Cautare: 489 rezultate dupa tagul "connect-r"

Misha şi Connect-R, împreună cu fetiţa lor, în vacanţă la Roma!

acum 1 zile

Misha şi Connect-r, împreună cu fetiţa lor, au plecat în vacanţă la Roma. Oare să fie vorba despre o împăcare secretă sau cei doi au ajuns la un numitor comun de dragul Mayei? Să vedem imaginile

Misha lansează, la Neatza cu Răzvan și Dani, single nou! Ascultă aici piesa - Gustul de vin!

acum 16 zile

Invitata la "Neatza cu Razvan si Dani", Misha, fosta soţie a lui Connect-R, a revenit cu un nou single, "Gustul de vin", compusa de Achim Marian si Felix Popescu.

Star News. Totul despre relația dintre Misha și Connect-R, după divorț: Am fost împreună în vacanțe

acum 35 zile

După ani în care s-a lăsat pe locul doi, Misha se reinventează! Artista s-a întors la muzică şi are parte de tot sprijinul fostului ei soţ, Connect-R.

Misha, vacanţă cu Maya şi Connect-R! "Nu suntem un cuplu, dar presa ne împacă în fiecare săptămână!"

acum 36 zile

Deşi au divorţat, Misha şi Connect-R au mers împreună în vacanţă alături de fiica lor, Maya!

Acces Direct. Zeci de vedete la botezul nepotului lui Romică Țociu. Connect-R, Pepe, Raluka și Ana, show incendiar

acum 41 zile

Artiștii prezenți la botezul nepotului lui Romică Țociu nu au stat cu mâinile sân. Aproape toți au urcat rând pe rând pe scenă și au făcut show.

Star Magazin. Connect-R şi Misha, din nou în vacanță

acum 68 zile

Separaţi, dar tot împreună! Connect-R şi Misha nu prea vor să se mai despartă, unul de celalalt! Au prins gustul vacanţelor! Au fost în Portugalia, dar nu s-au întors încă acasă, ci au continuat călătoria, pe tărmuri greceşti. Şi nu oriunde, ci pe insula îndrăgotiţilor!

Misha şi Connect-R au plecat în vacanţă împreună în Santorini

acum 72 zile

Connect-r şi Misha au prins gustul vacanţelor şi după ce au fost în Portugalia, nu s-au întors, ci au continuat să se destindă.

Connect-R și-a învățat fetiță să socotească

acum 74 zile

Connect-R este un tătic model. Deşi un cântăreţ este mereu ocupat, se pare că artistul îşi face timp pentru fetiţa lui indiferent de programul pe care îl are. Micuţa Maya a învăţat să socotească şi, deşi lucrurile merg mai lent, Connect-R o îndrumă la orice pas.

Star la mare fitza. Connect-R, drumul de la băiatul care vrea să facă muzică, la artistul de succes: Eu cânt din anul 1997, dar lumea mă cunoaște mai bine din 2012

acum 77 zile

Connect-R ne-a acordat un interviu în care a vorbit despre drumul de la băiatul care vrea să facă muzică, la artistul de succes. „Eu cânt din anul 1997, dar lumea mă cunoaște mai bine din 2012 de când am lansat piesa „Eu vara nu dorm””, a declarat Connect-R.

Connect-R și-a adus insomnia la Neatza cu Răzvan și Dani! Ascultă aici piesa Vara nu dorm!

acum 86 zile

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Connect-R, pe numele lui real Ştefan Mihalache, a cântat HIT-ul verii 2012, "Vara nu Dorm".

Star Matinal. Connect-R şi Misha, vacanţă împreună! Unde s-au distrat cei doi artiști şi cine i-a însoţit

acum 90 zile

Connect R şi Misha au plecat împreună în vacanţă. Cei doi artiști au o relație perfectă și după divorț și vor să îi ofere fetiței lor toată iubirea și atenția din lume. Iată unde s-au distrat şi cine i-a însoţit!

Star Matinal. Connect-R, totul despre perioada când mânca pufuleţi şi muncea din greu ca să-şi vadă marele vis împlinit

acum 118 zile

Azi este unul dintre cei mai iubiţi artişti, câştigă cât să poată să-şi îndeplinească orice capriciu şi se bucură din plin de rolul de tătic. Connect-R vorbeşte în exclusivitate despre perioada când mânca pufuleţi şi muncea din greu ca să-şi vadă marele vis împlinit,...

Star Matinal. Misha, adevărul despre presupusa împăcare cu Connect-R: Sentimentele nu au cum să dispară de pe o zi pe alta

acum 120 zile

După ce zilele trecute Connect-R a declarat că Misha este femeia pe care o va iubi toată viaţa a venit şi răspunsul ei. Emoţionată până la lacrimi, artista a vorbit despre sentimentele pe care le are încă pentru tatăl copilului ei.

Duet de senzaţie! Connect-R a cântat cu Florin Salam! "E cel mai complet artist din România"

acum 127 zile

Connect-R a susținut un concert de zile mari în acest weekend. Alături de cântăreț au fost pe scenă membri familiei, dar și numeroși artiști din România, printre care și Florin Salam.

Cel mai emoţionant moment de la ziua lui Connect-R! Imaginile care nu au mai apărut până acum la televizor!

acum 127 zile

Morar şi Buzdugan au fost gazde la ziua lui Ştefan, iar noi avem imaginile care nu au mai apărut până acum la televizor! După ce a petrecut alături de artiştii momentului, Connect-R a venit în platoul Răi da Buni.

Connect-R a avut parte de o zi de naştere pe cinste! Părinţii i-au transmis un mesaj emoţionant

acum 129 zile

Connect R a avut parte de o zi de naştere pe cinste! Alături de el au urcat pe scenă, nu doar artiştii de top ai ţării, ci şi persoanele cele mai importante din viaţa lui. Părinţii, dar şi fiica artistului i-au transmis un mesaj emoţionant în faţa a sute de oameni.

Connect-R, o nouă declarație de iubire: Între mine și Misha încă mai este dragoste

acum 132 zile

"Este genial ca într-un cuplu, atunci când unul are o problemă, să fie o problemă rezolvată în doi. Copilul este sensul evoluției ca viitorul să fie mai bine decât trecutul”. a spus Connect-R, pentru „Răi da Buni”.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru se lansează în muzică. Connect-R: Zici că a bătut-o cineva!

acum 136 zile

Ramona Olaru s-a hotărât să se lanseze în muzică. Connect-R și-a propus să o ajute în cariera ei muzicală, dar din păcate are mult de lucrat cu ea.

Eu sunt Ștefan, cel mai tare concert marca Connect-R, de la Sala Palatului: Am emoții mari!

acum 136 zile

Connect-R a decis ca cea de-a 37-a aniversare să și-o petreacă împreună cu prietenii și cu fanii în cadrul primului său concert la Sala Palatului.

Neatza cu Răzvan și Dani. Connect-R - Colaj

acum 136 zile

Connect-R a făcut, la Neatza cu Răzvan și Dani, un colaj de piese.

1
2
3
4
5
»