Cautare: 474 rezultate dupa tagul "connect-r"

Star Matinal. Connect-R şi Misha, vacanţă împreună! Unde s-au distrat cei doi artiști şi cine i-a însoţit

acum 16 ore

Connect R şi Misha au plecat împreună în vacanţă. Cei doi artiști au o relație perfectă și după divorț și vor să îi ofere fetiței lor toată iubirea și atenția din lume. Iată unde s-au distrat şi cine i-a însoţit!

Star Matinal. Connect-R, totul despre perioada când mânca pufuleţi şi muncea din greu ca să-şi vadă marele vis împlinit

acum 28 zile

Azi este unul dintre cei mai iubiţi artişti, câştigă cât să poată să-şi îndeplinească orice capriciu şi se bucură din plin de rolul de tătic. Connect-R vorbeşte în exclusivitate despre perioada când mânca pufuleţi şi muncea din greu ca să-şi vadă marele vis împlinit,...

Star Matinal. Misha, adevărul despre presupusa împăcare cu Connect-R: Sentimentele nu au cum să dispară de pe o zi pe alta

acum 30 zile

După ce zilele trecute Connect-R a declarat că Misha este femeia pe care o va iubi toată viaţa a venit şi răspunsul ei. Emoţionată până la lacrimi, artista a vorbit despre sentimentele pe care le are încă pentru tatăl copilului ei.

Duet de senzaţie! Connect-R a cântat cu Florin Salam! "E cel mai complet artist din România"

acum 38 zile

Connect-R a susținut un concert de zile mari în acest weekend. Alături de cântăreț au fost pe scenă membri familiei, dar și numeroși artiști din România, printre care și Florin Salam.

Cel mai emoţionant moment de la ziua lui Connect-R! Imaginile care nu au mai apărut până acum la televizor!

acum 38 zile

Morar şi Buzdugan au fost gazde la ziua lui Ştefan, iar noi avem imaginile care nu au mai apărut până acum la televizor! După ce a petrecut alături de artiştii momentului, Connect-R a venit în platoul Răi da Buni.

Connect-R a avut parte de o zi de naştere pe cinste! Părinţii i-au transmis un mesaj emoţionant

acum 39 zile

Connect R a avut parte de o zi de naştere pe cinste! Alături de el au urcat pe scenă, nu doar artiştii de top ai ţării, ci şi persoanele cele mai importante din viaţa lui. Părinţii, dar şi fiica artistului i-au transmis un mesaj emoţionant în faţa a sute de oameni.

Connect-R, o nouă declarație de iubire: Între mine și Misha încă mai este dragoste

acum 43 zile

"Este genial ca într-un cuplu, atunci când unul are o problemă, să fie o problemă rezolvată în doi. Copilul este sensul evoluției ca viitorul să fie mai bine decât trecutul”. a spus Connect-R, pentru „Răi da Buni”.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru se lansează în muzică. Connect-R: Zici că a bătut-o cineva!

acum 46 zile

Ramona Olaru s-a hotărât să se lanseze în muzică. Connect-R și-a propus să o ajute în cariera ei muzicală, dar din păcate are mult de lucrat cu ea.

Eu sunt Ștefan, cel mai tare concert marca Connect-R, de la Sala Palatului: Am emoții mari!

acum 46 zile

Connect-R a decis ca cea de-a 37-a aniversare să și-o petreacă împreună cu prietenii și cu fanii în cadrul primului său concert la Sala Palatului.

Neatza cu Răzvan și Dani. Connect-R - Colaj

acum 46 zile

Connect-R a făcut, la Neatza cu Răzvan și Dani, un colaj de piese.

Neatza cu Răzvan și Dani. Connect-R își petrece ziua de naștere la Sala Palatului, alături de prieteni și fani

acum 46 zile

Pe nouă iunie, Connect-R împlinește 37 de ani. Artistul își va petrece ziua de naștere alături de prieteni și fani la Sala Palatului, într-un concert de senzație.

Cea mai tare telenovelă se filmeaza la Scena Misterelor! Iron Man, amantul Dianei Munteanu

acum 71 zile

Andreea Bănică, Rona Hartner, Dorian Popa, din echipa Starurilor, și Monica Anghel , Matteo și Cosmin Seleși, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească cine este în spatele măștii de Iron Man.

Connect-r și Misha, din nou împreună

acum 80 zile

S-a întâmplat minunea de Paște! Connect-r și Misha sunt din nou împreună într-o vacanţă de vis! Avem imaginile care dau de înțeles că s-au împăcat, dar și mesajul lui Connect-r pentru Misha prin care pare că ar confirma totul

Misha, despre vacanţa cu Connect-R şi fetiţa lor! "Am încercat să îi oferim Mayei cât mai mult din timpul nostru"

acum 106 zile

Misha și Connect-R, alături de fetița lor, au plecat împreună într-o vacanță exotică, deși soliștii muzicali nu mai sunt într-o relație de ani buni.

De ziua lui, mergi să-l vezi pe Connect-R, în concert la Sala Palatului? Artistul dă o super petrecere pentru fanii săi

acum 112 zile

Connect-R a decis ca cea de-a 37-a aniversare să și-o petreacă împreună cu prietenii și cu fanii în cadrul primului său concert la Sala Palatului.

Connect-R - Colaj

acum 112 zile

Connect-R, renumitul artist, cântă, la Neatza, cele mai tari piese ale sale.

Connect-R, super vacanță în Zanzibar!

acum 120 zile

Bun venit în Paradis! Soare, cald, plajă... toţi ce ţi-ai putea dori în această perioadă! Cam de asta au parte Connect-r şi Misha. Cei doi au plecat într-o vacanţă de vis alături de fiica lor Maya. Cântăreţul a ales ca destinaţie Zanzibar. Însă nu vă gândiţi că este ieftină...

Se anunţă marea împăcare? Connect-r şi Misha sunt din nou împreună!

acum 123 zile

Bun venit în Paradis! Soare, cald, plajă... toţi ce ţi-ai putea dori în această perioadă! Cam de asta au parte Connect-r şi Misha. Cei doi au plecat într-o vacanţă de vis alături de fiica lor Maya. Cântăreţul a ales ca destinaţie Zanzibar. Însă nu vă gândiţi că este ieftină...

Misha, detalii neştiute despre divorţul de Connect-R

acum 130 zile

Misha, revenire spectaculoasă la limita senzualităţii! Motivul pentru care a stat până acum ascunsă, dar şi detalii neştiute despre divorţul de Connect-R

Connect-R - colaj muzical de excepție

acum 140 zile

Connect-R a venit la Neatza și a realizat un colaj muzical de excepție.

1
2
3
4
5
»