Cautare: 4061 rezultate dupa tagul "copii"

În ce condiții pot rămâne părinții acasă cu copiii fără să-și piardă locul de muncă

acum 64 zile

În această perioadă, școlile sunt închise, iar copiii sunt acasă. Părinții trebuie să îndeplinească câteva condiții ca să rămână cu ei în casă, dar să nu-și piardă locul de muncă.

Un joc, o portocală și Gașca Zurli, distracția ideală pentru copiii aflați în izolare, acasă, alături de părinți

acum 65 zile

O nouă zi și un nou joc marca Gașca Zurli. Membrii trupei arată la Neatza cu Răzvan și Dani noi metode pentru copii de a nu se plictisi în casă.

Dragoş Dolănescu și-a izolat copiii în casă și ia măsuri drastice

acum 66 zile

Dragoş Dolănescu a luat măsuri drastice pentru a-şi proteja familia de coronavirus. Şi-a închis copiii în casă, fac rugăciuni în fiecare zi, dar are şi un mesaj pentru fratele lui, Ionuţ.

Ritual Haka al jucătorilor de rugby din Noua Zeelandă, reinterpretat de Gașca Zurli pentru copii

acum 67 zile

Gașca Zurli interpretează pentru copii celebrul ritual Haka al jucătorilor de rugby din Noua Zeelandă.

Coronavirus (Covid-19) în România. Cum se pregătesc spitalele de copii pentru urgențe

acum 68 zile

Florin Brezan, director Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului "Alessandrescu Rusescu", a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre cum se pregătesc spitalele de copii pentru urgențe.

Gașca Zurli, joc nou dedicat copiilor care se uita la Neatza cu Răzvan și Dani

acum 68 zile

Gașca Zurli a venit la la Neatza cu Răzvan și Dani și a prezentat un joc dedicat tuturor copiilor care în aceste zile trebuie să stea în casă.

După distracția copiilor, Anamaria Prodan și prietenii merg într-un restaurant cochet

acum 68 zile

Copiii s-au distrat pe cinste la petrecerea organizată pentru ei. După ce au adormit, cei mari, în frunte cu Anamaria cu Prodan, merg la un restaurant cochet.

După distracția copiilor urmează cea a adulților! Anamaria Prodan și fina ascultă manele în mașină

acum 68 zile

Anamaria Prodan, fina, dar și alți prieteni, merg cu mașina până la un club. Tot drumul, cei din autovehicul ascultă manele la maxim.

Bună dimineața, Sănătate! Tot ce trebuie să știi despre alergiile care apar primăvara

acum 68 zile

La copii, o rinită alergică se poate transforma în astm bronșic. Tratamentul de desensibilizare este cel mai bun pentru a combate alergiile care apar mai ales primăvara.

Ioana Marcu, mama copiilor lui Ciprian Marica, măsuri de urgenţă!

acum 73 zile

Ciprian Marica este un norocos! În plină pandemie de coronavirus, are un ajutor de nădejde. Ne referim la Ioana Marcu, mama copiilor săi, care are grijă de tot.

Ellie White, la un pas să se izoleze cu cei doi copii, fără soţul operat recent!

acum 73 zile

Ellie White, la un pas să se izoleze în casă cu cei doi copii fără soţul operat recent! Artista se împarte între bunăstarea micuţilor şi problemele de sănătate ale soţului! Cum face faţă provocărilor.

Idei de jocuri pentru copii, de la Gașca Zurli

acum 78 zile

Gașca Zurli și-a amânat toate spectacolele din cauza coronavirusului, dar le arată copiilor câteva idei de jocuri pentru acasă, alături de părinți.

Mama copiilor lui Floyd Mayweather, găsită decedată în maşină

acum 78 zile

Veste şoc pentru Floyd Mayweather: Mama copiilor săi a fost găsită decedată în maşină. Fosta iubită a americanului și mama a trei dintre copiii acestuia, a fost găsită moartă în mașina sa, în California. Anchetatorii încearcă să stabilească acum cauza decesului femeii. Josie...

Neregulile din locurile de joacă pentru copii

acum 79 zile

Paul Anghel, director general ANPC, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și vorbit despre neregulile din locurile de joacă pentru copii.

Motivul real pentru care Amalia Năstase nu a renunțat la numele Năstase: Copiii trec printr-o traumă când se rupe o căsnicie

acum 79 zile

La 10 ani de la divorţ, Amalia Năstase face dezvăluiri neaşteptate despre Ilie Năstase. Află care este motivul real pentru care nu a renunţat niciodată la numele de Năstase.

Activități pentru acasă destinate copiilor de grădiniță

acum 80 zile

Ruxandra Manea, educator, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva jocuri și activități pentru copii. Idei la îndemâna părinților.

Coronavirus (Covid-19) în România. Importanța prevenției. Ce au voie și ce nu au voie să facă copiii

acum 80 zile

Doctor Ana Maria Apostol, medic primar ORL, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani importanța prevenției din aceste zile. Medicii recomandă părinților să-și țină copiii în casă.

Neatza cu Răzvan și Dani. Jocuri și activități de interior pentru cei mici. Idei la îndemâna părinților

acum 81 zile

Adriana Mitu, psiholog, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani câteva jocuri și activități pentru copii. Idei la îndemâna părinților.

Felicitări şi surprize pregătite de copii pentru mame

acum 85 zile

In fiecare an, de 8 martie, se serbeaza Ziua internationala a femeii. In Romania, insa, sarbatoarea are o conotatie si mai speciala, pentru ca la aceasta data se serbeaza MAMA.

Atenție, părinți! Încep înscrierile la clasa pregătitoare! Ce formular trebuie să completezi

acum 87 zile

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Școală Gimnazială Nr. 1 "Sfinții Voievozi" din București, alături de directorul Daniela Voina, ne explică ce trebuie să completeze părinții care vor să-și dea prichindeii la școală.

1
2
3
4
5
»