Cautare: 1510 rezultate dupa tagul "artista"

Acces Direct. Scandal pe microfon! Laura Lavric pusă la zid de formație: Cu un an în urmă nu ne-a cinstit!

acum 21 zile

Artista este acuzată că a încasat 500 de euro avans pentru cântarea de la un hotel din Slănic Moldova, iar în urma unor contre cu formația localului, artista a refuzat să mai cânte.

Acces Direct. Artista Lena Miclăuş şi soţul ei au strâns o avere frumoasă împreună. Au în casă un seif cu arme

acum 22 zile

Sunt sufletul petrecerii oriunde se duc! Au o casă fabuloasă, unde au un seif cu puşti, iar iubirea lor depăşeşte orice bariere! Lena Miclăuş şi soţul ei Septimiu bifează de peste 15 ani succes după succes. Căsătoriţi de 11 ANI şi cu 3 copii acasă, cei doi artişti au reuşit să...

Alina Eremia a ajuns de urgenţă la spital! Artista a fost nevoită să se opereze

acum 22 zile

Alina Eremia a ajuns de urgenţă la spital, şi a fost nevoită să se opereze. Se pare că artista se confrunta cu o problemă destul de gravă, mai exact o deviaţie de sept, care îi îngreuna foarte mult respiraţia.

Oana Radu şi-a asumat relaţia cu noul iubit!

acum 25 zile

Oana Radu şi-a asumat relaţia cu noul iubit şi face primele declaraţii despre povestea lor de iubire! Artista este foarte îndrăgostită şi nu se mai ascunde! A dat cărţile pe faţă, în cel mai sincer mod cu puţinţă!

Star Matinal. Irina Rimes, primele declaraţii după ce a ieşit din spital: M-am trezit din anestezie cu o picătura de șampanie pe buze

acum 26 zile

Irina Rimes a făcut primele declaraţii după ce a ieşit din spital. Artista a descris pas cu pas chinurile prin care a trecut.

Răi da buni. Vis sau realitate? Miracolele din viața Ronei Hartner

acum 26 zile

Rona Hartner, îndrăgita artistă, spune la Răi da buni, în a doua zi a lui 2020, toate greutățile pe care le-a avut în 2019.

Star Matinal. Primele imagini cu Oana Radu și noul iubit

acum 27 zile

Oana Radu a avut puterea să lase trecutul în urmă, iar noul an a prins-o cu fluturi în stomac! Deşi spunea că nici nu vrea să mai audă de o altă relaţie, Antena Stars a aflat cine este iubitul artistei, dar şi unde au petrecut.

Adriana Antoni îşi spune povestea de viaţă! Artista vorbeşte despre regrete, copilărie, dar şi despre pierderea mamei

acum 28 zile

Este una dintre cele mai iubite voci din Banat şi spune că pentru ea, muzica este o menire! Este vorba despre Adriana Antoni, care îşi spune povestea de viaţă! Artista vorbeşte despre regrete, copilărie, dar şi despre cel mai sensibil subiect pentru ea: pierderea mamei.

Acces Direct. Lux suprem în paradisul Dianei Matei, regina petrecerilor: Soțul meu este foarte atent la detalii!

acum 30 zile

Este o mamă împlinită, o soţie fericită şi o artistă desărvârşită! Diana Matei a vorbit în exclusivitate despre relaţia pe care o are cu soţul ei, Marian Cleante şi ne-a prezentat ţinutele cu care face furori pe scenă. Mai mult decât atât, artista ne-a mărturisit că vrea să...

Star Matinal. Ce schimbări vrea să facă Delia în 2020

acum 31 zile

Interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, oferit de Delia, chiar la ea acasă. Artista a vorbit despre ce o face fericită, despre cariera ei, dar. cel mai important, despre copil!

Nico, prima apariție la întoarcerea din Asia Express

acum 31 zile

Nico s-a întors din Asia Express. Artista susține că a fost o experiență frumoasă, dar și foarte grea pentru ea.

Star Matinal. Anna Lesko, plan bine pus la punct pentru viitorul fiului său

acum 31 zile

Anna Lesko are un plan bine pus la punct când vine vorba de fiul său. Artista vrea ca cel mic să fie responsabil şi să se descurce în orice situaţie, aşa că îl implică în toate proiectele.

Star News. Sylvia a devenit profa de zen. Spune că tot ceea ce ne dorim se poate îndeplini

acum 33 zile

O artistă super cunoscută de la noi şi-a îndreptat faţa spre spiritualitate şi a reuşit să se vindece de o boală cruntă, cu ajutorul meditaţiei. Sylvia a devenit profa de zen şi spune că tot ceea ce ne dorim se poate îndeplini. Cum reuşim să obţinem ceea ce vrem şi ce spune...

Star Matinal. Ami, cele mai frumoase amintiri din perioada Crăciunului

acum 34 zile

Antena Stars A aflat ce a făcut Ami de Crăciun. Artista a plecat departe de Bucureşti şi este alături de cine şi-a dorit.

Neatza cu Răzvan și Dani. Super provocare pentru Sylvia! Artista trebuie să desfacă două cutii de cadouri cu mânușile de box

acum 34 zile

Sylvia, celebra artistă, primește o super provocare din parte echipei de la Neatza cu Răzvan și Dani. Vedeta trebuie să desfacă două cutii de cadouri cu mânușile de box.

Star News. Elena Merișoreanu, mărturisire șocantă: Ca să intru în ansamblu am mințit

acum 40 zile

Una dintre cele mai iubite şI cunoscute interprete de muzică populară Recunoaste secretul pe care l-a ţInut bine ascuns timp de 50 de ani. Intreaga ei carieră e bazată Pe o minciună.

Star News. Maria Ciobanu, marea artistă de muzică populară, a sacrificat totul pentru bărbatul iubit

acum 41 zile

Lupta Mariei Ciobanu pentru a-şi salva soţul de la moarte! Marea artistă de muzică populară a sacrificat totul pentru bărbatul iubit! Încercarea cruntă care i-a schimbat cursul vieţii.

Star News. Anca Țurcașiu, momente îngrozitoare. De ce a renunțat la muzică

acum 43 zile

Drama neștiută a Ancăi Țurcașiu. Artista a trecut prin momente îngrozitoare.

Adriana Antoni, secrete nedezvăluite! Ce avere i-a lăsat moştenire mama ei şi ce legătură are cu sărbătorile

acum 43 zile

De Crăciun deschide comoara ţinută ascunsă până acum! Adriana Antoni, secrete nedezvăluite! Ce avere i-a lăsat moştenire mama ei şi ce legătură are cu sărbătorile dezvăluie la Agenţia VIP

Drama Savetei Bogdan. Artista a fost înşelată de 83 de ori de al doilea soț!

acum 47 zile

Bătută, ameninţată cu un cutit şi înşelată, de 83 de ori. Este drama unei cunoscute artiste de la noi! S-a îndrăgostit, prima dată, la 16 ani, a fugit de acasă cu el şi a început calvarul. Şi-a luat inima în dinţi şi la un moment dat, s-a recăsătorit. Si de această dată,...

1
2
3
4
5
»