Cautare: 1500 rezultate dupa tagul "artist"

Star News. A murit Leo Iorga. Ce reacție a avut fiul artistului

acum 255 zile

Informaţii de ultimă oră despre moartea lui Leo Iorga. Ce s-a întâmplat cu Leo Iorga în ultimele clipe de viaţă.

Star News. A murit Leo Iorga. Ce s-a întâmplat cu artistul în ultimele clipe de viaţă

acum 255 zile

Scene sfâşietoare la moartea lui Leo Iorga! Artistul a încetat din viaţă, în această dimineaţă, după ani în care a luptat neînfricat, cu o boală gravă! Ce s-a întâmplat cu Leo Iorga în ultimele clipe de viaţă.

Acces Direct. Ce a luat Nicuşor Iordan din casă, după moartea lui Aurelian Preda: Sunt îndreptățit să iau până la ultimul ac

acum 256 zile

Nicuşor Iordan a recunoscut! Ce obiecte a luat artistul din casă, după moartea lui Aurelian Preda, dezvăluie chiar Nicuşor

Răi da buni. Mihai Constantinescu, înmormântat cu onoruri militare

acum 256 zile

Mihai Constantinescu a fost condus pe ultimul drum de prieteni și fani. Artistul a fost înmormântat cu onoruri militare.

Marele regret al lui Mihai Constantinescu! Ultima lui confesiune la Răi da buni!

acum 257 zile

Marele regret al lui Mihai Constantinescu! Ultima lui confesiune la Răi da buni!

Ultimele cuvinte pe care i le-a spus fosta soţie lui Mihai Constantinescu! Declaraţii sfâşietoare: "Ştiam că va muri"

acum 257 zile

Mihaela, fosta soţie a lui Mihai Constantinescu a făcut declaraţii sfâşietoare la priveghi. Ştia că va muri şi s-a asigurat că îi spune marelui artist ce sentimente poartă în suflet pentru el.

Ce avere a lăsat în urmă Mihai Constantinescu

acum 258 zile

A lăsat în urmă multă durere....după ce aproape cinci luni cu toții am sperat la o minune. Cinci luni petrecute pe patul de spital, în comă. Însă, ani întregi Mihai Constantinescu s-a confruntat cu problemele de sănătate la inimă şi a suferit o operaţie pe cord deschis. Din...

Neatza cu Răzvan și Dani. Mihai Constantinescu s-a stins din viață la 73 de ani! Artistul cântă în ceruri alături de îngeri

acum 258 zile

Mihai Constantinescu, celebrul artist, s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. Cântărețul a debutat la formația Mondial, dar a făcut parte și din trio-ul Marius Țeicu, Olimpia Panciu și Mihai Constantinescu.

Agenția Vip. Rămas bun, Mihai Constantinescu! Artistul s-a stins din viață la 73 de ani

acum 258 zile

Mihai Constantinescu s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. România îl plânge pe celebrul artist care a plecat să cânte în ceruri, alături de îngeri.

Răi da buni. România plânge! Mihai Constantinescu a plecat într-o lume... minunată. Marius Țeicu: Toți speram că se va face bine

acum 258 zile

Mihai Constantinescu, celebrul artist, s-a stins din viață. România a rămas fără "vitezomanul Gică". Marius Țeicu, celebrul compozitor, îi plânge dispariția.

Răi da buni. România plânge! Mihai Constantinescu a plecat într-o lume... minunată. Mihaela Constantinescu: Nu pot să vorbesc despre el la trecut

acum 258 zile

Mihai Constantinescu, celebrul artist, s-a stins din viață. România a rămas fără "vitezomanul Gică". Mihaela Constantinescu, soția sa, este în stare de șoc.

Star News. Sonny Flame, gest emoţionant pentru fiica lui

acum 259 zile

Ordinul ei nu se discută, se execută! Vă arătăm, astăzi, de ce în stare Sonny Flame, atunci când vine vorba de fiica sa! Paparazzii au surprins gestul emoţionant pe care l-a făcut artistul!

Agenția Vip. Totul despre adolescența zbuciumată a lui Marcel Pavel

acum 259 zile

Ieri copil problemă, azi unul dintre cei mai talentaţi artişti de la noi! A fost exmatriculat din liceu şi a rămas repetent, era bătăuşul clasei, iar părinţii nu ştiau cum să-l mai scoată din necazuri! Totul despre adolescenţa zbuciumată a lui Marcel Pavel.

Ce a făcut Matteo când a aflat că o să fie tată de fată

acum 260 zile

De când a aflat că o să devină tată, Matteo este mai emoţionat ca niciodată. Artistul a şi pregătit un plan, bine pus la punct, pentru momentul când fetiţa o să vină pe lume.

Star Matinal. Cadoul pe care și l-a făcut Corina Chiriac de ziua ei!

acum 261 zile

Marea artistă a pregătit multe surprize pentru fani şi a organizat o lansare de zile mari! La 50 de ani de când a păşit pentru prima dată pe scenă, Corina Chiriac vorbeşte şi despre cât de mult au susţinut-o părinţii!

Povestea neștiută a cântărețului Vescan

acum 262 zile

Îi asculţi piesele la toate radiourile, este în topul celor mai ascultaţi artişti de la noi, însă nu multă lume ştie povestea reală a lui Vescan. Artistul a vorbit despre începuturile lui în muzică, dar ne-a dezvăluit şi ce anume îl inspiră atunci când lansează hit după hit.

Sonny Flame este un bărbat norocos! Artistul şi-a prezentat întreaga familie!

acum 262 zile

Sonny Flame este un bărbat norocos! Are o soţie extrem de sexy şi o fetiţă frumoasă care mai nou îi calcă pe urme şi vrea să devină artistă!

Cu ce s-a ocupat Mircea Eremia de când s-a retras din televiziune

acum 263 zile

La soare te poţi uita, dar la ochii lui ba! Mircea Eremia a venit în platoul lui Morar şi a dezvăluit cu ce s-a ocupat de când s-a retras din televiziune!

Bombă în showbiz! Un celebru artist, în braţele altei femei decât soţia lui! Avem imaginile compromiţătoare

acum 264 zile

Bombă în showbiz! Un celebru artist, în braţele altei femei decât soţia lui! Avem imaginile compromiţătoare, iar voi sunteţi primii care le vedeţi! Cum a reacţionat jumătatea lui când a aflat "amantlâcul", aflaţi în câteva momente!

Cu cine îşi reface viaţa Adele

acum 265 zile

Cu toate că atât Adele, cât şi Skepta nu au confirmat încă relaţia, surse din apropierea lor au declarat că cei doi sunt foarte apropiaţi, ies destul de des în oraş, iar între ei pare să fie o conexiune specială. Mai mult, de curând a fost ziua de naştere a rapperului, iar Adele a...

«
11
12
13
14
15
»