fizică. La doar câteva luni, patrupezii sunt micuţi şi adorabili, când cresc însă,ei trec prin schimbări radicale.

Imagini senzaționale! Cum arată IUBIREA în lumea necuvântătoarelor. Ele și-au găsit SUFLETUL PERECHE

acum 1166 zile

Iubirea în lumea necuvântătoarelor se trăiește la superlativ! Asta o demonstrează galeria foto alăturată, care cuprinde imagini desprinse parcă din povești. Gesturile lor te vor cuceri și pe tine!

15 animale pe care nu le-ai văzut NICIODATĂ pui! Sunt ADORABILE!

acum 1186 zile

Nici măcar în poze, cu atât mai mult în carne și oase, nu ai văzut aceste animăluțe cum arată ca pui!

Ferma animalelor îi așteaptă în vizită pe cei mici

acum 1193 zile

Tot mai mulți copii din ziua de azi au impresia că brânza crește în magazin, că văcuța e mov sau că porumbul este un fruct exotic. Din fericire există ferme unde copiii pot vedea cum este viața la țară.

În lumea necuvântătoarelor, IUBIREA chiar durează până la adânci bătrâneţi. 10 imagini cu ANIMALE care îți vor ajunge direct la suflet

acum 1195 zile

„Până când moartea ne va despărți”, așa sună declarația solemnă de dragoste pe care o spunem atunci când ajungem să iubim cu adevărat pe cineva.

VIDEO: Reacția incredibilă a unui urangutan, când vede că un pui de pasăre e gata să se înece

acum 1207 zile

Un urangutan nu mai uşor de 100 de kilograme a fost surprins în timp ce salva de la înec un pui de pasăre, care căzuse într-o mlaștină.

PISICILE sunt la putere! 10 imagini INCREDIBILE care arată că felinele dețin controlul asupra câinilor

acum 1208 zile

De regulă, pisicilor le este frică de câini și se feresc pe tot posibilul să le iasă în cale acestora. Sunt însă și anumite excepții, în care se demonstrează contrariul.

«
6
7
8
9
10
»