Cautare: 178 rezultate dupa tagul "cosmin selesi"

”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

acum 188 zile

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din interviul acordat de Cosmin Seleși postului Happy Channel.

Cosmin Seleși, portret din 61 de întrebări la CulTour (3)

acum 189 zile

Cosmin Seleși, celebrul actor și prezentator de la "Te cunosc de undeva!", a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Cosmin Seleși, portret din 61 de întrebări la CulTour (2)

acum 189 zile

Cosmin Seleși, celebrul actor și prezentator de la "Te cunosc de undeva!", a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Cosmin Seleși, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 189 zile

Cosmin Seleși, celebrul actor și prezentator de la "Te cunosc de undeva!", a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Liber Ca Pasarea Cerului. Celebrul doctor de peste Prut Eftemiu Varlaam leşină în salonul de masaj erotic

acum 232 zile

Celebrul doctor de peste Prut Eftemiu Varlaam, autor al cărții “Calea spre adevărata iluminare interioară”, leșină în timp ce se află în salonul de masaj erotic în care lucrează Mia și Tatiana, prietenele și vecinele lui Orlando, din Centrul Vechi.

O vrăjitoare i-a fermecat pe concurenți la Scena Misterelor

acum 242 zile

Raluka, Ramona Olaru de la Neatza, Andrei Duban și Dorian Popa, din echipa Starurilor, și Diana Munteanu, Tania Popa, Pepe și Cosmin Seleși, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească cine este în spatele măștii de "vrajitoare".

Telefonul fără fir la Scena Misterelor! Ce mesaj a transmis Vikingul?

acum 242 zile

Vedetele din cele două tabere vor trebui să reproducă ce spune masca Vikingul, la Telefonul fără fir, să continue expresii celebre românești.

Raluka, Ramona Olaru, Tania Popa și Andrei Duban intră în jocul măștilor, la Scena misterelor

acum 242 zile

Raluka, Ramona Olaru de la Neatza, Andrei Duban și Dorian Popa, din echipa Starurilor, și Diana Munteanu, Tania Popa, Pepe și Cosmin Seleși, din cea a Galacticilor, se vor întrece în a spune corect cine sunt celebritățile deghizate. Ca să beneficieze de indiciile pe care prezentatorul...

Scena Misterelor. Cosmin Seleși și Dorian Popa, ajutor pentru masca Doica din Romeo și Julieta

acum 249 zile

Masca Doica din Romeo și Julieta. În lupta pentru indicii au intrat Cosmin Seleși și Dorian Popa, care ajung într-un balon uriaș. Cum s-au descurcat cei doi concurenți.

Telefonul fără fir la Scena Misterelor! Cosmin Seleși, către Pepe: Nu înțeleg ce zice Dan Negru

acum 256 zile

Andreea Bănică, Rona Hartner, Dorian Popa, Marcel Pavel, din echipa Starurilor, și Monica Anghel, Diana Munteanu, Pepe, Matteo și Cosmin Seleși, din cea a Galacticilor, au trebuit joace telefonul fara fir, pentru a câștiga un indiciu pentru următoarea mască.

Monica Anghel, Matteo, Andreea Bănică și Marcel Pavel intră în jocul măștilor, la “Scena misterelor”

acum 256 zile

Taberele din această ediție „Scena misterelor” care vor trebui să afle cine sunt cele șase celebrități care se deghizează pe scena show-ului prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu, vor fi formate din Andreea Bănică, Rona Hartner, Dorian Popa, Marcel Pavel, din echipa...

Echipa Starurilor a câștigat ediția a IX-a de la Scena Misterelor

acum 270 zile

Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex Velea , care fac au alcătuit echipa Starurilor, au câștigat a IX-a ediție de la "Scena Misterelor".

Roboface a venit cu mișcările lui Mick Jagger, la Scena Misterelor!

acum 270 zile

Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex Velea, din echipa Starurilor, și Pepe, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Antonia și Vlad Gherman, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească cine este în spatele măștii de "Roboface".

Andrei Duban și Cosmin Seleși, împachetați în pânză albă pe Scena Misterelor!

acum 270 zile

Andrei Duban, din echipa Starurilor, și Cosmin Seleși, din cea a Galacticilor, împachetați în pânză albă, trebuie să ghicească răspunsul corect la o serie de întrebări pentru a câștigă un indiciu pentru următoarea masca.

Moș Ene a venit la Scenă Misterelor cu "Visele"

acum 270 zile

Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex Velea, din echipa Starurilor, și Pepe, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Antonia și Vlad Gherman, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească cine este în spatele măștii de "Moș Ene".

A început măcelul! King Kong a altoit toate vedetele de la Scenă Misterelor

acum 270 zile

Nea Mărin, costumat în gorila uriașă King Kong, a luat la altoit toate vedetel din platoul "Scena Misterelor", să se răzbune pe palmele primite la începutul emisiunii.

Gorila uriașă King Kong există! Monstru gigant cântă la Scena Misterelor: Jaga, Jaga

acum 270 zile

Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex Velea, din echipa Starurilor, și Pepe, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Antonia și Vlad Gherman, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească cine este în spatele măștii de "King Kong".

Romică Țociu mimează melodia - Sub Pielea Mea. Dorian Popa: E manea?

acum 284 zile

Dorian Popa și Cosmin Seleși au trebuit să ghicească o melodie mimată de Romică Țociu, pentru a câștigă un indiciu în urmă căruia să ghicească vedetea din spatele măștii de Mega-Robot, de la Scenă Misterelor.

Telefonul fără fir la Scenă Misterelor! Pepe: O hahaleră a cântat la un festival?

acum 284 zile

Dorian Popa, Rică Răducanu, Nicole Cherry și Cosmin Seleși au trebuit joace telefonul fara fir, pentru a câștiga un indiciu pentru următoarea mască.

Cosmin Seleși, la „CulTOUR”: ”Cea mai grea decizie a fost să mă însor... glumesc, mă omoară soția mea!”

acum 285 zile

Cosmin Seleși a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00. Cu umor, dar și cu seriozitate, actorul ne-a dezvăluit o serie de lucruri despre el, despre familia și cariera sa.

1
2
3
4
5
»