Cautare: 211 rezultate dupa tagul "cristina ciobanasu"

Cristina Ciobănaşu a intrat în Casa Fericirii pentru a-şi sprijini o veche prietenă: "Am avut şi eu greutăţi în copilărie"

acum 1176 zile

Cristina Ciobănaşu, una dintre ambasadoarele "Happy Channel", a intrat în Casa Fericirii, pentru a o susţine pe Ana Maria Micu, una dintre cele cinci concurente ale emisiunii "Dreptul la fericire".

Criss şi Vlad povestesc cum a luat naştere relaţia lor. Secretele unui cuplu fericit

acum 1178 zile

Povestea lor a luat naştere în urmă cu patru ani pe platourile de filmare, dar nici nu şi-ar fi închipuit atunci că vor ajunge să formeze, astăzi, un cuplu atât de bine sudat. Cristina Ciobănaşu (Criss) şi Vlad Gherman se mândresc acum cu o relaţie puternică.

Când Vlad cheamă întăriri pentru a o trezi pe Criss... iese de un clip #funny&#happy

acum 1181 zile

Este clar. Vlad, de unul singur, nu reușește să o trezească pe Criss, mai ales după o săptămână pliiină de filmări #happy. Dar cu un ajutor? Afli imediat dacă reușește!

Îşi cântă dragostea pe scenă! Criss şi Vlad de la "Happy Day" au dezvăluit când vor face nunta

acum 1182 zile

Sunt tineri, frumoşi şi de nedespărţit! Ba mai mult decât atât, sunt suflete pereche! Criss şi Vlad din trupa "The One" trăiesc o adevărată poveste de dragoste, iar curioşii se întreabă când vor spune cel mai important "DA" din viaţa lor.

Criss și Vlad au strălucit la o petrecere! Ținutele lor, demne de covorul roșu

acum 1183 zile

Ați observat deja că frumosul nostru cuplu – Criss și Vlad – se asortează mai tot timpul. Fie că sunt pe scenă, că lucrează pentru proiectele #happy sau că merg la un party classy.

Making Off „Happy Day”. Imagini în premieră cu Vlad, Criss şi Rapha

acum 1183 zile

Criss, Vlad şi Raphaa au dat startul filmărilor pentru pastila de cultură „Happy Day”, care va începe din 8 martie, la Happy Channel. Aveţi mai jos imagini în premieră de la înregistrările primei ediţii.

Ai nevoie de energie? Cea mai dulce gustare și boom de energie pentru Vlad și Criss – shake-ul cu banane și căpșuni

acum 1184 zile

Sunt ei micuți, dar au multe proiecte și drumuri peste zi. Tocmai din aceste motive, energia este esențială! Cum reușesc? Am aflat un secret!

Trăiesc o iubire ca-n filme. Cristina şi Vlad, „2 suflete pereche”

acum 1184 zile

Sunt împreună de patru ani. Sunt „doi ca unu, două inimi care bat împreună, două suflete pereche”, aşa cum le place lor să se descrie. Este vorba despre Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman , doi tineri, pentru care dragostea de pe micul ecran s-a contopit în viaţa de zi cu zi.

Un motiv suficient să te IUBEȘTI pe TINE! Criss:“Ne e frică să nu ne pierdem, ne e frică să nu suferim , ne e frică de viitor, dar…”

acum 1185 zile

Este foarte important să ne iubim pe noi, înainte de a-i iubi pe alții sau de a le cere să ne iubească. De ce?

VIDEO: Iubirea, prin versuri se simte! Așa îi cântă Vlad, plin de emoție, iubitei lui Criss

acum 1186 zile

Criss și Vlad. Vlad și Criss. Mereu împreună, trăiesc prima lor iubire de dragoste adevărată. Și asta nu-i tot.

Ai chef de ceva dulce? Criss Ciobănaşu îţi propune o reţetă delicioasă de pere înăbuşite în vin cu mirodenii

acum 1186 zile

Chiar dacă are un program încărcat, cu filmări, concerte şi facultate, Criss Ciobănaşu îşi găseşte timp, din când în când, ca să gătească. Iar imaginile de mai sus demonstrează că simpatica vedetă se pricepe de minune.

Cinci fotografii care spun un singur lucru: Criss şi Vlad sunt nişte bucătari desăvârşiţi

acum 1187 zile

Dragostea trece prin stomac, nu-i aşa? Chiar dacă au un program foarte încărcat, Criss şi Vlad îşi găsesc timp pentru a găti împreună.

FOTO:"Mansarda noastră - cuibuşor de nebunii". Cum arată casa în care locuiesc Criss şi Vlad

acum 1188 zile

Criss Ciobănaşu şi Vlad Gherman formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri la or actuală, cei doi îndrăgostiţi fiind adoraţi de o mulţime de adolescenţi din România.

Criss Ciobănașu și ce să-ți spui în gând înainte de examenul auto. Ca să-l iei…

acum 1189 zile

Criss Ciobănașu și-a dorit mult carnetul de conducere, imediat după vârsta majoratului, așa cum prevede legea. Daaar, drumul nu i-a fost ușor.

Motivele pentru care Ruxandra Ion este a doua mamă pentru Criss Ciobănașu

acum 1189 zile

Ruxandra Ion, cea care dă start-ul televiziunii Happy Channel din 8 martie, este a doua mamă pentru vedeta noastră, Criss Ciobănașu.

Criss şi Vlad: povestea lor de dragoste, în propriile cuvinte

acum 1190 zile

Criss şi Vlad, care vor modera rubrica Happy Day începând cu 8 martie, formează un cuplu frumos atât pe scenă, cât şi în viaţa privată. Despre cum văd ei iubirea, află în cele ce urmează.

FOTO LOL: 5 momente când Vlad și Criss au dormit cu schimbul

acum 1190 zile

Criss și Vlad sunt simpatici oricând, oricum. Chiar și în somn!

Martie, cea mai frumoasă lună pentru Criss şi Vlad: "Înseamnă mărţişor, femeie, mamă, mucenici şi multă iubire!"

acum 1191 zile

Cine ştie că pe 18 martie Criss şi Vlad au ieşit la prima lor întâlnire, atunci înţelege de ce este luna lor preferată. Anul acesta, cei doi vor împlini patru ani de relaţie.

Mai ceva ca în “Frozen, Regatul de gheață”! Criss și Vlad, de nerecunoscut în transformarea Crăiasa zăpezii și Prințul de gheață

acum 1191 zile

Știm că machiajul face minuni și reușește adevărate transformări. De o transformare radicală au avut parte și Criss și Vlad, care au devenit, în câteva clipe - Crăiasa zăpezii și Prințul de gheață!

FOTO: Călătoreşte româneşte! Criss şi Vlad îţi prezintă destinaţiile lor preferate din ţară

acum 1192 zile

Te gândeşti la o vacanţă, dar nu ştii ce destinaţie să alegi? Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman te îndeamnă să te distrezi româneşte în cele mai frumoase locuri din ţara noastră.

«
6
7
8
9
10
»