Cautare: 1554 rezultate dupa tagul "artista"

Povestea piesei "De ce ai plecat?". Minodora: Când am lansat-o nu aveam bani de mâncare

acum 46 zile

Invitată la "Star Matinal", Minodora a povestit, în direct, povestea din spatele piesei "De ce ai plecat?": "M-a scos din neajunsuri... Când s-a lansat stăteam într-o chirie și nu aveam nici bani de mâncare".

Star Matinal. Emy Alupei a fost înşelată de iubit

acum 46 zile

Imagini în exclusivitate din casa celebrei cântăreţe, Emy Alupei! Excentrica artistă, care şochează cu ţinutele sale extrem de sexy, nu doar că și-a arătat garderoba ei, dar a dat şi detalii picate din viaţa sa amoroasă.

Acces Direct. Scandal pe microfon! Laura Lavric pusă la zid de formație: Cu un an în urmă nu ne-a cinstit!

acum 47 zile

Artista este acuzată că a încasat 500 de euro avans pentru cântarea de la un hotel din Slănic Moldova, iar în urma unor contre cu formația localului, artista a refuzat să mai cânte.

Acces Direct. Artista Lena Miclăuş şi soţul ei au strâns o avere frumoasă împreună. Au în casă un seif cu arme

acum 48 zile

Sunt sufletul petrecerii oriunde se duc! Au o casă fabuloasă, unde au un seif cu puşti, iar iubirea lor depăşeşte orice bariere! Lena Miclăuş şi soţul ei Septimiu bifează de peste 15 ani succes după succes. Căsătoriţi de 11 ANI şi cu 3 copii acasă, cei doi artişti au reuşit să...

Alina Eremia a ajuns de urgenţă la spital! Artista a fost nevoită să se opereze

acum 48 zile

Alina Eremia a ajuns de urgenţă la spital, şi a fost nevoită să se opereze. Se pare că artista se confrunta cu o problemă destul de gravă, mai exact o deviaţie de sept, care îi îngreuna foarte mult respiraţia.

Oana Radu şi-a asumat relaţia cu noul iubit!

acum 51 zile

Oana Radu şi-a asumat relaţia cu noul iubit şi face primele declaraţii despre povestea lor de iubire! Artista este foarte îndrăgostită şi nu se mai ascunde! A dat cărţile pe faţă, în cel mai sincer mod cu puţinţă!

Star Matinal. Irina Rimes, primele declaraţii după ce a ieşit din spital: M-am trezit din anestezie cu o picătura de șampanie pe buze

acum 52 zile

Irina Rimes a făcut primele declaraţii după ce a ieşit din spital. Artista a descris pas cu pas chinurile prin care a trecut.

Răi da buni. Vis sau realitate? Miracolele din viața Ronei Hartner

acum 53 zile

Rona Hartner, îndrăgita artistă, spune la Răi da buni, în a doua zi a lui 2020, toate greutățile pe care le-a avut în 2019.

Star Matinal. Primele imagini cu Oana Radu și noul iubit

acum 53 zile

Oana Radu a avut puterea să lase trecutul în urmă, iar noul an a prins-o cu fluturi în stomac! Deşi spunea că nici nu vrea să mai audă de o altă relaţie, Antena Stars a aflat cine este iubitul artistei, dar şi unde au petrecut.

Adriana Antoni îşi spune povestea de viaţă! Artista vorbeşte despre regrete, copilărie, dar şi despre pierderea mamei

acum 54 zile

Este una dintre cele mai iubite voci din Banat şi spune că pentru ea, muzica este o menire! Este vorba despre Adriana Antoni, care îşi spune povestea de viaţă! Artista vorbeşte despre regrete, copilărie, dar şi despre cel mai sensibil subiect pentru ea: pierderea mamei.

Acces Direct. Lux suprem în paradisul Dianei Matei, regina petrecerilor: Soțul meu este foarte atent la detalii!

acum 56 zile

Este o mamă împlinită, o soţie fericită şi o artistă desărvârşită! Diana Matei a vorbit în exclusivitate despre relaţia pe care o are cu soţul ei, Marian Cleante şi ne-a prezentat ţinutele cu care face furori pe scenă. Mai mult decât atât, artista ne-a mărturisit că vrea să...

Star Matinal. Ce schimbări vrea să facă Delia în 2020

acum 57 zile

Interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, oferit de Delia, chiar la ea acasă. Artista a vorbit despre ce o face fericită, despre cariera ei, dar. cel mai important, despre copil!

Nico, prima apariție la întoarcerea din Asia Express

acum 57 zile

Nico s-a întors din Asia Express. Artista susține că a fost o experiență frumoasă, dar și foarte grea pentru ea.

Star Matinal. Anna Lesko, plan bine pus la punct pentru viitorul fiului său

acum 57 zile

Anna Lesko are un plan bine pus la punct când vine vorba de fiul său. Artista vrea ca cel mic să fie responsabil şi să se descurce în orice situaţie, aşa că îl implică în toate proiectele.

Star News. Sylvia a devenit profa de zen. Spune că tot ceea ce ne dorim se poate îndeplini

acum 59 zile

O artistă super cunoscută de la noi şi-a îndreptat faţa spre spiritualitate şi a reuşit să se vindece de o boală cruntă, cu ajutorul meditaţiei. Sylvia a devenit profa de zen şi spune că tot ceea ce ne dorim se poate îndeplini. Cum reuşim să obţinem ceea ce vrem şi ce spune...

Star Matinal. Ami, cele mai frumoase amintiri din perioada Crăciunului

acum 60 zile

Antena Stars A aflat ce a făcut Ami de Crăciun. Artista a plecat departe de Bucureşti şi este alături de cine şi-a dorit.

Neatza cu Răzvan și Dani. Super provocare pentru Sylvia! Artista trebuie să desfacă două cutii de cadouri cu mânușile de box

acum 60 zile

Sylvia, celebra artistă, primește o super provocare din parte echipei de la Neatza cu Răzvan și Dani. Vedeta trebuie să desfacă două cutii de cadouri cu mânușile de box.

Star News. Elena Merișoreanu, mărturisire șocantă: Ca să intru în ansamblu am mințit

acum 66 zile

Una dintre cele mai iubite şI cunoscute interprete de muzică populară Recunoaste secretul pe care l-a ţInut bine ascuns timp de 50 de ani. Intreaga ei carieră e bazată Pe o minciună.

Star News. Maria Ciobanu, marea artistă de muzică populară, a sacrificat totul pentru bărbatul iubit

acum 67 zile

Lupta Mariei Ciobanu pentru a-şi salva soţul de la moarte! Marea artistă de muzică populară a sacrificat totul pentru bărbatul iubit! Încercarea cruntă care i-a schimbat cursul vieţii.

Star News. Anca Țurcașiu, momente îngrozitoare. De ce a renunțat la muzică

acum 69 zile

Drama neștiută a Ancăi Țurcașiu. Artista a trecut prin momente îngrozitoare.

1
2
3
4
5
»