”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

Publicat pe 16.07.2019 la 09:27 Actualizat pe 16.07.2019 la 11:49

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din interviul acordat de Cosmin Seleși postului Happy Channel.

Când eram, am vurt să mă fac tractorist, dup-aia doctor, apoi cosmonaut și am ajuns exact ce mi-am dorit”, a mărturisit Cosmin Seleși la emisiunea ”CulTOUR”; difuzată de luni până vineri, de postul Happy Channel.

Când și-a descoperit Cosmin Seleși talentul actoricesc? În liceu:

În liceu făceam tot felul de manțocării pe la Balurile Bobocilor. Eu am terminat biochimie. Bine, eu am dat la mecacină auto. La liceu, ai voie să scrii următoarele opțiubi, dacă prici la prima, iar eu am picat la biochimie. Nu aveam nicio treabă cu chimia, biologia, fizica, matematica... eram total paralel. Am avut profesori care m-au înțeles și au crezut în mine”.

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din clipul alăturat.

În articolul ”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2025. Taurii sunt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2025. Taurii sunt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Turnul Torre dei Conti din Roma, prăbușit în timpul renovărilor: un român, sub dărâmături. Altul, salvat
observatornews.ro
Turnul Torre dei Conti din Roma, prăbușit în timpul renovărilor: un român, sub dărâmături. Altul, salvat
Cum arată acum Radu Coșarcă și Monica Nicolici, foștii prezentatori ai Observatorului de la Antena 1 din anii 2000
a1.ro
Cum arată acum Radu Coșarcă și Monica Nicolici, foștii prezentatori ai Observatorului de la Antena 1 din anii 2000
Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană
HelloTaste.ro
Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană
Budincă de conopidă cu brânză și smântână, cremoasă, fină și plină de savoare
Catine
Budincă de conopidă cu brânză și smântână, cremoasă, fină și plină de savoare
Jocuri PlayStation Plus din noiembrie 2025. Ce titluri vor fi disponibile
useit.ro
Jocuri PlayStation Plus din noiembrie 2025. Ce titluri vor fi disponibile
Acuze fără precedent la adresa milionarului român care are un salariu de 33.000 de euro pe lună: “Tâlhăria e tâlhărie!”
as.ro
Acuze fără precedent la adresa milionarului român care are un salariu de 33.000 de euro pe lună: “Tâlhăria e tâlhărie!”
Te simți mereu obosit? Iată cele mai comune 5 cauze de oboseală cronică
MediCOOL
Te simți mereu obosit? Iată cele mai comune 5 cauze de oboseală cronică
Avertisment important pentru persoanele care obișnuiesc să păstreze pâinea în frigider! Ce spune 'regele patiseriei britanice'
Spynews
Avertisment important pentru persoanele care obișnuiesc să păstreze pâinea în frigider! Ce spune 'regele patiseriei britanice'
Întrebări pe care le ai când vrei să rămâi gravidă. Ce poți să schimbi în cadrul relațiilor sexuale
DeParinti
Întrebări pe care le ai când vrei să rămâi gravidă. Ce poți să schimbi în cadrul relațiilor sexuale
Cauze ale durerii de urechi. Ce poate cauza acest simptom
MediCOOL
Cauze ale durerii de urechi. Ce poate cauza acest simptom
Cum se face humusul de sfeclă roșie. Rețeta cremoasă care arată spectaculos
HelloTaste
Cum se face humusul de sfeclă roșie. Rețeta cremoasă care arată spectaculos
close
x