Povestea Lajumate.ro continuă. De 6 ani scriem istorie și sărbătorim împreună

Publicat pe 03.11.2021 la 07:57 Actualizat pe 03.11.2021 la 08:01

Povestea Lajumate.ro continuă. După 6 ani de la lansare, unul dintre cele mai populare site-uri de anunțuri din România are campanie aniversară. Poți adăuga anunțuri atât pe site, cât și din aplicație, iar obiectele de care nu mai ai nevoie își pot găsi utilitatea într-o altă casă.

Lajumate.ro îți oferă posibilitatea să vinzi și să cumperi rapid,

Antena 1

Lajumate.ro îți oferă posibilitatea să vinzi și să cumperi rapid, conform ghidului vânzătorului, respectiv al cumpărătorului. Peste 1 000 000 de români au adăugat până acum la vânzare cel puțin un produs, deci șansele de reușită sunt mari. Vizibilitate, vânzare rapidă, plată sigură și produse de calitate, asta vei găsi pe Lajumate.ro.

Povestea Lajumate.ro continuă

În campania aniversară cu ocazia împlinirii a 6 ani de la lansare, Lajumate.ro ține pasul cu trend-urile și sărbătorește Halloween-ul alături de tine. Ce înseamnă asta? Fiecare categorie de pe Lajumate.ro este reprezentată de câte un personaj care va fi aliatul tău în lupta cu frica! Selectează categoria cu personajul preferat pentru a afla ce sfaturi are acesta pentru tine.

De exemplu, dacă selectezi categoria Imobiliare, vei primi sfaturi de la celebrul Dracula despre cum să te simți în casa ta ca într-un castel. Toată lumea știe că celebrul Conte încă face vizite în Castelul Bran, chiar dacă este și va rămâne un personaj imaginar.

În cazul în care vrei să cumperi sau să închiriezi o locuință, trebuie să scapi de teama că nu vei face alegerea cea mai bună, teama de eventualele vicii ascunse, teama că nu vei putea achita creditul.

Studiază cu grijă zona în care vrei să te muți și poziționarea locuinței. Află ce se regăsește în vecinătatea proprietății care te interesează. De asemenea, acordă o atenție foarte mare vizionării. Fiecare detaliu contează, începând încă de pe scara blocului (dacă ne referim la un apartament sau o garsonieră) sau de la intrarea în curte (dacă ne referim la o casă). Acestea îți pot oferi indicii importante cu privire la eventualele vicii ascunse.

Odată ce ai intrat în potențiala locuință, încearcă să nu fii distras de zugrăveala proaspătă sau de obiectele de mobilier (dacă există). Mai bine, încearcă să afli indicii despre cât de bine a fost îngrijită și întreținută de-a lungul timpului. Și, nu în ultimul rând, verifică informațiile primite de la vânzător cu cele din actul de proprietate.

Dacă îți este teamă de eventualele vicii ascunse, atunci poți să apelezi la un consultant tehnic imobiliar. Începând de la verificarea documentelor, până la verificarea stării generale a imobilului, acesta îți poate oferi un raport complet cu privire la starea actuală a locuinței pe care vrei să o cumperi.

Dacă sfaturile lui Dracula ți s-au părut interesante, dar totuși vrei să discuți cu o persoană reală, nu uita că oricând ai nevoie de ajutor sau de sfaturi suplimentare, specialiștii Lajumate.ro îți stau la dispoziție!

La categoria Mămici și Pitici, Mama Dragonilor îți va oferi cele mai bune sfaturi, iar despre casă și grădină, de exemplu, te poți consulta cu Zâna Florilor.

Proiectul Lajumate.ro a crescut cu o viteză uimitoare. Ești pregătită pentru o super experiență la toate categoriile de produse? Atunci intră pe lajumate.ro și sărbătorește împreună cu noi 6 ani de poveste.

Pe Lajumate.ro vei găsi diverse anunțuri din toate județele din țară și chiar anunțuri din orașul tău, grupate în 10 categorii. Caută produsele sau serviciile care te interesează din categoriile de anunțuri puse la dispoziția ta: apartamente, atât de vânzare cât și oferite spre închiriere, mașini noi și autoturisme second-hand, locuri de muncă sau chiar afaceri la cheie.

Lajumate.ro este site-ul cu un formular de adăugare de anunț extrem de simplu, așadar vei publica un anunț 100% gratuit și rapid cu ceea ce vrei să vinzi!

Vinzi ușor, faci bani rapid!

În articolul

Povestea Lajumate.ro continuă. De 6 ani scriem istorie și sărbătorim împreună

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x