Cautare: 218 rezultate dupa tagul "cristina ciobanasu"

Criss Ciobănașu și ce să-ți spui în gând înainte de examenul auto. Ca să-l iei…

acum 1308 zile

Criss Ciobănașu și-a dorit mult carnetul de conducere, imediat după vârsta majoratului, așa cum prevede legea. Daaar, drumul nu i-a fost ușor.

Motivele pentru care Ruxandra Ion este a doua mamă pentru Criss Ciobănașu

acum 1308 zile

Ruxandra Ion, cea care dă start-ul televiziunii Happy Channel din 8 martie, este a doua mamă pentru vedeta noastră, Criss Ciobănașu.

Criss şi Vlad: povestea lor de dragoste, în propriile cuvinte

acum 1309 zile

Criss şi Vlad, care vor modera rubrica Happy Day începând cu 8 martie, formează un cuplu frumos atât pe scenă, cât şi în viaţa privată. Despre cum văd ei iubirea, află în cele ce urmează.

FOTO LOL: 5 momente când Vlad și Criss au dormit cu schimbul

acum 1309 zile

Criss și Vlad sunt simpatici oricând, oricum. Chiar și în somn!

Martie, cea mai frumoasă lună pentru Criss şi Vlad: "Înseamnă mărţişor, femeie, mamă, mucenici şi multă iubire!"

acum 1310 zile

Cine ştie că pe 18 martie Criss şi Vlad au ieşit la prima lor întâlnire, atunci înţelege de ce este luna lor preferată. Anul acesta, cei doi vor împlini patru ani de relaţie.

Mai ceva ca în “Frozen, Regatul de gheață”! Criss și Vlad, de nerecunoscut în transformarea Crăiasa zăpezii și Prințul de gheață

acum 1310 zile

Știm că machiajul face minuni și reușește adevărate transformări. De o transformare radicală au avut parte și Criss și Vlad, care au devenit, în câteva clipe - Crăiasa zăpezii și Prințul de gheață!

FOTO: Călătoreşte româneşte! Criss şi Vlad îţi prezintă destinaţiile lor preferate din ţară

acum 1311 zile

Te gândeşti la o vacanţă, dar nu ştii ce destinaţie să alegi? Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman te îndeamnă să te distrezi româneşte în cele mai frumoase locuri din ţara noastră.

Vlad Gherman împlineşte, astăzi, 23 de ani. Urează-i şi tu "La mulţi ani!"

acum 1311 zile

Astăzi, 16 februarie, Vlad Gherman îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Artistul a împlinit 22 de ani.

Ai chef de ceva dulce şi uşor de făcut? Cristina Ciobănaşu îţi prezintă o reţetă delicioasă de BROWNIES

acum 1311 zile

Reteta nu este grea, mai jos o sa vedeti si o sa va convingeti si voi. DAR… cel mai important ingredient pe care il puneti si pe care il gasiti numai in interiorul vostru este iubirea… De cand suntem mici auzim de la bunici despre acest “ingredient secret”. A venit si randul nostru sa il testam.

Cristina Ciobănaşu adoră florile! 10 imagini care vorbesc de la sine

acum 1312 zile

Florile reprezintă frumusețe, dragoste de natură, bucurie, tinerețe și prospețime. Iar un om cu un suflet frumos, aşa cum este Cristina Ciobănaşu, nu avea cum să nu le îndrăgească.

Împreună în bucătărie! Criss și Vlad ne recomandă…pizza #happy! Încearcă rețeta testată în cuptorul lor

acum 1315 zile

O relație cu sare și piper trece și prin bucătărie, nu?! Criss și Vlad adoră să gătească împreună, chiar dacă, de multe ori, programul încărcat îi trimite direct la restaurant.

10 fotografii care spun un singur lucru: Cristina Ciobănaşu este un adevărat fashion icon

acum 1315 zile

Cu toate că are o vârstă fragedă, Cristina Ciobănaşu este de ani buni în atenţia publicului. Odată cu ascensiunea în carieră, Criss a reuşit să se maturizeze atât profesional, cât şi din punct de vedere vestimentar.

Criss Ciobănașu, despre viață și puterea prezentului:“Trebuie să trăiești fiecare clipă și să apreciezi ceea ce ai”

acum 1315 zile

Are doar 19 ani, dar Criss are deja o minte strălucitoare și o inteligență emoțională adâncă. Cuvintele ei te vor face să te gândești de două ori mai bine cum să-ți trăiești viața!

Criss și Vlad – împreună pe scenă, la filmări, dar și în DRAGOSTE. Cele mai romantice imagini cu cei doi îți fac poftă de îndrăgostit!

acum 1315 zile

Criss și Vlad. Vlad și Criss. Mereu împreună, trăiesc prima lor iubire de dragoste adevărată.Sunt de patru ani împreună și sunt așa #happy, că ne fac mare poftă de îndrăgosteală.

FOTO happy: Ce au în comun Ruxandra Ion și Cristina Ciobănașu? Accesoriul cool pentru super-femei!

acum 1317 zile

Ruxandra Ion, creatorul Happy Channel, și Cristina Ciobănaș, ambasador al postului TV, sunt o echipă happy! Și munca în echipă, cu instrumente cool se face, așa-i?!

Cristina, Vlad și a lor “Princess”. Ajutor la curățenie - un motiv suficient pentru care pisica lor le face zilele happy!

acum 1317 zile

Micuți de vârstă, dar deja au un copil. Nu vă speriați. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au o pisicuță superbă, din basme, doar de aceea au botezat-o… “Princess”.

Dragoste matură la vârsta adolescenţei! Cristina Ciobănaşu ne prezintă reţeta fericirii: "Ducem această poveste până la capăt"

acum 1317 zile

Cu toate că are doar 18 ani, Cristina Ciobănaşu ia iubirea în serios, ca un om matur. Ea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, de patru ani, cu al său coleg de breaslă Vlad Gherman.

Anca Țurcaşiu, Carmen Tănase şi Cristina Ciobănașu vor fi “ambasadori” Happy Channel

acum 1318 zile

Începând cu 8 martie, postul de televiziune Happy Channel va fi reprezentat de trei “ambasadori” faimoși: Carmen Tănase, Anca Turcasiu și Cristina Ciobănașu.

«
11