Cautare: 4067 rezultate dupa tagul "copii"

Ionuţ Iftimoaie, un tătic cu greutate. Cum se distrează în vila de sute de mii de euro

acum 23 zile

În ring e o bestie, dar acasă lucrurile se schimbă. Ionuţ Iftimoaie, tot ce nu se vede în ring şi pe micile ecrane. Cât de mult îşi răsfaţă sportivul cei 3 copii, dar şi cum se distrează în vila de sute de mii de euro de când a izbucnit pandemia.

Cum îi ajutăm pe copii să învețe să se exprime corect

acum 23 zile

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de Corina Popa - profesor și fondator al Școlii de Gramatică, ne explică cum putem să-i învățăm pe cei mici să se exprime corect gramatical.

Cum trebuie părinții să gestioneze perioada în care copiii nu merg la școală

acum 29 zile

Diana Stănculeanu, psihoterapeut, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani cum îi afectează emoțional pe copii lipsa socializării cu prietenii și profesorii.

Totul despre înscrierile și reînscrierile la grădiniță

acum 29 zile

Ioana Costea, directorul Grădiniței nr. 251 din București, a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre înscrierile și reînscrierile la grădiniță.

Smiley News. Tenismenii mari se pregătesc de mici! Doi copii din Asia se pregătesc să devină legendari

acum 30 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, doi copii din Asia care se pregătesc să devină legendari în tenis.

Crina Zvobodă, număr de ventrilocie senzațional de acasă

acum 32 zile

Crina Zvobodă, celebrul ventriloc din România, face un număr senzațional, de acasă, pentru toți copiii aflați în izolare la domiciliu.

Spectacolele Operei Comice pentru Copii, la tine acasă

acum 36 zile

Emil Pantelimon, directorul de comunicare al Operei Comice pentru Copii, lansează o aplicație pentru părinți și copii.

Copii topiți după sunetul motoarelor

acum 37 zile

Nu doar Hamilton și Vettel visează la ziua în care vor simți din nou adrenalină curselor! Sunt și copii topiți după sunetul motoarelor, care abia așteaptă ka sezonul să se reia!

Peste 200 de copiii au dansat pe o melodie a lui Michael Jackson

acum 37 zile

Azi, de ziua mondială a dansului, peste 200 de copiii au dansat pe o melodie a lui Michael Jackson! Au făcut-o pentru toți cei care se lupta să câștige războiul cu virusul!

Sfat de sănătate. Ce reprezintă o urgență și ce nu, în cazul copiilor

acum 37 zile

Astăzi vorbim despre un subiect extrem de important, mai ales pentru părinți. Pediatrul Mihai Craiu ne spune ce reprezintă o urgență și ce nu, când e cazul să mergem de fapt la camera de gardă sau când sunăm medicul de familie. Tot acum aflăm și când e normal să ne îngrijoreze...

Mirela Vaida, extrem de revoltată: Copiii din satele românești nu au apă și săpun, iar eu primesc somații și amenzi pentru că arăt realitatea la televizor

acum 38 zile

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, este extrem de revoltată. Moderatoarea a primit somații și amenzi pentru că arată la televizor realitatea din România.

Marica, tătic model

acum 39 zile

Credeti ca e usoara viata de tatic?! Deloc! Copiii il ajuta pe fostul atacant al Romaniei, Marica, sa se mentina in forma.

Mama Loredana vine cu acuzaţii crunte! Tata-poliţist ar fi fost un tiran pentru copiii săi: Nicio bomboană nu a venit să le aducă de 8 luni

acum 39 zile

O mamă îşi creşte singură cei patru copii, după ce tatăl celor mici i-ar fi părăsit. Bărbatul, care se află în braţele unei alte femei, ar fi uitat de pruncii lui. Acuză mama care, mai spune că atunci când a plecat, tatăl ar fi luat din mâncarea celor mici ca să o ducă acasă...

Școală online, noi provocări pentru părinți și copii

acum 39 zile

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne explică cum decurg cursurile online pentru copii.

Autoritățile fac apel: Nu renunțați la vaccinare!

acum 39 zile

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de medicul de familie Eva Cristescu, ne explică ce imunizari ar trebui să continue în această perioadă.

Ce activități facem cu copiii acasă. Sfaturi ca să alungăm plictiseala

acum 43 zile

Nu mai știi ce să faci ca să nu se plictisească copilul în casă? Uite câteva sfaturi de la specialiști ca să alungi plictiseala din viața micuțului tău.

Joaca de-a rima cu Gașca Zurli, cel mai amuzant și educativ joc

acum 43 zile

Gașca Zurli a venit la Neatza cu Răzvan și Dani cu un nou joc pentru copiii din fața televizoarelor.

Cursurile online devin obligatorii și vor fi monitorizate. Copiii vor putea primi note în catalog, cu acordul părinților

acum 43 zile

Părinții sunt obligați să le asigure elevilor tehnologia necesară cursurilor online. Din păcate, foarte mulți copii nu au nici internet, nici calculatoare.

Oglinda, cel mai amuzant joc creat pentru copiii din România

acum 44 zile

În fiecare zi, Gașca Zurli prezintă un joc nou pentru copii. Doar așa, cei mici pot trece mai ușor peste perioada de izolare.

Joc Atunci când mă privești..., cu Gașca Zurli

acum 45 zile

În fiecare zi, la Neatza cu Răzvan și Dani, Gașca Zurli vine cu idei de activități pentru copiii aflați în izolare.

1
2
3
4
5
»