Cautare: 1472 rezultate dupa tagul "artist"

Star la mare fitză. Gigi Becali numără zilele până la nunta fiicei sale. Artiștii vor face spectacol pe zeci de mii de euro

acum 272 zile

Gigi Becali numără zilele până la nunta fiice sale. Petrecerea va costa jumătate de milion de euro.

Star la mare fitză. Cum se descurcă Mike Diamondz în rolul de tată

acum 273 zile

Mike Diamondz a vorbit la Star la mare fitză despre familia lui, și nu numai.

Xtra Night Show. Liviu Vârciu a devenit producător de film. Pasiunea pentru actorie l-a "ușurat" de 100 de mii de euro pe artist

acum 274 zile

Probleme serioase pentru nou intratul în lumea costisitoare a filmului. Liviu Vârciu, producătorul filmului "Zăpada,ceai şi dragoste", are deja nervii întinşi la maximum. Bugetul de 100.000 de euro a fost depăşit deja, iar artistul şi asociaţii lui au fost nevoiţi să suplimenteze suma.

Nicola, totul despre fiul pe care l-a ținut secret

acum 275 zile

Invitata la "Star Matinal", Nicoleta Alexandru, cunoscută sub numele de scenă Nicola, a vorbit despre fiul pe care l-a ținut secret.

Cea mai bogată bloggeriţă sărbătoreşte unan de la nuntă, alături de soţul ei, într-o vacanţă de lux!

acum 276 zile

Celebra bloggeriţă, Chiara Ferragni, petrece o vacanţă de vis alături de soţul ei, Fedez! Artistul este cel care i-a făcut această frumoasă surpriză şi a rezervat câteva zile într-un hotel de lux din Portofino, cea mai faimoasă destinaţie din nord-vestul Italiei!

Star News. Percheziţii în locuinţa lui Nelu Ploieşteanu, într-un dosar de şantaj

acum 278 zile

Percheziţii în locuinţa lui Nelu Ploieşteanu, într-un dosar de şantaj! Ce au găsit oamenii legii în biblioteca marelui artist, după ce i-au răvăşit toată casa.

Radu Vâlcan, portret din 61 de întrebări la CulTour (2)

acum 279 zile

Radu Vâlcan, prezentatorul showului ”Insula Iubirii”, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Radu Vâlcan, portret din 61 de întrebări la CulTour (1)

acum 279 zile

Radu Vâlcan, prezentatorul showului ”Insula Iubirii”, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Randi şi fratele lui, interviu la dublu!

acum 279 zile

Pe Randi îl ştie toată lumea, dar puţini sunt cei care îl cunosc pe fratele său. Aşa că, vă facem, astăzi, cunoştinţă cu Alexandru, cealaltă jumătate a familiei Ropcea.

Star News. Soției lui What' s UP îi priește rău despărțirea de artist

acum 279 zile

Mare petrecere mare pentru Simina, soţia lui What' s UP. Simpatica blondă a schimbat prefixul, şi pentru prima dată după nouă ani şi-a sărbătorit ziua de naştere fără cel care i-a fost jumătate din ani la rând. Însă a fost înconjurată de prieteni, printre care şi Jo şi Ruby.

Shawn Mendes, tatuaj nou

acum 280 zile

La câteva zile după ce i-a dat sfaturi unui fan despre ideea de tatuaj, Shawn Mendes nu a mai rezistat tentației și și-a făcut un nou tatuaj.

Cu cine se iubeşte Maluma

acum 281 zile

Are milioane de fane, dar numai pentru o singură femeie şi-ar da viaţa, în orice moment. Maluma trăieşte o poveste de iubire ca în filme, alături de frumoasa Natalia. S-au cunoscut la filmări şi, de atunci, sunt de nedespărţit.

Star News. Cine îi vrea răul lui Lino Golden și ce măsuri a luat artistul ca să se apere

acum 281 zile

Lino Golden a pierdut câteva mii de euro în doar câteva ore! Nu a fost vina lui, ci altcineva i-a băgat beţe-n roate. Vezi cine-i vrea răul şi cât de şifonat a ieşit Lino din acest incident.

Star Matinal e pe val. Alin Pascal, cea mai dură experiență! Din ce belea l-a scos mama celebră

acum 281 zile

Alin Pascal, fiul Matildei Pascal Cojocărița, a avut parte de cea mai dură experiență, în copilărie. Artistul a rămas corigent la desen, dar mama sa l-a ajutat să treacă cu brio peste acest moment.

Klas Bergling, tatăl lui Avicii, suferință continuă

acum 282 zile

Klas Bergling, tatăl lui Avicii a descris moartea fiului său ca fiind ceva mai rău decât un accident de mașină. Acesta a spus că fiul său s-a luptat mult timp cu depresia.

Maluma și Natalia Barulich, unul dintre cele mai urmărite cupluri

acum 282 zile

Maluma și Natalia Barulich formează unul dintre cele mai frumoase și urmărite cupluri. A trecut timpul recepe, iar cei doi au deja doi ani de când sunt împreună

Star Matinal e pe val! Legătura dintre Luis Fonsi și Adina Buzatu. Ce s-a întâmplat când a venit artistul în România

acum 282 zile

Legătura dintre Luis Fonsi și Adina Buzatu. Dezvăluiri, în exclusivitate. Ce s-a întâmplat când a venit artistul în România.

Star Matinal e pe val! Pentru cine bate inima lui Mircea Eremia

acum 283 zile

Mircea Eremia a venit la ”Star Matinal e pe val!” și a vorbit despre cariera lui, și nu numai.

Cezar Ouatu a aflat de moartea tatălui său când era pe scenă! "E oribil să ţi se spună printr-un mesaj"

acum 285 zile

Cezar Ouatu a fost invitat la Star Matinal e pe val! Artistul a vorbit despre planurile sale şi despre cel mai trist moment pe care l-a trăit atunci când şi-a pierdut tatăl!

Cezar Ouatu cântă LIVE la Star Matinal piesa "Bella ciao"

acum 285 zile

Cezar Ouatu cântă LIVE la Star Matinal piesa "Bella ciao"

«
11
12
13
14
15
»